Header
Subscribe

Äntligen lov vilket betyder att Stoffe kom hit igår kväll, Har verkligen saknat han eftersom det kändes otroligt länge sedan jag såg honom och nu är han här i en vecka🙈
Vi va ute o gick i morse och en kort runda efter maten för att handla lite gosaker till kvällen, Nu är det mellomys som gäller och vi båda känner att detta är något vi inte kommer göra igen.. Blir sämre låtar ju äldre man blir i mina ögon eller har jag fel? Ha en fortsätt bra Lördag allihopa.❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, Idag har jag varit borta från skolan vilket var en lättnad. Jag har känt mycket press på många faktorer och har stört på många problem. Jag måste komma på ett sätt som lättar på trycket. Som gör det enklare för mig. Som tur var så är det sportlov efter skolan slutat på fredag. En vecka av ledighet från skolan och redan där är en stor faktor borta som påverkar mig negativt för tillfället. Jag tog en kort runda/vandring till en plats som gör att lag blir lugnt och känner en liten lättnad i både hjärta och hjärna. Att vara ute och gå är en fantastisk känsla. Frisk luft och det ända man hör är fågelkvitter och trädtopparna som följer efter vindarna. Man slipper all stress och släpper taget om allt vilket jag behöver. Jag har tidigare sagt att gymmet är en frizon till mig men ibland kan jag känna att även där finns det en liten press. Att jag ska lyckas nå mina mål med träningen. Att vandra i långa stigar mitt ute i skogen eller där man knappt ser en bil eller ett hus är det perfekta stället att slappna av på. Jag har aldrig haft en slutposition där jag slutar min vandring utan jag går tills jag inte vill längre, tills alla tankar är lösta och borta. Ibland kan det ta 10,20 minuter och ibland kan det ta en heldag då jag har gått 2 mil eller mer. Jag gick inte långt idag eftersom jag skadad knäna, de ena mer än de andra så jag ville inte överanstränga mig. Jag satte mig ner tog fram varm choklad och en filt att sitta på ur väskan och bara satt där vid en liten mini sjö och andades in den fria och rena luften och började skriva i min bok om vad jag kände just då och de lättar i mitt huvud efter att ha skrivit ner några tankar som fanns där. Det är en otroligt härlig känsla att bara kunna.. leva i nuet utan att ha en enda tanke på vad jag ska göra sen etc.

xx

Likes

Comments

Hej hej!

Jag kom hem idag från jackson och jag hade en otroligt bra helg med henne! Vi åt frukost på ikea idag och jag blev lite inspirerad som vanligt sååå.. jag åkte dit igen lite senare komiskt nog och köpte 4 st ramar. Jag har tidigare slängt lite grejer och fixat lite i mitt rum sen jag skrev minimalist inlägget. Blev lite inspirerad av livsstilen och har fortfarande lite saker jag ska bli av med för att känna en större lättnad inom mig. under min rensning av prylar hittade jag en tidning som jag fick under min praktik på Gina tricot. Jag bläddrade i den och hittade lite fina posters i den. En enkel och ekonomisk ide att pynta rummet med lite posters. Som jag nämnde innan så köpte jag 4 st ramar för att det skulle se lite finare ut. Tyckte det blev otroligt bra! Fick även under förra veckan en grön lampa av min mormor och morfar! Tyckte den passade in vid växten, Eller vad tycker ni? 😏

 Förre......... Efter!

Tyckte det blev mycket renare och enklare.. Även snyggare! Som man kan se på förre bilderna så har jag rätt så mycket.. skräp! Och nu i efterhand så förstår jag inte hur jag kunde ha det så och ha så mycket saker överallt. Detta kunde säkert bidragit med mer stress eftersom jag känner mig lättare nu när jag har färre saker.

 Förre...... Efter!

Vid sängen blev det inte så mycket större skillnad bara att jag behövde bädda sängen och la till de två tavlorna. Kändes rätt så tomt på den väggen så att lägga till två tavlor var en otroligt bra ide i mitt huvud iallafall! 😊

Vad tycker ni? Blev det bra?

xx

#inredning #inredningsinspo #sovrum #sovrumsinsperation

Likes

Comments

Lördagen tillbringas med Jackson hos henne vilket är otroligt roligt! Vi kollade även på rugby matchen England mot Wales och som. jag visste redan innan matchen så VANN ENGLAND!!! De är nog världens bästa lag bokstavligen. Dom är riktigt bra och man blir verkligen inspirerad av att fortsätta med träningen.

Efter rugbyn blev de mello som moa ville så då blir de det, Jag började se att jag håller på att få lite abs på magen efter sprintträningarna på rugbyn och så ska man nu käka massa godis... tur att de är träning imon!

xx

Likes

Comments

äntligen fredag! två lektioner och ett roligt "möte" med Emelie om UF företaget. Nu på kvällen så har jag och familjen bestäm att käka ute i trädgården och elda med både korv, kyckling, marshmallows och pinnbröd!  Mumsig, mysigt! Va nog i lågstadiet sist jag åt pinnbröd när man var på utflykt med klassen. Otroligt lätt o göra och super gott vid en öppen eld. Älskar kvalitetstid med familjen och känner att det är en otroligt viktig sak att göra eftersom man kommer så nära varandra! ❤

Ha en fortsatt underbar helg
xx

Likes

Comments

var en jobbig början på dagen då mycket skedde.. Jag fick mycket att tänka på under dagen och när jag ska försöka tänka positivt istället för negativt sticker jag till gymmet. Gymmet är verkligen en frizon för mig. Jag fokuserar bara på en sak och inte tusen som jag jag gör utanför gymmet. Jag fokuserar på de som sker nu, träningen vilket lättar trycket för mig. Idag blev de rygg och tricep. Tyckte det gick hyfsat bra men jag var lite trött eftersom jag fick få timmars sömn på grund av de saker jag grubblar över.

Nu sitter man och kollar på serie på datorn och vilar inför sprintträningen ikväll med rugbyn.

Passet idag!

Triceps:

- Triceps extensions:

- over the head/ out of the bar

- with one arm and both

- tricep pushdown

- tricep dips

- v bar pulldown.

Rygg

- Marklyft

- hantelrodd

- Bend over rowing with barbell/skivstångsrodd

- T-bar rowing

- latsdrag

- latsdrag med tätt grepp

- räckhäv

- sittande kabelrodd

Likes

Comments

Har varit borta från gymmet i en veckas tid men nu är jag äntligen tillbaka! Va otroligt skönt att få träna lite. Körde Axlar, biceps och bröst idag. Målet med min kropp utseendemässigt är bland annat att ha snygga armmuskler, svårt att definiera eftersom vi alla tänker olika när man hör de ordet! Tonade men ändå muskulösa armar kan man väl säga!

Önskar att målet blir till verklighet i framtiden så mycket träning kommer ske! Blir även rugby träning ikväll så det blir en extra go träningsdag idag!💪

Dagens pass!
uppvärmning: utåtrotationer med maskin

stång:

- barbellpress front.

- Rear press/military press

Hantlar:

- Dumbbell press 3x 5 10kg

- Arnold press 3x5 10kg

- lateral raises  press

- face pull

bröst, biceps

- Flys 3x8

- Incline press med olika nivåer. low,medium, hight

- Peck deck i maskin

- bröstpress i maskin

- armhävningar 3x15

- Curls, Använd tung vikt för maximal styrka

- Bicepscurls  sittandes, ståendes och med stång ståendes

- overhead cable curl

- koncentrationscurls

- hammer curls

- standning biceps cable

xx

Likes

Comments

This is a a thing that have inspired me a little. I life were we all want to be happy its what we all search for and happiness are different for every human at this planet. A life with happiness for you are perhaps a family or that you living a life of luxury with a big house in LA. For me.. I want to be happy and have I man and family that loves me for the person that I am and that I can travel and experience new places all around the world. Also to reduce my anxiety and stress. The life we live today is stressful. You need to work hard and all press from media, friends and all the standards is a lot for me. I watch a video on youtube, Jenny Mustard. She is a minimalist. For me I tough she was a little crazy she does not have anything in my head. I searched a little on minimalism and this is what I found out.

Minimalism is a tool that can assist you in finding freedom. Freedom from fear. Freedom from worry. Freedom from overwhelm. Freedom from guilt. Freedom from depression. Freedom from the trappings of the consumer culture we’ve built our lives around. Real freedom.

That doesn’t mean there’s anything inherently wrong with owning material possessions. Today’s problem seems to be the meaning we assign to our stuff: we tend to give too much meaning to our things, often forsaking our health, our relationships, our passions, our personal growth, and our desire to contribute beyond ourselves.

So.. its okey for me and you to own a car and house, The things that are important for me makes it more easy by being a minimalist because it allows me to make there decisions more consciously, more deliberately.

What is minimalism?

Minimalism is a tool to rid yourself of life’s excess in favor of focusing on what’s important—so you can find happiness, fulfillment, and freedom.

Minimalism has helped us…

 • Eliminate our discontent
 • Reclaim our time
 • Live in the moment
 • Pursue our passions
 • Discover our missions
 • Experience real freedom
 • Create more, consume less
 • Focus on our health
 • Grow as individuals
 • Contribute beyond ourselves
 • Rid ourselves of excess stuff
 • Discover purpose in our lives

Minimalism is a lifestyle that helps people question what things add value to their lives. By clearing the clutter from life’s path, we can all make room for the most important aspects of life: health, relationships, passion, growth, and contribution.

This has inspired me a little. We need to take away the things we don't need to see and can live for the most important aspect in life. Today and tomorrow I will look around in my room and think - What do I really need?

......And I think you also need to think a little about it.

xx


Likes

Comments

Köpte i Onsdags fotbollskor till rugbyn. passade på medans dom hade rea på skorna! Otroligt härlig färg enligt mig man kommer definitivt synas☀ Det komiska va att jag och några vänner genade genom Cubus och hittade en mössa med exakt samma färg som skorna.... så.... Varför inte matcha liiite! haha ser lite roligt ut enligt mig men varför inte. 😄

xx

Likes

Comments

Mysig dag med bästa Emelie på espresso. Vi snackar om mycket och en idé har kommit upp i våra huvuden till treans UF🙊

Likes

Comments