VECKANS SCHEMA

Måndag morgon och jag är förvånansvärt pigg och här kommer hela veckans schema.

Måndag: Lovet är slut och tillbaks till verkligheten som gäller. Har tre veckors intensivkurs i skolan framför mig och startar denna måndag 8:10 i skolan. Slutar skolan redan 12:00 vilket är jätteskönt och har efter det en helt ledig dag. Ska bara ta det lugn och försöka ladda upp lite outfit bilder till bloggen. Ska till min frisör för att boka en ny tid, en riktigt hår makeover på g. Också svänga förbi stan för att köpa byxorna jag har på bilden. Velade lite när jag testade de i helgen så hoppas de finns kvar i min storlek nu. Kanske blir någon trevlig middag fram mot kvällen sen, är super sugen på att göra mig en broccolisoppa.

Tisdag: Tänker att jag ska starta min tisdag med att avnjuta en riktig god frukost runt 07 och tyvärr inget morgonpass på gymmet då jag inte kommer hunnit bli helt frisk från min förkylning ännu, men efter de fortsätter intensivkursen i skolan samma tid 8:10. Slutar 12:00 och efter de har jag lite saker på mitt rum som ska köras iväg till en secondhand butik. Efter de har jag lite plugg som ska göras klart och sen ska jag försöka stor städa mitt rum, välbehövligt.

Onsdag: Nu vet ni nästan vad jag gör 8:10 till 12:00 haha, intensivkurs i skolan. Har inte riktigt bestämt något för eftermiddagen men kan tänka mig att vi får en del hemuppgifter som ska göras i och med intensivkursen så de ska isåfall göras. Vet att min födelsedags outfit äntligen finns att hämta ut så den ska hämtas ut och testas så att den passar. Fyller även 18 om exakt en månad, haha är överlycklig. Ska sen ta en lugn kväll framför lite serie och ett bad.

Torsdag: Återigen början intensivkursen i skolan 8:10 och slutar vid 12:00. Planerna för eftermiddagen är att eventuellt träffa en tjejkompis och så blir det nog eventuellt en senare lunch eller middag. Ska senare under kvällen sätta mig och planera upp nästa vecka då det kommer bli mycket längre dagar och dubbelt så mycket som ska hinnas med.

Fredag: Har en helt ledig dag framför mig. Ska ta sovmorgon och avnjuta en riktigt god frukost. Under dagen ska jag förhoppningsvis om jag känner mig bättre ta mig till gymmet för ett pass. Annars ska jag bara ta det lugn och fixa lite med bloggen. Helt ledig kanske jag inte ska säga att jag är, men nästan. Börjar jobba 18. Jobbar på MAX hamburgare här i Norrköping om jag inte nämt de tidigare. Men slutar iallafall 21:30 så inte ett jättelångt arbetspass. Sen blir det hem för en myskväll hemma.

Lördag: Blir ingen sovmorgon denna lördag utan upp ganska tidigt för jobb 11-18. Och det är det enda som står på agendan denna lördag. Hem efter jobbet och bara ta det lugnt, brukar vara helt slut efter 7h pass hehe.

Söndag: Ska ta en liten sovmorgon till 10:00 och sen äta en god frukost och duscha. Ska sen fixa mig för att ta mig ut och fota ett samarbete på ett cafe. Vill hinna med ett pass på gymmet med och sen hem och ladda upp inför en ny vecka.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229