HHEEJJ!

Jag är så behövlig av ett nytt träns till Pralin, eftersom jag nu tävlar i hans lektions trän som jag personligen inte tycke rär sådär as snyggt. Har ett träns med pular nosgrimma som jag fått nyss, men på tävling vill jag ha svart då vi har svart utrustning. Viktigt, svart mot svart, brunt mot brunt. Tycker JAG. Men så var jag inne på Hööks.se häromdagen och hittade, eller aa jag har kollat på dom här tränsen länge. Dock är det ju väldigt stor pris skillnad. Men båda är skiit snygga.


Aachenträns Hunter Claridge House, 539kr. As snyggt.

Träns Micklem Competition Horseware, 1349kr, de med as snyggt, men dyrt.

​Kan ju va värt att köpa det dyra men oxå sjukt onödigt. Kan inte välja eller bestämma mig, snygga båda tvåå. och behöver verkligen inte två träns. då köper jag hellre ett par nyare stigbyglar. Mina börjar bli lite gamla..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello! Har typ inte gjort verkligen ingenting dom här senaste dagarna. Jo bloggat. Sovit i 100h känns det som oxå. Som om nån timma blir det eventuellt lite shopping med en kompis. Alltid bra. Och om en vecka har jag hur mycket som helst att göra, känns det som. Först den 7-10 juli ska jag och två tjej kompisar ut till våran ridlärare och ta hand om hennes hästar undertiden hon är på FALSTERBO!! Någon som ska dit?. Ska även gosa MASSOR med Pralin och Charlie. Sen ska jag och en annan tjej kompis stå under den 11-13 juli i Strömsparken och vara trevliga och dela ut lappar, även ha lekar med barn tror ja. Det är SM-vecka, egentligen vet jag inte så mycket om det. Vet mest att jag ska vara där i Strömsparken från 14-19, ska ändå blir rätt kul!!

Nu måste jag fortsätta med att blogga, hehe. Ska försöka skriva inlägg som kommer upp ikväll och imorgon bitti då jag ska sova oss en vän inatt och jag orkar verkligen inte sätt mig och blogga när jag är med kompisar. Så håll utkik efter ett nytt inlägg ikväll runt 18-19 tiden, och ett nytt inlägg imorgon bitti vid 8-9 tiden! Bye så längee

Bjuder på den här charmiga bilden på Pralin <3


Likes

Comments

Pralin är en New Forest Ponny som står på och ägs av Nfk. Han är född 2006 och är e: Fredriksbergs Kavat RNF 23-S u: Bella My ue: Ballestero RNF 83. Jag började rida honom i vintras (2015) då han hösten 2015 nyss blivit såld till Nfk igen, efter att ha blivit inriden som ung där. Red honom några gånger sen ville ja bara träna honom mer och mer, och då med börja tävla honom.
Han är världens mest snällaste,busigaste,sötaste, envisa ponny! Eftersom jag älskar hoppning så är de det jag kommer tävla honom i (vem vet kanske dressyr), och från att jag börja träna hoppning så har det gått upp & ner, men just nu är han 🙌🏼. En hoppträningen åkte jag av 3gånger och en annan hoppträningen stanna han bara 2gånger!! Världsbäst!! Dressyr tycker jag är ganska svårt, speciellt på honom som bara vill springa snabbt, men samma som i hoppningen så går vissa pass bättre än bäst & andra lite mindre bra bara. Men på bara dom här 5månaderna har vi tycker jag, utvecklats massor! Och är så glad att jag fick äran att rida denna ponnyn😍

Chevrolet "Charlie" är en storhäst född 2007 e: Chicago Z u: For You eu: For Pleasure uue: Cacir X. För 2år sedan började jag sköta honom, då var ja jätterädd för honom eftersom ja bara ridit i 1år innan det. Tror att folk som ser och träffar Charlie ser honom som är söt häst, och han är verkligen söt, och mycket speciellt! Har nog aldrig träffat nån sån speciell häst som honom. Det går inte att som förklara hur han är och beter sig, men han är inte som alla andra, och ja ser honom som världens snällaste häst! Han är som alla andra men är nervös i sitt temperament, inte lika ofta längre än som han var när jag börja sköta honom.
Jag rider honom ibland på lektion och har tävlat honom på några klubbtävlingar i hoppning. Sen är han super duktig på både hoppning och dressyr och har när han var mindre tränat terräng.
Min dröm i framtiden är att en gång få börja tävla honom lokalt😍

Likes

Comments

Att blogga och skriva ner saker som händer i mitt liv är en sak jag funderat länge att göra, så har jag börjat bloggat, men slutat 2 veckor senare. Men känner att jag just nu behöver nånstans att skriva ner allt som händer, både roligt och tråkigt, negativt som positivt! ALLT!! Så en blogg är perfekt. Såklart ska ja INTE sluta skriva här om 2 veckor, utan jag har så mycket rolig och tråkigt om ska hända i mitt liv, vet saker varje månad som ska hända och göras ända fram till 2017! Så bara och börja nuu!

Jag är 15årig tjej som älskar och brinner för ridsporten, speciellt hoppning. Har ridit i 3år nu. Rider och tävlar för Norrköpings Fältrittklubb (NFK). En grym klubb. Där jag redan om en vecka ska debuter min första lokal tävling borta på en av ridskolans C-ponnyer, Pralin. Världens mest godhjärtade C-ponny!! Innan har jag bara tävlat två lokala starter i hoppning på min ridlärares förra D-ponny, Holmtebo Walzing Mathilda, som nu är såld och bor hos en super fin familj. Är även skötare på en av stallets, enligt mig, finaste häst Chevrolet (Charlie). Rider honom någon gång ibland men tränar eller tävlar honom inte som jag gör med Pralin. Utöver stallet går jag i skolan, sista åk i 8:an. Inte så mycket plugg men klart lite blir det ibland. Så mycket mer kan jag inte komma på att skriva.

Senare kanske jag får göra ett inlägg om Pralin och Charlie, får se. Men jag hoppas iallafall att du kommer trivas här, och vill följa med in i mitt liv!!​                                                 Pralin, Charlie, Mathilda, jordens finaste hästar

Likes

Comments