Hej godingar! Nu är det fredag igen och jag har checkat av en vecka fylld av skidåkning utan några brutna ben ännu en gång! Innan jag åkte hit hade jag en känsla att någonting skulle hända i år, men icke haha. Veckan har iallafall varit hur lyckad och mysig som helst och jag har verkligen bara tagit det lugnt, vilat ut mig och tagit vara på tiden tillsammans med familjen. Men imorgon bär det hemåt mot vardag igen eftersom att skolan börjar på måndag, men först ska jag spendera min lördagkväll samt söndag hemma tillsammans med J.<3

Hur som haver, just nu sitter jag och dricker lite rödvin vilket är något som jag har börjat gilla! Det är väl inget jag skulle haft med mig till fest haha men att sitta och smådricka det är faktiskt ganska gott tho. Nej hörni, nu ska jag socialisera mig i några timmar innan det är dags för lite sömn. Kram /M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder från igår, dagen var hur fin som helst!

Hej på er, och glad alla hjärtans dag! Jag hade egentligen tänkt uppdatera varje dag men har faktiskt inte känt för det haha. Men dagarna ser ganska likadana ut: jag går upp runt halv tio, fixar mig, äter frukost och tar det lite lugnt innan vi åker till backen där vi spenderar hela dagen. När vi kommer tillbaka till stugan är det afterski som gäller innan mat och mys.

I skrivande stund sitter jag i våffelstugan och ska beställa in en våffla med grädde och hjortronsylt samt varm choklad.<3 Vi har än så länge bara ätit i toppstugan så idag kör vi på lite variation.

För övrigt så saknar jag J, det känns lite tomt såhär på alla hjärtans dag. Men vi ska fira när jag kommer hem igen, min goding. 


Nu ska jag äta och fortsätta åka! Kram /M

Likes

Comments

Min gose<3 som låg kvar och sov vidare en stund efter att jag gick upp imorse.

Hej fina! Det är söndag kväll och jag myser för fullt i Sälen tillsammans med familjen, faster Hanna, Martin och mina kusiner.

Vi åkte i förmiddags och kom fram runt fem efter två stopp på vägen och bilköer upp mot fjället. Men resan rullade på och för mig som gillar att åka bil så gick det relativt snabbt. Det som var jobbigt med det hela var givetvis att säga hej då till J och vi ville inte riktigt släppa varandra. Jag vet att det bara är en vecka och jag vet att tiden går fort, men det är sjukt jobbigt att sakna. Men man överlever ju, haha.

Men hörni, jag är så himla trött. Jag har sovit alldeles för lite i helgen då jag i fredags var ute till sent med några kompisar och inatt somnade jag inte förens halv fyra då J agerade chaufför och jag hänkade. Så imorgon ska jag sova ut och bara ta det lugnt tills vi drar oss mot backen. Enligt prognoser ska det snöa hela dagen så vi bestämde oss för att inte stressa med något utan bara ta det lugnt och skönt. Så nu ska jag göra mig redo för sängen och sömn. Kram /M

Likes

Comments