Godmorgon sunshines!
Ville inte vakna för jag drömde en sån fin dröm, så när jag vaknade var jag lite besviken. Typiskt. Igår kväll var och åt på lilla Napoli som finns i Falkenberg med lite kompisar. Det var trevligt och gott. Dessert pizzan var godast, ångrar lite att jag inte beställde in den som huvudrätt. Mysig kväll dock så däckade jag först av alla och det var VÄLDIGT tidigt. Jag vill ju vara en nattuggla men det går inte, hur mycket jag än försöker så kan jag inte hålla upp ögonen. Hoppas på lite senare läggdags för mig ikväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är september nu vilket innebär att det är höst. Det var liksom precis sommar känns det som men nu går vi in i en ny årstid. Detta är ju den bästa årstiden enligt mig och en stor orsak till det är höstmodet. Jag älskar det. Tycker att man tar sin garderob till en ny het nivå. Jag har köpt min höstkappa i förrgår men skor har jag inte inhandlat och jag är på hunt. Det känns som om jag är en jägare som är ute och letar efter den största, saftigaste och muskulösaste älgen. Fast det är skor. Men jag har några favoriter som jag tänker dela med mig av.

Dessa är ifrån Sandro Paris och jag älskar de. Skorna ligger kanske runt 2000 ish. Färgen av allt är de bästa och själva modellen. Avgudar. Dock passar de inte min kappa men kanske att jag skiter i de o köper de?

Dessa snyggisarna kommer ifrån Axel Arigato vilket känns säkert om man ska slå till på de. De är fräscha, snygga och man kan ha de till de mesta. De ligger runt 1500 vilket jag inte anser är så mycket om man jämför med de andra skorna, så bra pris!

Sedan har vi dessa coola skorna ifrån Isabel Marant. Diggar modellen och framför allt färgen. Perfekta höstskor! Ligger runt 3000-4000. Jag var super duper nära att köpa dessa förrgår men kommer att välja att satsa mer på ett par skor som är inte höga i ankeln.

Skorna påminner lite om Sandro, men är ifrån Marlene Birger. Gillar att inte hela skon är samet utan att det är lack på toppen. De är stilrena och ser väldigt lyxiga ut. Tror inte heller de kostade så mycket. kanske runt 1500:-.

Sist men inte minst har vi allas favorit Acne sneakers. De har just princip allt. OCH det bästa är att man kan styla de hur man vill. Kostar ish 3000:-.

Mina favoriter är Sandro skorna, helt klart. Men de som stoppar mig är att jag just har köpt en kappa för mycket pengar som jag gärna vill kunna matcha med ett par skor som är just "för denna hösten" och det gör tyvärr inte de. Jobbigt.

Likes

Comments

En måndag som startade förfärligt dåligt men slutade super. Vi hade friluftsdag i skolan med temat "friluftsliv", vilket kanske inte är så lämplig för mig och vädret var inte alls något att hurra för. Ush hemskt. Men fick göra det bästa av situationen och lärde mig hur man gör eld utan tändvätska. Så ge mig en pling om ni sitter utan tändvätska för då kommer jag. Sedan när dessa långa timmar hade gått stack jag och min kära vän Wilma till stan. Med min tjocka rosa vinterjacka, blåa läppar (de blir de när jag fryser) och sjukt fula tights lyckades jag få hem en hel del. Kände att jag var värd lite kläder efter denna tuffa dag. Hittade även den perfekta höstkappan och nu håller jag även på att beställa "the it" skorna. Pengarna flyger, kan inte vara lyckligare.

Eftersom jag inte har bloggat så mycket så känner ni inte mig så jag tänkte att jag lägger ut ibland lite punkter om mig själv. Lite kul och ganska onödig fakta.

  • Om ni någon gång ska bjuda mig på mat så ska ni bjuda mig på stekta falukorv som ska vara lite brända. Love it.
  • Jag kan inte hålla ordning. Det går inte, hur mycket jag än försöker (okej kanske inte försöker så mycket ibland) så kan jag inte. Mitt rum är generellt alltid stökigt förutom när mormor har varit och städat. Mina väskor vågar inte mina kompisar stoppa ner handen i för de vet inte vad som ligger nere på botten.
  • Mitt favorit godis är mint.
  • Min högsta streak på snapchat är 874. Slå de ni!

Godnatt. Sov så gott!

Puss

Likes

Comments

Söndagen lider snart mot sitt slut och en ny vecka nalkas. Ser fram emot kommande veckan, vet inte varför men känner alltid ett pepp på söndagar för en ny vecka. Kanske är lite konstig då man ska sitta med söndagsångest men den är inte hos mig. Just nu sitter jag med överskott med energi, så kanske ska göra något åt de. Eller en chipspåse och en bra film lockar ju också. En romantisk isånafall. Det är mitt humör right now.

Helgen har varit i sin helhet bra. Fredags firade jag farmor som fyllt år men även blivit en pensionär (vill också vara en pensionär). Lördags gick jag med mitt nattlinne till fyra. Ganska otagg på kvällen och vill bara stanna hemma och sova men nej. Sedan gick tåget till Halmstad där det var lite enkelt krök och sedan utgång. Även om jag kanske inte var så tagg blev det bättre än förväntat. Kuligt ljuvligt.

Puss och kram

Likes

Comments