God kveld. Jeg og Fredrik har akkurat spist middag og tatt litt frisk luft ute på verandaen.
Nå sitter vi egentlig begge to og angrer på at vi spiste så mye som vi gjorde, haha! Men godt var det. 😌
Det viste seg at vi må dra hjem litt tidligere enn planlagt i morgen fordi han skal på øving, men da tenkte jeg like så godt å sette i gang med atter en ny oppgave slik at jeg slipper å stresse med den resten av den nye uka. Mamma skal operere til torsdag (?) også, så er greit å få gjort unna det som kan før det så jeg kan hjelpe til litt ekstra der det trengs.
Veldig trist å dra hjem fra Gautefall.. Det er jo så nydelig her! Det er like kjipt hver gang, men er også like deilig å komme opp igjen. Og hytta er blir jo stående den, så jeg kan jo forståvidt komme og gå som jeg vil her oppe. Uansett så tenkte jeg å blogge nok en gang i dag for de to leserene jeg har bare fordi jeg egentlig har fått litt blod på tann! Blitt litt hekta på dette blogg greiene.

​Var faktisk litt krise her istad og! Alt er ikke bare fred og ro. Jeg rota litt på macen og skulle overføre noen bilder fra tlf og endte med å slette alle bildene fra de siste 12 mnd..Ikke spør meg hvordan en gang, men heldigvis fikk jeg ordna det. Trodde egentlig ikke at bilder var sånn superviktig for meg for å være helt ærlig. Jeg har hatt den holdningen om at man kan alltids ta nye bilder, ikke sant? Men jeg skjønner jo nå at det var litt viktigere enn jeg trodde med tanke på den panikken jeg kjente gjennom hele kroppen. 😂
Ha en fortsatt fin kveld, og håper dere klare å holde dere vekk fra delete knappen...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 11 Lesere

Likes

Comments

Holaaa! De siste dagene har jeg vært ganske opptatt. Fredrik har jo jobbet hele uka, mens jeg har tatt meg høstferie. Jeg hadde forelesning på nett på mandagen bare, og utenom dette har det ikke vært noe forelesninger. Har hatt noen oppgaver å gjøre, men de har jeg gjort i forveien fordi jeg visste jeg ville være opptatt i høstferien som jeg så fint har skaffet meg. 😏 Jeg har en venninne som heter Vibeke som jeg har kjent hele livet, og vi har vært sammen hele uka. Mandag var vi i Tønsberg for å handle kostyme til halloween og tirsdag var vi i Sverige for å handle inn litt godteri og alkohol. Mest alkohol... Er nemlig noe som kalles 1001watt i byen neste helg. Det er en rockefestival som går over 2-3 dager i Skien. Kjæresten min skal spille med bandet sitt på fredagen og de skal spille både fredag og lørdag på en pub som heter Dubliner etter 1001watt som et type nach. Gleder meg veldig til den festivalen her fordi det er fet musikk og pleier som regel å være veldig, veldig koselig der!

Tønsberg og Sverige er vel egentlig det eneste spesielle jeg har gjort denne uka, men har likevel vært på farta mer eller mindre hele tiden. Vi har kjørt litt hit og dit hjemme i byen, og vi har vært en del hos en god kompis og sitti der noen timer bare for å prate og slappe av. Vi har også vært en liten gjeng hjemme hos meg og sett en film. Og i skrivende øyeblikk sitter jeg planta i sofaen på hyttetur med kjæresten. Jeg og Fredrik kom opp i går og blir til i morgen. Han har kjøpt inn masse digg mat og fått fyr i peisen. Ordnet skikkelig, mens jeg tar livet med ro. Jeg trenger jo ikke ordne noe når han er så flink til det? 😌 Håper alle har/får en like fin helg som meg!

  • 14 Lesere

Likes

Comments

Hei. Jeg tenkte å lage et innlegg hvor jeg presenterer meg selv for dere som velger å følge meg og min blogg videre.
Jeg heter Maja, jeg er 20 år og jeg bor i Porsgrunn hjemme hos foreldrene mine. Jeg har en kjæreste som heter Fredrik, og vi har vært sammen i 2 år og leter etter leilighet sammen så jeg skal nok ikke bo hjemme så veldig mye lenger.
Jeg studerte et år i fjord for å bli grunnskolelærer, men fant fort ut av at dette ikke var noe for meg likevel, og har derfor byttet til barnehagelærer nå og trives veldig mye bedre! Føler jeg får mer ut av timene, og at jeg rett og slett bare forstår grunnprinsippet og fagene mye bedre nå.

Jeg har ikke valgt å lage meg blogg for å bli superkjendis og skrive om hvor perfekt livet mitt er og hvor kult dagens antrekk er. Om det er slik jeg ender opp med å blogge om, om noen år skal jeg ikke argumentere mot, men da skal dere vite at det er ikke der jeg startet. 😂 Uansett, poenget mitt er at jeg har begynt å blogge fordi jeg er veldig glad i å skrive og jeg trenger en plass å bare skrive hva jeg tenker, hva jeg føler og eventuelt hva jeg har gjort en dag. Jeg har også alltid syntes at blogg er litt kult, så hvorfor ikke? 😳😁

Likes

Comments