Header
Search

Mitt lov har än så länge varit väldigt skönt. Är ganska förvånad över att jag inte blivit avundsjuk på alla som lever loppan i val thorens, tänker att jag ska dit nästa år ändå så för mig gör det faktiskt ingenting.
Den senaste veckan har varit himlans skön, det började med att jag och portalen (Elin Torstensson) gymmade vilket vi bara orkade med de två första dagarna. Tänker fortsätta vara lite smått produktiv o gå dit några mer gånger under veckan.

Idag, alla hjärtans dag så hade jag och Elin en väldigt mysig men oplanerad dag. Vi gick först till lemon and lime som ligger i Haga badet och testade på deras frukost buffé.
Vi åt så mycket så vi skippade lunchen som vi faktiskt hade planerat på fratelli gridelli och strosade istället runt på stan och letade efter den perfekta siden pyjamasen. Hittade tyvärr ingen då antingen byxorna var för taniga eller så hade de spets på kragen vilket jag inte föredrar.
Sedan tänkte vi köpa med oss tacos hem från världens godaste taco ställe little meats men det slutade ändå med sushi som vanligt vilket jag köper.

Hoppas ni hade en mysig dag och att ni fick en kärleksförklaring eller två
Puss på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det lov och lilla jag ska vara hemma hela tiden. Är så avundsjuk på alla som åker bort till val thorens nu, ångrar verkligen att jag bestämde mig så tidigt för att inte åka.
Men men, jag får göra det bästa av tiden hemma. Jag och Elin planerar upp detta som ett tränings-lov. Tänker att jag startar igång med skiten nu, har aldrig orkat tidigare. Tror också det kommer vara mysigt att hänga runt med dem som är hemma, kanske till och med blir skönt att de flesta drar iväg.
Jag har inte några planer för morgondagen än, tänker att den här helgen blir ganska död så jag och Elin siktar på myskväll tror jag. Kanske blir ett ganska bra lov ändå
Puss på er

Från när jag o tjejerna från mitt gamla fotbollslag var och åkte skidor i Österrike+lite fräcka instagram filter

  • Filed under: Bilder

Likes

Comments

Dom här bilderna tog jag idag hemma, en fotograf har nämligen precis varit här för att fota vårat hus eftersom att vi håller på att flytta härifrån. Jag har bott här i 14 år så jag vet att jag kommer sakna det men det känns samtidigt väldigt skönt att slippa skiten. Har typ alltid känt mig deppig när jag åkt hem för att jag ogillar läget så mycket. Det ligger bara för långt bort och mina kompisar bor absolut inte i närheten. Själva huset är dock väldigt mysigt. Jag vet dock att det kommer bli bättre i stan för jag har velat flytta satans länge nu.


Idag är det regn men 21 dagar kvar till mars månad och vår
Puss på er

Likes

Comments

Jag uppskattar så mkt att alla försöker få sommaren att komma snabbare när de lägger ut sommarbilder på instagram, skriver om det o pratar om det. Fick panik idag när jag vaknade o såg att det snöade igen.
Om det ska snöa får det vara innan jul, inte annars.
Fördelar med snö: det ligger fint på jackan och i håret.
Nackdelar med snö: det är kallt, man halkar när man går, man vill inte röra sig utomhus, det läcker igenom skorna.
22 dagar kvar till mars och vår.
Puss på er

Likes

Comments

Denna måndagen var verkligen så mysig för min del. Mamma körde mig till skolan och så åt vi frukost tillsammans på gateau, absolut inget vi brukar göra men skönt att starta morgonen på ett härligare sätt.

Lektionerna var också så sköna idag , Hobbe-darling hade en hel lektion med bara lekar o jag hamnade i skönaste laget med Fannynator o Pani. Fannynator tog oss hela vägen till final men Pani sumpade det i slutet:/

Jag och mina LM tjejer on our way 2 7eleven för att köpa lite äckligt gelégodis.

Puss på er

Likes

Comments

Jag har verkligen velat skaffa blogg såååå länge nu men jag har bara skjutit upp det. Jag vill ju egentligen börja blogga några veckor in i maj eftersom att det är då sommaren precis kommit igång o man ser lite halv go ut till att börja med men det känns som att det är en livstid kvar tills dess så jag vill inte vänta längre.

Jag kommer antagligen bara att blogga om exakt det jag känner för, jag älskar tex att göra listor på allting hela tiden. Mina anteckningar i min telefon är så konstiga och jag skriver så mycket där hela tiden, man hittar verkligen inget pinsamt om mig i min kamerarulle utan bara i mina anteckningar. Jag har listor om allt allt allt. Iallafall så hoppas jag att de få som kommer läsa tycker att det är lite små trevligt att kolla in min blogg lite då och då.

Här e lite bilder från när jag, Elin o Bella fikade lite på bar centro i veckan

Puss på er

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Subscribe