Vet inte om jag ska vara ledsen eller glad över vädret. Olika delar av kroppen känner olika. Det är oerhört kallt just nu och det har snöat i flera dagar. Jag känner att jag egentligen borde vara glad och tacksam över snön. Hela december har vi svenskar (skåningar) bönat och bett om att snön ska komma till oss, speciellt till jul men ingen snö har dykt upp. Arga och besvikna över utebliven snö övergick vi till 2016 och januari. Plötsligt så sjunker graderna drastiskt och snön faller ner. Men blir vi glada för det? Nej. Nu tycker vi helt plötsligt att det är för kallt ute, för mycket snö, vi fryser alldeles för mycket och att använda tjocka vinterkläder är en börda. Känns så typiskt oss svenskar, vi blir aldrig nöjda. Det är samma sak när det gäller värmen. Hela sommaren suktar man efter utomlandsvärmen men när den väl dyker upp, så tycker vi att det är för varmt. Tröttsamt.

Tror det väger över att vara glad ändå. Personligen har jag länge längtat efter snön och när den väl är här borde jag uppskatta den antar jag... Men innerst inne längtar jag till vintern och den mörka delen på året är över. Slippa ångest och börja se saker och ting positivt igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fick denna fantastiskt fina paletten av Tindra i julklapp och jag är hur nöjd som helst. Använde den för första gången på nyårsafton och ögonskuggorna höll under hela kvällen och hela natten 💁💄

Likes

Comments

Hej hej! Idag har det verkligen varit en riktigt seg men samtidigt skön lördag. Jag vaknade vid 11 tiden och gick inte och åt frukost förens 11:30... 😁 Efter det la jag i sängen och tittade youtube ända fram till 14-tiden då jag tog på mig träningskläder och åkte sedan och hämtade upp Kevin då vi skulle till gymmet tillsammans. Kan tillägga att jag inte har varit på gymmet på 4-5 veckor så detta var första gången på sååå länge. Det enda jag gjorde var att springa 3 km på crosstrainern. Försökte att ''springa'' så snabbt jag kunde så länge jag kunde men det tog stopp vid 3 km då jag både fick ont i bröstet och halsen för att jag inte riktigt är frisk från min förkylning ännu (dumt av mig att träna).

Under eftermiddagen har jag bara legat i soffan med mamma och tittat hockey och ätit. Ikväll har jag även duschat och ätit och sen har jag bara fördröjt tiden med youtube 😊

Likes

Comments

Under julen så brukar vi ha två granar hemma, eller egentligen tre om man räknar med vår utomhusgran men om man bara pratar om inomhusgranar så har vi två. Vi har en där uppe och en där nere. När jag och min lillebror var små så var den granen där uppe till för att vi skulle ha en gran att klä som vi ville och granen där nere fick mamma och pappa ta hand om. Men de senaste åren har jag fått tagit hand om klädseln av båda granarna och även detta året så blev det mitt uppdrag 😁

Likes

Comments

Har olika kronor på bilderna och det är för att jag var lucia i två olika kyrkor och valde därför att klä min krona ena gången och låta den var utan ris den andra :) 

Likes

Comments

Hejsan! I och med att jag inte har skrivit några dagliga inlägg på ett tag så får det bli ganska mycket sammanfattningar av dagarna så här kommer en av denna helgen..

LÖRDAG: I lördags vaknade jag väldigt tidigt, ca 08:30. När jag vaknade gick jag och mamma och satte oss i soffan och tittade dagens julkalender och sedan gick vi ner och käkade frukost med resten av familjen. Efter det gjorde jag vid mig och sen åkte jag och pappa och köpte en julgran som vi skulle ha ute i trädgården. I och med att vi var i tid detta året så hittade vi en superfin gran som pryder tomten perfekt. Efter det åkte jag och mamma till Ängelholm och hämtade min stövlar som jag hade beställt från footway, köpte några andra grejer och shoppade en och annan julklapp. På kvällen åkte jag hem till Kevin och sov hos honom till idag. Finns inget bättre.

SÖNDAG: Idag vaknade jag kl 10 hos Kevin. Efter att ha legat och segat i sängen ett tag gick vi upp och åt frukost och tittade Arrow tillsammans. Ganska snabbt efter det kom mamma, pappa och Linus som hade varit på hockeymatch och hämtade mig. Idag har jag bara städat lite i huset och julpyntat ännu mer hehe. Bakade öven blåbärs och choklad muffins. Tittade även på årets första julfilm, Elf. Blir aldrig trött på den 😁

Likes

Comments