Ja det här med att uppdatera var jag ju inte värst bra på. Eller blogga för den delen. Får helt enkelt göra ett nytt försök och hoppas jag blir bättre.

Igår följde jag iaf med Charlie till Sala för han skulle tävla. Tänkte passa på och fota lite under tävlingen men gick ju inte såvidare det heller, då jag glömde sätta kameran på laddning. Det resulterade i att jag kunde ta en bild för att sedan sätta på och stänga av igen. Kylan gjorde inte det hela bättre heller. Dvs jag fick inte lika många bilder som jag hade hoppas på. Lägger iaf upp de få jag lyckades få ihop.


Likes

Comments

DÅ KÖR VI.

Mitt namn är Maja och jag tänkte testa på detta med att blogga. Jag är en rätt så blyg tjej på 21 år. Har nyss flyttat till ett hus, med min sambo C, i lilla Ockelbo. Huset är ett renoveringsprojekt och därav kommer det bli en del renoveringsinlägg, samt så kommer det att bli en del bilder ifrån hans träningar och tävlingar. Jag fotar mest för skojs skull och hade främst tänkt och lägga upp mina foton på denna blogg. Dvs tänkte inte skriva så mycket utan mer publicera foton.Kan väl hända att det trillar in ett och annat bakinlägg också då jag älskar att baka.

Här kommer lite bilder ifrån Gotland där C kom 9a i sin klass och totalt 39a. Så stolt över honom.

Likes

Comments