Header

Det började med när jag var 2.5 år jag red första gången på en häst som hette Krut och var 1.72 i mkh.

Sen började jag på ridskola. Jag var 6 år och red första gången där på en ponny som heter Silver. Sen red jag där ett tag och sen började jag "tävla" det var klubbhoppningar på ridskolan och den hästen jag tävlade först var ett sto som heter Eqnoza. Eqnoza var min favorithäst då:)

Sen red jag där och "tävlade" på ridskolan men sen fick jag en sköthäst som heter Stickan. Världens busigaste och sötaste B ponny som jag lärde mig sååå mycket på. Han var envis och en tuff kille

Jag hade Stickan som sköthäst i 3 år och sen såldes han till en annan familj och jag fortsatte gå på ridskolan. Sen började vi titta på häst. Jag började provrida många hästar och sen kom vi till Sölvesborg och i ett stall så stod hon där Little Yankees "Lillys" ett sto född 2003. Hade gått LC dressyr och LB hoppning. Jag provred henne och blev förälskad i henne. Vi bestämde oss för henne och den 24 januari 2014 så blev hon min:)

Efter 1.5 år så såldes hon... Min bästa vän verkligen som hade lärt mig och min familj såååååå mycket och fanns alltid där. Jag tävlade henne upp till LC hoppning ingen dressyr för jag är inte intresserad av det. När den dagen kom när hon skulle åka så var jag den personen som bara grät och ville bara att hon skulle komma hem NU. Men hon har det sååå underbart bra där hon är nu och hon kan inte få det bättre.

Sen var jag utan häst och vi provred 12 ponnys och sen hittade mamma Walle och hon ringde och bestämde en dag då jag skulle provrida prinsen. Jag bilen även förälskad i Walle och vi fick ha han på en hoppträning och det gick super och min tränare gillade han mycket. Sen köpte vi han och han kom till mig på fredagen den 13:e 2015 oturs dagen är fredagen den 13:e egentligen men det var en lyckodag för mig och jag var så himla glad.

Jag bara älskar min ponny Walle och vi ska tävla bästa vecka och vi hoppar banor på 1m och jag ser fram emot åren jag ska ha prinsen💗
Ses
💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är då sjuk och har varit det i två dagar nu. Super segt verkligen jag vill bara vara i stallet hos min prins. Aja måste verkligen bli frisk tills imon för jag har två prov, matte och no. Dom tråkigaste ämnena och så hoppas jag att jag kan rida imorgon. Ska bara ta barbacka om jag orkar annars rider jag med bommar men det får jag se. Walle är verkligen pigg nu. Han gör luftsprång typ hela tiden haha. Han är helt underbar verkligen och jag älskar han mer och mer för varje dag som går.

Ska tävla nästa vecka i Udden. Första tävlingen med Walle ska bli supoer kul!!!! Ska hoppa LC (90) och LC+ (95)

På träningar hoppar jag och WAlle 1m-105 banor och Walle räddar mig i alla läge verkligen.

Måste dra SES:)

Hittade en bild på min gamla ponny Little Yankees;)

Likes

Comments

​Hej och völkommen till min blogg

jag kommer skriva om mitt liv som ponnyryttare och mitt liv utanför hästarna. Jag försöker uppdatera så mycket jag kan. Min ponny heter Cherrywodd men kallas Walle. Walle är en brun connemara ponny som är född 2003. Walle har med tidigare ryttare gått upp till LA i hoppning. Hoppas ni kommer att gilla min blogg:)

Likes

Comments