TRE ENKLA FRUKOST TIPS

Godmorgon <3 jag tänkte att jag ska dela med mig av lite frukost tips till er. Jag har nämligen alltid haft jättesvårt med frukost, att hitta något jag tycker är gott och som inte tar sån tid på morgonen. Och det har jag faktiskt hittat, inte bara en utan flera favoriter. Tänkte dela med mig av mina tre godaste ”frukostar” just nu för tillfället. Och självklart dela med mig av recepten. (Inte så svåra heller och det gillar vi ju😉)

Först ut är bananpankaka som är min nya favorit. Det går så snabbt att göra och är så gott. Det enda man behöver är
1 banan
2 ägg
1 tsk vaniljpuler
Bär

Jag mixar ihop banan, ägg och vaniljpulver och toppar sen med lite hallon och blåbär. Så himla gott, tar max 10 min att göra.

Här är istället en annan jättegod frulle. Det man behöver är bara (för att göra exakt denna, går att mixa lite själv van man vill såklart)

Mjölk
Hallon
Banan
Paulins granola med smak av kako och hallon

Jag mixar lite på känn och beroende på hur hungrig jag är tar jag mer av varje ingredienser. Denna frulle är riktigt bra om du har ont om tid, tar liksom max 3-4 min att mixa ihop.

Och här har vi det sista frukost tipset. Klassiska havregrynsgröten. Väldigt gått och väldigt enkelt. Det enda man behöver är

1 dl havregryn
2 dl vatten
1 nypa salt
bär

Blanda havregryn, vatten och saltet och koka upp. Låt de koka på svag värme i 3 min under omrörning. Sen toppar jag med hallon. Super super gott.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
majalundstrom
majalundstrom,
Verkligen 😍😍😍nouw.com/majalundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229