Header

Om tre dagar är jag tillbaka vid havet igen. saltvattenshår, inga skor och mängder med frukt. Ser så mycket fram emot att komma tillbaka till Sri lanka.

Annars då ? jag hoppar fortfarande runt på kryckor. två veckor nu och jag har haft det så fruktansvärt tråkigt om jag ska vara hundra procent ärlig. Att inte kunna åka snowboard är jobbigt när det är blå himmel ute. benet börjar bli bättre iallafall och jag ber för allt i världen att när jag kommer tillbaka hem till voss ska jag kunna åka bräda som vanligt.

men ! only good vibes nu. Fredag idag ! nu ska jag packa ryggan för snart väntas nya äventyr. tjoho !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter några veckor med smärta i mitt vänstra smalben gick det rätt och slätt åt pipsvängen i lördags. Det hade kommit 60 cm meter snö under natten och självklart vägrade jag vila trots smärta. jag tog mig ut i backcountryn och aldrig någonsin har jag åkt bräda i så mycket snö. dagen innan hade det kommit 35 cm så 1 meter puder sprutandes och trots smärtan fick jag ett bra åk ner - tills det kom ett dropp som jag inte såg. flög ner tre meter och landade hårt men ändå mjukt på grund av all snö. men en rejäl smäll blev det. tappade andan och började gråta direkt av smärta i benet. försökte resa mig flera gånger men det var omöjligt. en stund senare kom fjällräddningen med skoter med pulka i bak så de bäddade ner mig och jag fick åka ner till sjukstugan. kunde inte röra benet nästan allt och de lindade in det och behandlade det som om det var brutet.

Efter yttligare en stund var det dags att åka in till voss sjukhus istället. jag höll humöret uppe trots att tårarna rann omvarannat. hela situationen kändes så jävla typisk.

​​sen blev det häng på sjukan ett par timmar. fick röntga benet och som tur var är inget brutet. bara en riktigt hård smäll. fick kyrkor och blev sjukskriven ett par dagar men inget riktigt svar på vad som är fel. när vi kom hem hade linn och johan fixat en riktigt god middag. så fint ! smärtan blev enorm under kvällen och det var svårt att sitta still när man skakar av ondhet. nu två dagar senare går det åt rätt håll. jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att sitta hemma och speciellt när linn är här på besök. jag hade nog gjort allt för att få åka snowboard och bara ha roligt tillsammans med henne, men det finns ju ingenting jag kan göra åt saken. om två veckor åker jag till sri lanka för att surfa och då hoppas jag för allt i världen att jag ska vara hel. 

Men, jag fick i allafall åka i sjukt mycket puder och det var ett jäkla hopp det blev haha. nu blir det rehab !

Likes

Comments

​I fredags morgon kom Linn till voss och bor hos oss i några dagar, så kul ! Spenderade hela dagen uppe i myrkdalen och det var så mycket snö. Har aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv som det är där uppe. Näsan fyra meter nu, galet ! 

Likes

Comments

​Sol och puder. Blir ju nästan inte bättre va ! 

Likes

Comments

​Tummen upp för att livet är så jävla fint.

För det är det ju. Livet alltså. Tänk att jag nästan varje dag gör något jag älskar - är på fjället och åker bräda. Så glad bara. Dessutom bokade vi megaspontant över lördagsfrullen häromdagen en resa till sri lanka. Ska bara surfa, dricka kokosnötter och äta ris & curry. 

HEJA LIVET. 

Likes

Comments

Igår var det fredag, eller mer som min måndag kanske eftersom jag alltid är ledig onsdagar och torsdagar. Jag packade väskan med matlåda och tog mig ut för lunch i skogen. Mysigt.

Likes

Comments

​​throwback till en fin höstdag på fjället i oktober. 

Likes

Comments

I går tog jag, szabi och hans vän Adam som hälsar på från Ungern här en roadtrip till aurland. Vädret var inte helt på vår sida men en tjusig view och en dubbel latte är ju inte så pjåkigt ändå.

Likes

Comments