VECKANS SCHEMA

Måndag: Dagen var tänkt så att vi skulle till en saltgruva här i Kraków men det blev att vända hem igen då min mensvärk tog över helt. Så har blivit att vi bara suttit inne i lägenheten idag. Passade på att fixa med design här på bloggen och suttit framför youtube.

Tisdag: Åka till en galleria och förhoppningsvis få lite shopping med sig hem. Annars en väldigt lugn dag. Hoppas på mindre smärtor i magen imorgon bara.

Onsdag: Taxin står utanför lägenheten 05:30 och 06:00 sitter vi i en buss som ska ta oss till Auschwitz. Ska bli en både intressant och läskig dag.

Torsdag: Inget planerat än så länge. Men någonting hittar vi på. Kanske lite shopping. Det är också sista dagen i Kraków så packa väskan blir det tyvärr.

Fredag: 15:20 går planet hem mot Stockholm sen blir det bil hem till Norrköping och träffa familjen igen.

Lördag och Söndag: Inga planer än så länge, skönt de med. Ska försöka och bara ta det lugnt och ladda om inför en ny vecka, har nämligen tre veckors intensivkurs i skolan framför mig.

Skulle säga att jag har en riktigt bra vecka framför mig trots att denna måndag började i magsmärtor. Ha nu en bra vecka finisar och hoppas ni haft en bra start på veckan med!! kram<3

Gillar

Kommentarer

AmandaWibergs
AmandaWibergs,
Så speciellt att besöka ett sådant ställe. Väldigt svårt att föreställa sig vad som hänt där. Och måste tillägga, OJJJ så snygg😍nouw.com/amandawibergs
majalundstrom
majalundstrom,
Verkligen, det är så hemskt..
Och tack vad glad jag blir!! detsamma snygging <3
nouw.com/majalundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229