MYSFAKTOR

Min söndag har spenderats i en av Krakóws största gallerior, Galleria Krakówska. Blev ingen shopping för mig.. så tråkigt. Men det var dock ett par beiga/bruna byxor jag fastnade lite för, de satt så bra men vet inte om färgen var så mig. Därför fick de inte följa med hem. Men tänkte att jag tänker på det tills imorgon. Älskar ju ändå beige/bruna kläder så kommer nog bli att jag köper dom i veckan. Hur sköna som helst var de också!!

Fram mot kvällen nu så tog vi och hämta mat från ett kinesiskt ställe där vi tog friterad kyckling med nudlar. Jättegott men fick jätteont i magen efteråt... så typiskt mig att få ont i magen efter mat. Men men. Som jag tidigare skrivit om att min pojkväns farmor äger två lägenheter här i Krakow och att den lite nyare lägenheten är mer som ett hotell, så satt vi för övrigt och åt i bio rummet haha. För att vi direkt efter skulle kunna gå upp till poolen. Märker att jag somnar mycket bättre när vi kör ett gympass eller simmar några längder i poolen fram mot kvällen. Super skönt för kroppen!!

Jag tog även lite bilder på hennes lägenhet. Inte själva lägenheten eftersom den hyrs ut till någon annan för tillfället men lite runt om. Både på utsidan och inne i korridorerna, och hur fint är det inte?? Riktig mysfaktor.

​Tycker det är så himla mysigt att gå runt här. Och så fint på samma gång. 

Poolen är hur mysig som helst också. Allt är så mysigt. Man kan knappt tro att man befinner sig i en lägenhet där folk bor utan mer ett hotell haha. Men nu är klockan ganska mycket och jag känner att både min kropp och mitt huvud vill sova. Imorgon väntar en dag i saltgruvan som finns här i Kraków ska bli spännande att se. Annars ska vi nog mest bara ta det lugnt.

Godnatt och kram på er!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229