En online store som jag rekommenderar till alla är Boohoo. De har superfina kläder och anpassar sig efter det som är trendigt. Alla plagg är i princip under 500 lappen och de har ofta 50-70% rea. Kvalitén på kläderna är också väldigt bra för priset. Bilderna jag lagt upp har klädesplagg som alla kostar under 300 kr. Det kallar jag en bra deal. Frakten är också väldigt snabb med max 1 veckas väntan. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att testa hållbarheten på Nyx Lingerie Liquid Lipstick. Jag har hört mycket blandade åsikter om detta läppstift, vissa älskar det och vissa hatar det, så jag ville testa för att se hur jag gillade det. Jag köpte färgen Embellishment som är en lilarosa mauve färg.

Här är läppstiftet direkt efter applicering.

​Här är det efter ca 4 timmar och efter ett gympass. *

Det jag märkte var att läppstiftet torkade nästan för matt så det fastnade i läppens naturliga linjer, som man kan se på andra bilden. Det blir nästan smuligt. Sen försvann det mesta på ovansidan av underläppen, vilket gör att läppstiftet ser ofärdigt ut. Färgen är dock superfin och den känns rätt så skön på läpparna. Jag skulle rekommendera detta läppstiftet om man inte har något emot att skrubba och återfukta läpparna innan, och om man är okej med att få applicera fler lager under dagen.

Likes

CommentsIdag testade jag och min pojkvän den kända blackhead masken som alla pratar om. Eftersom att många rekommenderat den så ville jag testa. Resultatet blev inte som planerat då verkligen inga pormaskar följde med, utan jag fick en ansiktsvaxning istället. Sedan började masken även separera och bilda som hål, vilket jag tror kan förstört lite.

Så jag skulle inte rekommendera denna masken om man vill ha bra hudvård, utan mer som en rolig grej.

Likes

Comments