Header

Hej!

Nu är jag äntligen hemma igen! Så skönt att få sova i sin egen säng! Idag ska jag först åka till Karlstad (igen), för jag och mamma ska köpa nya cyklar! De andra blev stulna, och det va typ mitt fel... men man lär sig av sina misstag!

Sen ska jag gå på annelundsfesten med härliga tjejer😚

Men nu ska jag äta färdigt min frukost! Havregrynsgröt😍

//Maja❤Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå!
Idag har det vart en händelsefull dag på 7khuset. Först kom Elin på besök. Vi hade superkul på lekterapin👌Sen gick vi ut på "permission". Då gick vi och fika på "Sandys", ett jättemysigt litet ställe där de har jättegoa brownies👍👍
Sen shoppa vi lite grejer inför skolan också. Det blev en kalender, 2mappar, 2 skrivböcker, pennor, 2 sudd, en pennvässare, 😱Håkan Hellstms bok om Ullevi😱. Och sen köpte vi också en vs (Vanilla lace), och ett jättefint armband, där pengarna går till S.O.S barnbyar.
Blev jätte nöjd, så nu äre bara att kasta sig in i skolans värld! Typ...
När Elin hade åkt hem gick jag och mamma och åt mat, pizza! Guuuu va gott de va!, Och sist men inte minst gick vi på bio! Det blev filmen "22 jump streat", som var en SUPERBRA film som jag rekommenderar!
Imorrn blire kanske att få åka hem! Hallelulja!
Men tills vidare ska jag nu läsa i min Håkanbok som jag köpte😱!!! (Va på konserten)
/Maja❤️


Likes

Comments

Nu är jag här på sjukhuset i Karlstad på barnavdelningen och tycker synd om mig själv. Här ligger jag med dropp i båda händer och kollar på "Lotta på Liseberg" men imorrn ska droppet bort!
För er som inte vet, så har jag diabetes typ 1. Det har jag haft sen 4 år tillbaks., Och nu är jag här på sjukhuset för att jag inte har mått så bra på ett tag, men nu ska det fixas!
Många brukar blanda ihop sjukdomarna diabetes typ 1 och typ 2. Typ 2 är den sjukdomen som man får för att man ätit för mycket sött osv. Många tror att jag har typ 2, och brukar säga" men det där går väll inte du äta?" Jo det får jag! Det sårar mig mycket. Jag tycker att det är jobbigt att prata om min sjukdom så därför gör jag inte det så ofta. Jag har tröttnat på att förklara samma historia flera gånger om, om hur allt fungerar. Det är ingens fel att man inte vet vad jag gör om jag grejar med min pump, men ni kan ju förstå hur det är när folk stirrar på en jämt, och frågar och så måste du förklara. Varge gång.
Typ 2 kan gå över. Det kan inte typ 1, den som jag har. Min sjukdom är kronisk, och jag kommer att få leva med den tills jag dör.
Livet blir så mycket svårare med min sjukdom. Alla mina vänner kanske inte märker det men varje dag måste jag kämpa för att må bra. Jag mår riktigt dåligt flera gånger om dagen. Min sjukdom är både fysisk och psykisk. Jag kan dö av min sjukdom. Jag vill bara förmedla att vara en diabetiker är inte så lätt. Det är förjävligt. Men så är det bara, och ingen kan någonsin ändra på det.
Ni som bryr er, och vill hjälpa diabetiker som mig.,
smsa:
729 29
Skicka HOPP och skänk 50 kr
Skicka MOTA och skänk 100kr
Elr
Skicka BOTA och skänk 200kr
Pengarna går till barndiab
etesfonden.
Tack.
//Maja❤️


Likes

Comments

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SYRRA!!!! Nu äntligen efter allt pluggande har DU FÅTT KÖRKORT!!! Hela familjen är jätte stolt över dig!
Nu äre bara att kasta sig ut i trafiken!
🚗🚕🚙Likes

Comments

Lite go glass efter att ha jobbat stenhårt som trädgårdsslav👌🍧

/Maja❤Likes

Comments

Idag tänkte jag att jag skulle måla naglarna, fast på ett nytt sätt. Så jag sökte lite på google, och då kom det fram hur man gör marmorerade naglar. Det såg snyggt ut så jag prövade.

Man behöver:

 Nagellack i olika färger

tejp

tops

nagellacksbortagning

tandpetare/grillspett

och en skål med vatten.

Det första man ska göra är att tejpa runt nageln. Det gör man för att det inte ska bli för mycket nagellackskladd på fingret när man ska doppa det i nagellacksvattnet. 

Sen ska man droppa nagellack i skålen med vatten. Nagellacket ska lägga sig på ytan, men ibland kan det sjunka ner till botten. Det är fel! Det ska va på ytan.,Man ska börja med bara en färg att droppa i vattnet. Sen när det har spridit sig ska man ta en ny färg i den första, och sen fortsätta så tills man är nöjd.

 Efter det ska man ta tandpetaren/grillspettet och göra "mönster" i färgen, och sen blåsa lite på.

Sen ska man sakta ta ner nageln mot vattenytan. Efter det ska man ta bort tejpen och rätta till småmisstag med tandpetaren, och nagellacksborttagningsmedlet.

Blev lite slarvig förklaring nu...

Jag tycker själv att det är riktigt snyggt med marmorerade naglar, men jag misslyckades totalt. mitt tålamod försvann, och allt blev bara fult och kladdigt... så man måste nog öva några gånger innan det kan bli snyggt.

/Maja❤


Likes

Comments

Idag fyller min älskade pappa år! Vi har firat honom med frukost på sägen, paket och nu på eftermiddagen har vi haft en födelsedagsmiddag❤️
Jag hoppas att du har haft en superbra födelsedag!🎂
/Maja❤️


Likes

Comments

Hängt med dessa sköna brudar idag! Först va jag, June, och Sarah. Vi åt go pizza på Bella Rosa å hade bra.

Sen kom Hanna också, och vi åkte till stugan å åkte ring. Det var superkul, jag och Sarah åkte tillsammans å guuud va vi skrek!!!

Nu chillar vi bara på mitt rum👍

//Maja❤


Likes

Comments

Hej!

Nyss kom Hanna hem, och då bestämde vi oss för att gå ut och ta lite fina bilder. Det blev inte så jättemånga, för Hanna fick en alvarlig skada... ( hon fick ett getingstick ) ....

Men nu ska jag va med June, och Sarah❤

//Maja❤

Stackars Hanna❤

Dumma Frasse tog min strumpa. Jag fick jaga honom jättelänge för att få tag på honom...

Likes

Comments

God morgon!

Ja, det är faktiskt god morgon för mig jag vaknade 11! Jag brukar typ vakna klockan 8 på lovet, men det visst ändrat sig.

Frukosten idag blev fil, och blåbär från igår.❤

//Maja


Likes

Comments