Hej! Här kommer en liten film från vår resa. Den är inte så bra för jag filmade inte så mycket och jag var tvungen att göra om filmen för att min dator hatar mig idag. Men det är i alla fall något...

Ha det gött

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Aaah! Nu har det hänt. Vi har fått jullov. Så himla skönt.

Skolavslutningen började i Nimbus kyrksal 9.00 med julrim, tal och manskör. Senare fick vi se teater och musik. De var himla duktiga allihop. Musikerna (som var 3:or från skolan) var sjukt duktiga. Alla var så musikaliska, kunde spela flera instrument var och sjunga på det. Jag blev så chockad. Efter kyrkan fick vi gå till ett klassrum där alla naturettorna fick samlas och äta lussekatter. Efter framträdandet i kyrkan blev jag lite besviken på den lite halvtråkiga klassrumsavslutningen. Vi sade hejdå till alla och sedan åkte jag och Emelie till mig för att lämna av lite grejer och hämta mat. Sedan gick vi hem till henne, åt och bytte om. Vid två hade vi diskat och gjort oss klara för att ta en promenad till färjan. På andra sidan vattnet hoppade vi på bussen som tog oss till Liseberg.

Innanför portarna började vi bygga upp julkänslor undan för undan. Det var första gången på jul på Liseberg för mig (som jag kommer ihåg i alla fall). Massor av mysiga stånd med smakprov, träd fulla av ljus, snö och massor av andra mysiga saker. Vi kollade på en isshow med Hans och Greta, drack varm choklad och åt viltwrap. Man fick även mata renar och det kittlades supermycket när de åt. De liksom tog bara med läpparna och det vibrerade typ i hela handen, haha. Efter ett tag på Liseberg började man få upp julstämningen. Vi åkte hem lite efter nio, nöjda och belåtna.

Idag ska jag fortsätta påfyllningen av jul. Jag ska baka massor av julgodis, klä granen, slå in paket och förhoppningsvis se på någon mysig julfilm.

Ha det

Likes

Comments

Hejsan!

Nu börjar det närma sig... Jul, lov, god mat, mysiga kvällar och allt vad julen innebär. Jag har längtat till detta ögonblick i typ 3 månader. Det bara är en natt kvar. Ändå har jag ändå varit ute och seglat i 2 månader. Det är ganska konstigt att jag längtat till julen och jullov. På resan längtade jag dock bara tills julen. Jullovet brydde jag mig inte så mycket om. Men nu är det nästan här och jag har så mycket roligt att göra under lovet. Jag hoppas på massor av mysiga dagar och matlagning.

Den här veckan har gått ganska snabbt. Allt går snabbt här ute på öarna. Man hinner knappt vakna ena morgonen innan man ska vakna nästa dag. Man umgås med en massa härliga människor hela tiden. Det är så underbart.

Igår var en lite mindre rolig dag dock. Hela dagen i skolan var bara jobbig. Vi fick tillbaka ett par inlämningar och jag var på dåligt humör. Jag måste även skriva klart en strandexkursion vilket jag inte var taggad på. Efter skolan blev allt dock bättre. Jag och Emelie lagade god mat, gick på promenad och bakade pepparkakor. Det var fruktansvärt mysigt. Sedan sov hon hos mig som hon gjort hela veckan. Imorse vaknade vi vid åtta för vi hade sovmorgon!

Efter skolan idag städade jag lägenheten för att det ska vara inspektion i den under lovet. Sedan åt jag lite pepparkakor med Emelie innan vi åkte hem till henne och åt. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu för hennes wi-fi har slutat fungera. Vi hade egentligen tänkt kolla på film. Nu får vi väl hitta på något annat helt enkelt.

Ha det

Likes

Comments

Search