I helgen var jag hos min kompis Emma👌🏻👌🏻 igår var det lucia tåg med Matfors ryttarförenings u-sek som jag är med i, jag var lucia som ni ser🙈 mina skor förstörde dock allt😂 men de var kul😎 red ett grymt markarbetspass igår på Prince,han kändes verkligen superfräsh och fin och han till och med brallade loss en gång och började typ bockskutta😂😂 men Nellie var helt hopplös i fredags🙄 skulle rida bommar men hon var helt okontaktbar och typ piggare än hon kan hantera över sig själv😪 så inge mer havre för henne. Började ge henne havre för någon/några veckor sen för tyckte hon behövde lite extra energi men nu är hon så pigg så hon går inte att jobba med ordentligt, så ajöss med de!🦄 Emma har ridit mille ihelgen och de har gått bra👍🏻.

Nästa helg ska Mille provridas på fredagen☹️ och på lördagen ska prince och mille hoppa Julklappshoppningen som är på klubben, det är en tidshoppningen på valfri höjd från 60 cm. Tror mille ska hoppa 80cm och Prince 100 cm.
Byeee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hellu✌🏻️ Idag red jag mille lösgörande arbete i ridhuset, nellie skrittade jag ut en sväng, det är allt som går att göra i nuläget pga underlaget😑 Mille var faktiskt väldigt fin idag. Han brukar va seg i ridhuset för han tycker det är tråkigt men idag gjorde vi mycket tempoväxlingar i uppvärmningen och då vart det mycket bättre! sen övergick vi till att träna enkla byten precis som på dressyrträningen i söndags, gick super! mycket bättre än i tisdags när jag gjorde de sist. Nellie var jättepigg! hon ville INTE skritta, taktade mest😂 hon är lika sugen på att galoppera över SNÖIGA ängar som jag ist för att skritta över isiga🙄 Kunde inte rida Prince idag heller!😪 men imorn, då har jag fått broddar så jag rida👍🏻👍🏻 då ska han och mille skrittas ut, sen på lördag blir det nog ett markarbetspass med bommar och sen dressyrträning på söndag😊 Nellie och jag ska va med i luciatåg runt byn med några kompisar på lördag, vi ska va tärna👌🏻 och imorn ska hon rida bommar👍🏻 Ska bli kul🦄

Likes

Comments

Heeej! Just nu sitter jag och slöar i soffan😝 Idag så red jag med min medryttare och skrittklättrade i en backe en bit från stallet, upp och ner 5 gr, bra styrketräning👍🏻 Hon red på mille och jag på nellie. De är såååå tråkigt att rida nu, det är is överallt så de bara går att skritta😑 är glad att jag har skrittavstånd till ridhus men vill inte sitta och harva där varenda dag. Prince kunde jag inte rida för han har tappat flera broddar och då trampar han snett hela tiden, men mamsi ska köpa imorn✌🏻️ Imorn ska jag skritta Prince och dom andra ska jag nog rida i ridhuset👌🏻
Hörs imorn! 🤗

Likes

Comments

Onellie
På första bilden ser ni Nellie. Nellie är ett skimmelsto född 2008. 138 cm hög, e. Vitluvens Curbitz. Svensk ridponny. Hon kom till mig 6/11-2014. Har alltså haft henni i typ 2 år. Hon var lite av en problemhäst förut, spände sig för allt i ridning, totalt omusklad och helt livrädd för allt när man rider ut. Har tävlat upp till LC med henne, hon har haft lite problem med hoppning då hon är väldig osäker och kan stanna mycket. Nästa år ska vi nog satsa på dressyr istället eftersom hon inte verkar vilja hoppa så mycket. Hon är väldigt egensinnig och vill göra allt på sitt vis men ändå suuupermysig.

Millhouse
Millhouse (mille) ser ni på bild 2. Fux med bläs. Han är född 1998 och är en valack, ganska gammal med andra ord. Han är 137 cm hög. Import Danmark. Mille är världens omhoppningsponny, han älskar att galoppera fort och ingen sväng är för snäv😂 men han vill däremot bara hoppa max LB, har startat LA på han en gång. Han kom till mig 8/3-2015. Han är tyvärr till salu eftersom han börjar bli med åren och ska få komma till någon mindre ryttare som bara vill tävla dom lägre klasserna. Mille har faktiskt tävlat lite dressyr också, LB:1 på 66% är bösta resultatet, inte jätte högt men aja, för att vara en gammal hoppponny så😂✌🏻️, har tävlat LA:1 på Pay&Ride. Han är väldigt sur i saller men asmysig att rida.

Prince
Prince är en fuxvalack född 2001. 140 cm hög. New forest Import Holland. Prince är den roligaste hästen jag någonsin haft, alltid rolig att rida, superpositiv till ALLT och är nästan översocial i övrig hantering😂 Han skulle aldrig stryka öronen bakåt mot någon elr något. Han är Superhet i ridning och ganska svårtiden men hoppa kan han! Har gått MSV A och upp till LA med mig men vi satsar mot MSV B. Prince kom till mig 20/9-2015.

Ymlan
Ymlan är ett svart minishetlandsponnysto på 80cm. Ymlan var min första häst, fick henne när jag var 5 år, skulle aldrig kunna sälja henne. Hon är en typisk shettis egentligen, ÄLSKAR allt som har med mat att göra och är alltid tjock😂 Men hon har bara ett öga dock, vet inte vad som hönt med de, hon var så när vi köpte henne men hon störs inte av de på något sätt😌 Ymlan är född 1999.

Likes

Comments

Helloj! Jag heter Maja (som ni kanske redan märkt haha) och är en tjej född 2002. Går i 8B i Matfors skola och bor i Lucksta. Har 4 hästar, tre som jag tävlar. Har stallet typ 1-2 km från skolan så jag går dit varje dag efter skolan med mina kompisar, rider, gör allt annat i stallet (typ mocka mm) sen hämtar mamma mig och ja åker hem. Det är typ en vanlig dag i mitt liv😌 Tävlar mina hästar upp till LA hoppning, satsar mot MSV. Tänkte även satsa lite på dressyr nästa år🏆 Gillar inte att sporta elr nåt förutom ridning. Mina favoritfärger är Turkos och Rosa, bebisfärgerna haha, och har ingen favoritmaträtt direkt. Där har ni lite kort info om meej😘 info om hästarna får ni i ett annat inlägg
PS. det är jag till höger på bilden😂✌🏻️

Likes

Comments