VAD SKA JAG GÖRA MED MITT HÅR

​Innehåller reklamlänkar

Hej finisar!! Många som inte känner mig eller ja vet hur mitt hår såg ut för ett halvår sen vet kanske inte att jag har exstantion i. Satte i de runt slutet på augusti och har verkligen älskat de. Jag tyckte mitt riktiga hår var så himla slitet och ville verkligen ha så mycket längre hår hehe. Det börjat bli lite slitet nu och ska sätta om det om bara några veckor. Men men men. Jag har typ fått för mig att jag ska klippa axelkort hår och ta ut mina exstantion. Hel galen vändning efter att lagt så mycket pengar på mitt hår och trivts med det. Jag älskar att ha längre hår, trivs så bra i det. Men jag tycker också att det är jobbigt att sköta och jobbigt när håret ibland är precis över allt haha. Så tankarna går att jag bara ska ta mig i kragen och klippa av det. AAAAAh är så nervös inför det.

@lojsanwallin / @mattssonmoa

Tänker mig något i den här stilen på längd. Och det är ju verkligen är hel vändning ifrån hur långt hår jag har nu. Har en bokad tid så har ju en stund på mig att välja, kan väll vara fräscht med en ny frisyr till min födelsedag kanske?? Är så nervös om jag inte skulle passa i det bara, men vet samtidigt att exstantion alltid finns.

Nu när jag ändå är inne på hår så har jag länkat några produkter för er som har slitet hår och behöver lite extra hjälp med att ge håret styrka och bli så friskt som möjligt för att få håret att växa. Så här har ni några riktiga favorit tips.

Nioxin diaboost ska du massera in i hårbotten och det ska hjälpa ditt hår att bli både tjockare och få tillbaks sin styrka. Det är också en bra produkt för att få lite extra volym om du skulle vilja det.

Hårkontroll är istället ett kosttillskott du ska ta två gånger om dagen som är speciellt utvecklat för hår och naglar. Jag har tagit dessa i mer än ett halvår och jag kan verkligen se skillnad. Dessutom jag har bara tagit en tablett om dagen och inte två som är rekommenderar, trotts de har de verkligen hjälpt. Kosttillskottet innehåller biotin som bidrar till att behålls normalt hår, koppar som bidrar till normal hårpigmentering samt zink och selen som bidrar till att bevara normalt hår och naglar då. (ersätter inte varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och varierad kost)

Sebastian professional Dark Oil kan du ta i topparna och längderna och hjälper tort hår att bli mer återfuktat. Det jämnar även ut håret. Något som är sjukt bra med den här oljan är att den innehåller sandelträ och arganolja som vårdar ditt hår och skyddar mot UV-strålar.

Hoppas ni fick något tips. Och lovar I be back med om det blir att håret klipps av eller om jag stannar kvar på det säkra kortet haha. Ha nu en fortsatt fin Onsdagkväll och ta hand om er <3

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Vad roligt med tips på hårprodukter 😊CheerSarah.devote.se
majalundstrom
majalundstrom,
Gud vad kul att du tycker om det! kram 😊 nouw.com/majalundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229