Header

Hej

när jag tröttnar på att blogga men ändå vill göra det brukar det hjälpa att göra något nytt. antingen byta design eller börja om med en helt ny blogg, det är det jag har gjort nu. här är en länk

majaasfoton.blogg.se

alltså jag vet, jag byter blogg hela tiden....

//Maja

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jag tror jag ska fortsätta blogga faktiskt! vad tror ni om det?? rösta här nere!

Likes

Comments


...... nu blir det spela hela natten, ne jag skojja!

//Maja

Likes

Comments

hejsan!

 jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om lägre och det känns inte som om någon gillar min blogg längre.. funderar faktiskt på att sluta... om ingen gillar detta inlägg ( som jag tror ) så slutar jag! eller jag gör en omröstning där nere så får ni rösta!

///Maja

Likes

Comments

HEJ!

här kommer alla bilder!
det var alla bilder jag hade! betyget på pannkakorna blir 4,5/5 för att de va SUPERgod men det tog ett tag att göra det!

//Maja

Likes

Comments

heeeeeej!

idag är det lördag och till frukost gjorde jag Amerikanska pannkakor 🇺🇸 det var JÄTTEGOTT!! det kommer lite bilder i nästa inlägg 👍 idag kommer våra kompisar hit och ett av barnen har en blogg, de bloggar inte längre på den men, och den heter nattstad.se/itofficialtv (klicka på bloggnamnet för att komma till bloggen). det ska bli sååååå kul! jag vet inte hur mycket jag kommer blogga så vi får se!

ni får ha en grym dag!
//Maja

tjuvtitt:

Likes

Comments

HELLUUU!

idag är det FREDAAAAG! idag har det inte hänt så mycket men det har ändå varit en bra dag! jag var i skolan och på fredag har vi 3 olika sorters musiklektioner. Musik, kör och ensabel (stavning). lite senare ska jag till några kompisar. 

ja, jag har inte så mycket mer att säga tror jag.... juste! vi har beställt sims på ett nytt ställe nu! :D

HA EN FORTSATT BRA DAG!

//Maja

bjuder på en bild från i somras

Likes

Comments

HEJ!

OM JAG INTE MINNS HELT FEL SÅ SLÄPPTES SIMS 4 DEN 4 SEPTEMBER OCH VI BESTÄLLDE DET DAGEN INNAN PÅ HEMSIDAN HEMMAKVÄLL. DET STOG ATT SPELET FANS I LAGER OCH DÅ SKA DET BARA SKICKA DET PÅ POSTEN OCH DET SKA INTE TA SÅ LÅNG TID! NU EFTER UNGEFÄR 20 DAGAR HAR DET FORTFARANDE INTE KOMMIT!!!!!!!! JAG BLIR GALEEEEEN!!!!!  DET SKICKADE ETT MEJL FÖRRA DÅ DE SKREV ATT DE HADE SKICKAT DET MEN DET HAR FORTFARANDE INTE KOMMIT, SÅ NU ÄR VI TVUGNA ATT KÖPA DET PÅ ETT ANNAT STÄLLE!!!!! SOM TUR VA HADE VI INTE BETALAT, vad vi vet! DUMMA! 

alltså hemmakväll är säkert jättebra egentligen men jag blev galen när detta hände för jag har längtat!!

 


Likes

Comments

hejsan!

bloggade inget igår men jag var hemma en kort stund bara.

i skolan skulle vi egentligen haft orientering men det regnade för mycket så det blev inget. efter skolan hängde jag och två till med en kompis hem för att ha någon stans att vara mellan skolan och gympan. där träffade vi hennes bonus syrra som också hade gått på gympa förut.  vi försökte få med henne och tillslut lyckades vi! :D vi åkte på gympan och det gick jättebra! sen kom jag hem och var trött! fixade allt tills nästa dag (idag).

idag har det varit en helt vanlig dag så jag orkar inte berätta något :// har SO-läxa tills imorgon så ska plugga på det nu!

HARE BRA!

//MajaLikes

Comments

HEJSAN!

idag är det inte en helt vanligt dag i skolan för det är både brandövning och orientering. det ska väl inte bli kul med något av det eftersom det är kallt ute.....  men jag får väl göra det bästa av situationen!

hoppas ni får en bra dag!

//Maja

  


Likes

Comments