God morgon alla! Nu var det ett tag sen jag skrev, men nu är jag tillbaka! Just nu sitter jag i bussen påväg till skolan där vi börjar dagen med rytmik!

Jag tänkte berätta lite om min stil!

Jag har hår som går ner till axlarna och då tycker jag att det är fint att platta det, dock hinner jag inte det så ofta på morgonen, men jag gillar även att sätta upp överhåret och låta det undertill hänga ner!

Smink är något jag verkligen älskar att hålla på med! Jag älskar att prova både nya sätt att sminka sig på men även olika produkter! Till vardags brukar det bli en vanlig bas men en snygg eyeliner med vinge och något fint läppstift! Jag är en läppstift människa och älskar att använda olika färger och sorter på läpparna! Vissa har olika saker som dem bli lugna av och är nästan som terapi, till exempel att sticka ut och springa! För mig är det när man kan sitta ner i lugn och ro, lyssna på musik och bara sminka sig hur man vill! Som sagt var så älskar jag smink!

När det kommer till mitt klädval så är jag så utspridd! Ena dagen kanske jag känner för att ha en fin klänning mesans andra dagar så vill jag ha ett par slappa jeans med en t-shirt! Jag älskar att prova nya stilar och jag är inte rädd för att stick ut lite! Jag kan försöka att ibland lägga ut "dagens outfit" så får ni se hur bred klädstil jag har!!

Det var allt för mig så länge! Ha det bra!<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Måste komma med det sorgliga beskedet om att det bara blev tacos och inte tacostårta eftersom vi skulle iväg till några kompisar en stund, men det var lika gott ändå!! Nu har vi kommit hem och ska bädda ner oss i soffan, ta fram en skål godis och sätta på en film!

Ha det bra!<3

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni mår bra!!!! Det är äntligen fredag!!! Just nu sitter jag och dricker chai latte och sminkar mig i väntan på att lektionen ska börja! Jag ska ha kör så jag sitter på Norrtull, vilket är skolan där vi har alla estetiska ämnen! Ikväll är jag hemma själv så min kompis ska sova över hos mig och så ska vi laga tacostårta! Hade aldrig hört det ordet tills i måndags och har aldrig gjort det men det ska bli intressant att prova på! Jag kan lägga ut resultatet sen och säga vad jag tyckte om det!!

Ha det bra!!<3

Likes

Comments

Ja, nu är bloggen igång på redigt, måste bara fixa till designen en liten bit till!

Den här dagen har varit bra, det har dock inte hänt så mycket intressant! Gick i skolan till halv 2 så var hemma vid 3! Då satte jag mig och pluggade matte för vi har ett test på måndag! Sen var jag ute och gick en runda med familjen!

Det var väl en så bra sammanfattning som möjligt! Inte så intressant, ska försöka göra bättre inlägg framöver, jag lovar! Kommer även bli några inlägg om min OCD (tvångssyndrom) men det kan jag berätta mer om sen!! Ha det så!!! <3

Likes

Comments

Jaha, nu sitter jag här och skriver mitt första blogginlägg, det hade jag aldrig trott för en månad sen! Som ni kanske har förstått så heter jag Maja Holgersson och är en 17 årig tjej som går andra året på estet musik. Jag pluggar i Växjö men pendlar ifrån Ljungby. Som ni kanske förstår så brinner jag för musik och även för musikaler. Ska försöka att inte skriva en hel sida om mig själv för jag tänker att ni får reda på mer allt eftersom jag skriver. 

Anledningen till att jag valde att börja blogga var att jag ville ha något projekt, något nytt att göra. En klasskompis till mig startade en blogg och jag tyckte att det verkade som en rolig grej att hålla på med och sen hamnade jag här. 

Jag vet inte hur ofta jag kommer att skriva men ska försöka så ofta som jag kan! Ha det bra!!! <3

Likes

Comments