​Hej!

Alltså hur dryg är jag inte. Har sagt ända sedan i tisdags att jag ska lägga upp bilder på mina nya fynd, men ändå har det inte hänt!

Jaja, idag har jag varit och fixat nytt körkort mm. Jag gifte mig med min man för snart 2 mån sedan och det har tagit ganska lång tid för att namnbytet gick igenom men nu var det dags att fixa det! Varför blir man alltid sååååå ful på körkort/passbilder?

I morgon ska jag och maken ut och fiska hemma hos min mormor och morfar som bor vid en sjö. Jag hoppas att vi får många abborrar, för det finns inget bättre än panerad abborre. Om jag kommer ihåg så ska jag berätta en fiskarhistoria i morgon som jag var med om när jag var liten.

Sov gott och många kramar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​God morgon!

Vet att jag tänkte att jag skulle lägga in bilder igår på mina fynd, men vet ni vad jag gjorde? Jag tappade min telefon i badkaret!! Jag låg där i godan ro och lyssnade på podden "De dödas röster" (jäääätte bra by the way) och så helt plötsligt så bara den gled i vattnet. Den var inte i många sekunder men ändå! Den dog iallafall inte tack och lov, men skärmen liksom hoppade hit och dit och skulle jag skriva så blev det alla möjliga bokstäver. Och sen så funkar inte knappljudet, ringsignaler mm, men det konstiga är att jag kan lyssna på musik på den! 

Jaja, nu hoppar inte skärmen och har sig längre iallafall, utan bara ljudet som inte funkar, så om maken vill höra av sig till mig så får han använda "find my iPhone" så att den låter och så får jag ringa upp hahah!

IDAG ska jag ladda upp bilder på mina saker! Sen så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Kanske sitta en stund vid pinterest och kika om jag kan få några idéer till något pyssel eller liknande. 

Många kramar!

Likes

Comments

Det blev ingen inlägg om mina fynd idag, går in på varför strax, men jag fick med mig några saker. Två ljuslyktor, ett saltkar, en spegel, tyg och "öljetter". I morgon ska jag fota sakerna tänkte jag.

Jo, anledningen till att det inte blev några foton idag är för att jag fick ett migränanfall eller migrän med aura som det heter.

Var och plockade upp syster på väg till Erikshjälpen när jag börjar se konstigt, trodde först bara att jag blivit bländad i solen och fått en sån där fläck framför ögonen. Men sen märker jag att jag bara ser halva vägskyltar och ja, hälften av allt så jag säger till syster att jag nog fått ett migränanfall. Vi stannar till utanför Erikshjälpen och då börjar det flimmra och alla möjliga färger syns framför ögonen och då fattade jag att det var migränanfall. Så det var bara att ta det lugnt en stund och vänta på att det skulle gå över och det tog ungefär en halvtimma från att det börjar till att det gick över. Efteråt fick jag jätte ont i huvudet och har haft resten av dagen, men jag härdade ut för jag ville inte missa ett shoppingtillfälle haha. Så resten av dagen har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt.

Jag har haft detta innan men inte sen jag var ca 13 år så jag blev lite förvånad men jag vet ju som sagt vad det var så jag blev inte orolig.

Och ni som inte vet vad migrän med aura är så klipper jag in lite info från Google.

Migrän med aura kallades tidigare klassisk migrän. Anfall av den här typen inleds med något som kallas aura. Den vanligaste är synstörningar, oftast som zick-zackmönster i delar av synfältet. Man kan även ha andra aurafenomen som domningar i ena ansiktshalvan eller i halva tungan, till exempel. Andra ovanliga aurafenomen kan vara förlamningssymptom eller talstörningar. Auran släpper för det mesta inom 10 till 30 minuter och följs då av själva migränhuvudvärken.Så här kan det se ut när man har migränen och jag känner igen allihopa.

Likes

Comments

​God morgon!

Idag vaknade jag av att vi inte hade någon ström här hemma. Visste iof om det för vi har fått ett sånt där papper hem där det står att "mellan då och då stänger vi av strömmen", men jag var ändå tvungen att tänka efter innan jag fattade haha. Nyvaken och allt!

Igår så grejade jag lite i köket, tog ner ett väggskåp som har hängt där sen vi flyttade in, och satte upp några tavlor och möblerade om. NU har jag dock insett att detta bordet och stolarna inte alls passar in längre så jag är på jakt efter ett runt bord. Och jag som gillar att köpa begagnat har letat som en tok på blocket, för jag tycker att det ska kosta ungefär 500:-, och jag har hittat några som vi skrivit till men två var sålda och en var liiite för långt bort (måste ju tänka på bensinkostnaden också) så jakten fortsätter!! Idag tänkte jag att jag skulle en sväng till Erikshjälpen här i stan och kika lite. Det är en av mina favvobutiker. Det är rent, fräscht och alla grejer är i fint skick och billiga. Så jag kikar in sen igen och visar om jag hittat några fynd!

Kram!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och startat en inredningsblogg. 

Jag är dock inte den bästa på att uppdatera och tror att det bara kommer att bli en blogg som jag kan kolla tillbaka på i framtiden, men jag ska försöka så gott jag kan.

Ni som läst i presentationsboxen här brevid vet då att jag heter Jessica, är 28 år och bor i ett litet hus utanför Borås med min make och våran katt.

Jag älskar second hand, fynda billiga möbler och inrednings detaljer och att pyssla och återbruka. Jag tycker inte att det ska kosta så mycket bara för att man vill ha ett fint och personligt hem, så därför shoppar jag billigt.

Här kommer jag iallafall att visa alla mina fynd och mina återbruk och pyssel.

Många kramar Jessica @Majalisashem (Bilden ovan är från vårt vardagsrum)

Likes

Comments