MINA SENASTE DAGAR I BILDER

Är nu mera i Polen i Kraków. Med min pojkvän och hans farmor. Ska vara här tills 1 nov och har bara varit här i ett dygn men har redan hunnit med så mycket att se, känns det som iallafall. Har haft fullt upp så här kommer lite bilder på mitt senaste dygn och mina senaste timmar.

Har hunnit med besök på två fik redan. Starbucks as you already see. Och ett polskt fik där jag åt en cheesecake med glass, så gott!!! En vända på Zara har vi också hunnit med. Men varken jag eller min pojkvän hittade tyvärr inget. Hoppas därför på lite bättre utbud när vi imorgon ska till ett shoppingcentrum.

Min pojkväns farmor har två lägenheter här i Polen. Vi sover i den lite ''äldre'' lägenheten medan den nya lägenheten hyrs ut. Men i den nya lägenheten finns både ett gym, en pool, bastu och bio, det har en känsla av att det är mer som ett hotell med vakter i receptionen vid ingången. Så vi gick ändå dit för ett gym pass och avslutade med ett bad. Hade verkligen inte klagat på att bo i en lägenhet med ett gym på bottenvåningen. Perfekt ju. Kommer dessutom dela med mig av passet jag körde i ett annat inlägg ;)

Men så det var allt jag hade att visa er för stunden. Kommer uppdatera er varje dag med massa bilder från dagarna. Så kul att se nya saker och bara få va ett tag och inte tänka på så mycket. Kan ju inte heller klaga på att det är 22 grader och sol här just nu. Toppen toppen. Nu väntar en dag med shopping och lite nya upplevelser hehe. Kommer att tidsinställa lite inlägg så det inte bara kommer inlägg när jag har tid utan tidpunkter NI faktiskt oftast brukar klicka er in här och läsa på.

Hoppas ni får en underbar Lördag!! KRAM så länge på er

  • RESOR

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229