Sthlm/Berlin/Budapest/Gbg/Oslo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I tisdags var det dags för en efterlängtad och länge planerad vandringstur i Skäckefjällen. Här berättar Alice för oss hur vi ska överleva dessa dagar utan att gå vilse. Sen började vi gå!!!

Och gå.........

Och gå! Bland renar och våtmark, hjortron och vattenfall.

Visste ni förresten att det finns fler uppförsbackar än nedförsbackar i Europa? Det kändes i benen.

Men vi kämpade på och slog oss, efter lite mer än en mil, till ro vid det här drömmiga stället.

Trötta, fnissiga och ömma i benen var det rätt skönt att få gå och lägga sig.

För dagen efter väntade inte bara trippelt så mycket uppförsbackar, utan även en hel del stup. As u can see är jag här traumatiserad och chockad att jag fortfarande lever.

Tur att vi unnade oss många vatten, mat, dö-pauser

Dagen efter (hoppsan nu hoppar vi här) vaknade vi faktiskt upp i en vedeldad liten nödstuga och möttes av det här fina utanför dörren. Det gav oss lite energi att fortsätta våra sista 13 km genom regn, lera och vatten.

Ty för allt kul ni e bezt

Likes

Comments

Börjar steg för steg komma närmare att få ordning på allt. Det går långsamt som tusan men ibland får det vara så.

Planerat in så mycket nu att jag inte riktigt kan hålla reda på allt, det löser sig tänker jag. Oftast löser det sig och om inte så löser det sig senare. Vad babblar jag om hmm

Likes

Comments

Senaste veckorna (?) har jag gjort saker varje sekund och umgåtts med alla jag tycker om mest och mått skit :))

Likes

Comments

Likes

Comments

Stoltaste mamman på balen igår var JAG!! Titta bara vad fina. Har varit massa baltittande senaste dagarna och jag är crazy avundsjuk... Menen vad är väl en bal på slottet (SKOJA bjud mig nästa år alla 99or!!!!).


Idaaaag har jag i alla fall flyttat in nya lägenheten så håller på och bor in mig. Känner mig redan hemma heeehe. Vill dock ha mer inflyttningspresenter tack och hej

Likes

Comments

HEJ GÄNGET! Nuuuu var det länge sen??? Så här kommer (som vanligt) en alldeles för lång och osammanhängande sammanfattning; enjoy!!!!


Till att börja med så har jag nu flyttat ifrån den här bästisen och torpet. Tacksam gånger tusen att hon släpade mig till åre och tog hand om mig.

Har iaf hunnit med massa kul innan detta sorgliga, åkt skidor i sooool till exempel. Fler skiddagar på en halv säsong än i mitt liv totalt hehe

Har kalasat en hel hel hel del. Man måste ju passa på.

Extra kul kalas blir det när till exempel julia hälsar på

Eller när det är åre sessions i byn, vilket jag inte tog en enda bild under förutom denna. Tänk vad kul jag måste ha haft.

Sen så har jag ju sagt tack och hej till det här härliga jobbgänget (bara tjejerna i bild pga tjejdag) fysatan vad roliga människor som kan samlas på en och samma arbetsplats.

Påsk har jag firat nånstans däremellan, som alltid i olden med att (inte) vinna 15000 på pimpeltävling.

Mest av alla ansikten jag sett så har jag nog mest mest sett dom här två fina.

Efter att åre tömts på folk har jag mest tagit det luuuugnt, gått promenix och grillat en massa

Nu tänkte jag snart åka hem till bland annat dessa babes, i min (!!!!) nya (!!!!) lägenhet som jag skrev på kontrakt för igår. Heja.

Likes

Comments

I tisdags åkte vi på en skotertur med jobbet upp på renfjället över kvällen. Så galet härligt, det var helt kolsvart och stjärnklart på vägen ner.

Och idag kom margit och jessi upp så vi gick på spaaa. Myz.

Likes

Comments