BILDER SPARADE PÅ INSTAGRAM

@lojsanwallin / @joannafingal

Hur fin är inte denna rosa kavaj med matchade kostymbyxor? Älskar set där kavaj och kostymbyxor matchar. Det är nog en av representanterna för min 18 års outfit. Så jäkla snyggt. Bilden bredvid sparade jag mest för att det var en sån snygg inredning. Riktigt fräscht och snyggt.

@mariaengholm / @mariellelindahl

Här är två sparade bilder jag tycker är så fina. Först den vita skjortan med guldiga smycken till. Det gör så mycket. Så snyggt med. Bilden till höger tycker jag också är så fin. Kolla på jackan matchande med de beiga byxorna. En riktig dröm outfit.

@victoriaquitzau / @lojsanwallin

Här är nog faktist de två snyggaste bilderna jag har sparat på Instagram. Jag älskar beige och att blanda beige tycker jag är den snyggaste matchningen just nu. Jag bara älskar det. Den högra bilden är precis en sån matchning, så simpel outfit som ändå är så sjukt snygg. Detaljerna med väskan och halsbandet är också så snyggt!!!! Den vänstra bilden har jag sparat av anledningen att den är så snygg. As ballt med en oversized kavaj ett par sneakers med handväska till. Själva bilden är så snygg med!!

@lojsanwallin / @biancaingrosso

Tänk att mysa runt i höst/vinter i denna stora jacka med en mysig stickad under. Tror nästa jag ska beställa hem en själv. Den var eller är så snygg ska jag väll säga. Mys mys. Högra bilden vet vi väll alla vems kök det är hehe. Hade gärna flyttat in i Biancas nya kök. Ser så mysigt ut och vem hade inte velat laga avokado eller ägg mackor i de köket.

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas
Viktorhognas,
Vilket härligt inlägg med sådan inspo! 😊 nouw.com/viktorhognas
majalundstrom
majalundstrom,
Vad glad jag blir att du känner så!!! 😊
nouw.com/majalundstrom
Emma Engström
Emma Engström,
Åh det här är så inspirerande att se, LOVE IT! <3nouw.com/emmaengstrom
majalundstrom
majalundstrom,
Så himla kul att höra!! massor med kramar <3 nouw.com/majalundstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229