Tänka sig vad långt de återigen gått som jag uppdaterat här. Har haft en fin sommar med mina vänner, har i princip bara jobbat hela tiden och även hunnit med att gå ut en del. Enda lilla minisemestern var till Sthlm 2 ggr. Och nu är de bara idag och i morgon som jag ska jobba, sen åker jag äntligen igen till Sthlm till min fis <3 denna helg innebär bara mys, god mat och en massa shopping. Drömhelg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den bästa helgen hade jag med mina fina vänner <3 tänk så lycklig lottad man är som har så himla fina människor runt omkring sig!! Summerburst var ju återigen såå härligt. Alltid den bästa helgen om året!

Likes

Comments

Helgen har gått och SkiRock har varit, en likabra helg som alltid. Som spenderades med mina hjärtan. Man var lagomt trött i söndags, så jag och min syster åkte och handlade pizza och kikade på Pip-Larssons. Sen har jag lyckats ta tag i min träning efter helgens festandet men även umgås med Sirena. Börjat även med allt packandes, då redan på måndag är dagen som jag flyttar. Ska bli så spännande men även lärorikt!

Likes

Comments

Lediga dagar innebär mysdagar! Igår så var jag med Siri och sen så träffade jag nanette och kikade på innebandy matchen, då Kais lyckades vinna så de nu är i final. Så kul!
Sen idag åkte jag till Siri och umgicks med henne, välbehövligt. Ikväll har jag tagit mig en långpromenad, och nu kikar jag på Pip-Larssons innan läggdags. Längtar så till helgen då de äntligen är Skirock, ska bli så kul!

Likes

Comments

Länge sedan jag skrev på denna lilla blogg, och mycket har hänt. Har hunnit varit iväg i gran canaria i puerto rico, Mora har gått upp i shl (lycka) och jag ska flytta!!!
Igår blev de iaf jobb på Akademibokhandeln, och sen kikade vi på innebandy match och sen satte oss och drack lite vin på helt enkelt. Trevlans! Sen idag plockade min faster upp mig så tog vi bilen till Grövelsjön, som vi alltid har som tradition över påsk att vara här. Så denna helg blir en lugn sådan, med mys och läsa en massa böcker.

Likes

Comments

Idag åker jag och Jessica äntligen iväg till Oslo, för att sedan tidigt i morgon åker vi till Gran Canaria, Puerto Rico i en vecka. Ska bli så skönt att bara vara iväg och koppla av.. Tyvärr så blev inte hockeyn klar igår, så vi har redan kikat upp vart vi kan se den i Gran Canaria, tokiga som vi är!
Hoppas på mycket sol och varmt, så man blir brun och fräsch inför allt roligheter som komma skall!


Likes

Comments

En utan dem mysigaste helgerna har jag haft, i fredags var de hockey och sen drack jag lite vin med min syster och Linn. I lördags jobbade jag på Zornmuseet, och sen hann jag även träffa Elli ett tag. Sen åkte jag hem för gomiddag med hela familjen och en mysig film. Igår var de strålande sol, läste bok och solade. Sen så åkte vi till Leksand för matchen, och Mora vann. Sååå härligt! Idag har jag tagit mig en sovmorgon, och ska sen om ett tag ner på stan för att möta upp Jessica för en pw och planering inför våran resa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Helgen bestod av mys med dessa två donnor, vad dem är bra. Så behövligt att lojsii kom hem <3 På lördagen så tog vi oss en fika på stan, och åkte sen hem till dem och lagade oss en dunder middag! Sen åkte vi till helt enkelt för lite vin, mys. Sen på söndagen hjälpte vi till på Activium och fixade till öppningen, så fint de blev. Lyckades även träna och likaså igår. Idag åkte jag till Borlänge och fixade mina naglar, och för att även hälsa på Isabelle. Så nu har vi käkat oss en god middag, framför en bra film. I morgon ska vi kika runt lite på stan, träna och sen åka till Leksand för daladerby.. nervöst, men håller tummarna såå på Mora.

Likes

Comments