-Hej!!

Wow hahaha att jag redan typ glömt bort att jag har en blogg heh, hur som helst så har ju nu börjat skolan igen. Började i torsdags då vi hade upprop och sedan faktiskt riktiga lektioner. Kul att vara tillbaka men är verkligen inte alls studiemotiverad just nu så det suger.

Men i fredags hade jag endast en lektion vilket var skönt att få en mjukstart, träffade sedan en kompis och gick mig även ut på kvällen. Gick till shotluckan, unico och birger jarl, vilket var superroligt! (haha eftersom att jag nyss blev 18 har jag väl inte hunnit tröttna än) Sov sedan borta och var lagom trött på lördagen. Därmed gick hela gårdagen bort i princip, åkte hem nån gång på eftermiddagen och tog det lugnt på kvällen. Somnade tidigt och sov närmare 11 timmar, vilket verkligen var såå skönt hahhaah. Idag har jag varit lite mer produktiv så att säga, har gjort skolarbete (som vi redan hunnit få), vart på gränby med mamma och köpt lite kläder och det sista till skolan och tränat. Nu ska jag förbereda mig inför skolan imorgon.


Eftersom att jag är sämst på att ta bilder så får ni en ocharmig bild från fredagen när vi satt på max efter bj och en halvtrött bild på mig innan skolan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För några veckor sedan besökte jag Norge för första gången i mitt liv. Helt OTROLIGT att jag inte varit där innan, tydligen har jag massor med släkt där och DESSUTOM är deras natur helt fantastiskt. När vi var där vandrade vi i bergen, vilket absolut var helt fantastiskt men för otränade mig var det också extremt jobbigt, heh. Därför rekomenderar jag starkt att träna lite i förväg ;)

//vägen dit.//

//Utsikten från huset vi bodde i//

Likes

Comments

hej bloggisen<33

idag har jag städat hela mitt rum, egentligen städade och rensade jag hela mitt rum redan förra veckan men på något sätt lyckas jag ändå stöka ned på endast några dagar. Beställde en ny sängkappa för några dagar sedan som äntligen har kommit! Passade på att hänga upp den på sängen när jag ändå var igång, väntar nu på en sänggavel som jag också beställde på samma gång.

Drog mig även ner mot stan (wow produktiv dag) och införskaffade mig lite nödvändigheter till skolan, lite nya smycken och försökte även hitta nya jeans, men mitt kräsna jag hittade inga.


Likes

Comments

Hejsan!! Försöker mig ännu en gång på att skaffa en blogg, spännande att se hur länge jag håller mig den här gången. Jag är en nybliven 18 åring (fyllde år i fredags :--)) som bor i Uppsala och ska börja sista året på gymnasiet.

Så jasså, du har valt att klicka in hit och läsa min nya, fina blogg (;-)). Lite egotrippade vibes får jag ändå av hela den här blogg-grejen, men det tycker jag är helt okej. Jag tänker skriva om mina dagar, hur jag känner eller bara om saker jag tänker på. Uppdaterandet kommer att variera åtskilligt från dag till dag eller vecka till vecka. Men det är lite den inställningen jag har till det här också, jag vill inte sätta någon som helst press på mig själv, jag vill bara skriva när jag själv har lust med det och för att det är kul.


Likes

Comments