TILL MIN FRAMTIDA LÄGENHET

​Innehåller reklamlänkar

Nu är jag här igen med ett sånt här riktigt ''tipsar om mina favoriter'' inlägg. Haha älskar ju att dela med mig av mina favoriter. Den här gången med inredning. Kollar redan nu runt på inredning till min framtida lägenhet. Kanske lite tidigt kan man tycka när jag fortfarande har 1,5 år kvar i skolan och kommer bo hemma minst 2-3år till. Men det är ju så roligt med inredning. Vissa saker klickar jag hem redan nu för att jag bara känner att det där måste finnas i min framtida lägenhet.

I alla fall, här har ni några av mina favoriter just nu. Det är bara att klickar er in på länkarna under bilderna om min är lika sugna som jag på att klicka hem lite snygg inredning.

Tallrik HÄR // Kruka HÄR // Muggen HÄR // Pläd HÄR

Först ut är denna ursnygga tallrik ifrån Mateus porslin kollektion Bubbles. Vill nog nästan ha allt ifrån den kollektionen i den gråa färgen. Så jäkla snyggt alltså. Helt såld i de porslinet.

Sen har vi en också ursnygg kruka. Tycker verkligen om denna design, den finns i fler färger och tycker den är snygg i nästan alla färger. Perfekta krukan till en lite grönare växt eller någon torkad växt.

Tänk en koppkaffe på morgonen i denna guldiga kopp. En favorit mugg kan jag säga. Har gått och dragit i den i butik flera gånger och den är ju så bara för snygg. Håller ni med?

Är kär i färgen beige och känns som mitt hem kommer bestå av mycket beige. Plädar och filtar kommer vara ett måste i min framtida lägenhet. Tycker det ger en mysigt stämning och snyggt om man matchar sina plädar och filtar tillsammans med rummets färger och soffan. Hade jag fått välja hade det nog blivit en beige soffa till vardagsrummet med. Haha ska nog kunna övertala min pojkvän om att beige är färgen man vill ha ;)

Mattan HÄR // Stolar HÄR // KuddenHÄR // Spegel HÄR

Här har vi nog en favorit. Vakna upp på morgonen och ha en skön matta på golvet är ju så mysigt på alla tänkbara sätt. Tycker att det kan vara mysigare med en svartare matta just i sovrummet för att bryta va lite om man har ljusare sängkläder. Men annars tycker jag en beige/brun matta är minst lika snyggt och gosigt.

Och så har vi stolen. Alltså jag drömmer om att ha sammets stolar vid mitt framtida matbord. Hittade inte beiga men kan säga att jag är helt såld i sammets stolar, i typ alla färger haha. Skulle jag hitta beiga sammets stolar skulle de absolut få pryda vid mitt framtida matbord kan jag säga. Ett svart bord tillsammans med beiga stolar, gud så snyggt.

Beige igen haha. Men jag älskar den här kudden. Tycker den ser så fräsch och mysig ut. Beige med bruna kanter. Perfekta kudden om du frågar mig.

Tillsist har vi en stor väggspegel och det är ett måste. Denna har en så snygg brun/silver/guldig färg. Vet inte riktigt vad man ska kalla färgen men snygg är den. Perfekt storlek också.

Och det var alla mina små inredningstips. Har ni bra inlägg där ni tipsar om inredning så skriv gärna i kommentaren, jag läser gärna!! älskar att läsa andras inredning stilar. Det finns ju så många stilar och att man kan matcha och mixa som man vill i sitt egna hem. Det är så kul, håller ni inte med? Kram från mig <3

Gillar

Kommentarer

Chanapha
Chanapha,
Så bra tips! Älskar att kolla på inredningar själv <3nouw.com/chanapha
majalundstrom
majalundstrom,
Vad kul att du gillar det. SÅ kul med inredning <3 kram på dig nouw.com/majalundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229