Idag längtar jag efter påskveckan mer än någonsin såhär mitt i en tentaperiod. Nu får vi det här överstökat sen har jag en HEL vecka ledigt! Veckan kommer att bestå av påskfirande hos mina nära & kära och så kanske det blir en efterlängtad tripp till MOS.
Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bjuder på en bild på vår fina antika spegel medans jag pluggar till min andra tenta som redan är på lördag! Stress...

Likes

Comments

Likes

Comments

I går tog jag en efterlängtad sovmorgon, sedan gick hela eftermiddagen åt till tentaplugg. Mitt liv just nu, haha! På kvällen åt jag och Marcus god mat ute på stan och avslutade kvällen med bio, mys!

Likes

Comments

Vilken skön dag jag har haft. En massa to do saker blev överstökade, allt från att studera, tvätta, städa till en skön promenad.
Nu tar jag och Charlie kväll, godnatt!

Likes

Comments

God morgon!
I dag väntar en dag fylld med studerande inför tentan som äger rum i morgon. En stor kopp kaffe och jag är redo, vi hörs senare!

Likes

Comments

Är inte ett så sort fan av smycken, men dessa örhängen från Lily and Rose har fått mig på fall. Fick ett helt set med denna design i julklapp, love it!

Likes

Comments

Om en månad är det dags för mig att fly boet. Inredningstankarna är i full gång och mest inspiration hittar jag @nyahemmet. Min lägenhet kommer prydas av mycket vitt, mässing och marmor. Längtar så!

Likes

Comments