Header

Hej! Just nu sitter jag bara i solen med Ronja ute på hennes altan och njuter! Har just ätit frukost.
Har sovit hos henne hela helgen. I går åkte vi till Valbo och bara tittade runt. Både Ronja och jag vill köpa en ny dator så det var väl mestadels därför vi åkte dit.
Idag ska vi väl inte göra så mycket. Ronja ska iväg och träna så då åker jag hem. Men nu ska vi jobba lite på hennes tomt, tänkte kratta bort lite grus från gräsmattan.
Imorgon väntas en ny skolvecka... Suck...
Hoppas ni är ute och njuter av värmen, så höööres vi

Likes

Comments

Hej alla! Sitter vid TV:n, Frölunda - Luleå, slutspel. Idag har jag bara gått i skolan som vanligt, andra dagen efter lovet. Blev inge skola för mig igår då jag åkte på Skol-DM till Ockelbo. Vi fick dock bara spela en match och den vann vi. 3-2 !!! Så nu väntas slutspel, superkul!

Snart väntas resa till Polen med alla 9:or. Vi ska åka till olika koncentrationsläger som alla 9:or på vår skola gjort i några år, som en tradition typ..! Är supertaggad!!

Hoppas ni har en braaaa kväll! Vi höööres!

Likes

Comments

 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Likes

Comments

Blev så grymt sugen på att kolla efter nya kläder och skor..! Och eftersom att jag ändå inte har något att göra och inte har någon lust för att sova så passade jag på att slänga ihop något bra här istället!

Börjar sakta men säkert få tillbaka "suget" för att blogga då det är så många runt om mig som börjat blogga och dom gör det så bra och det är ännu roligare att läsa om någon man känner/vet vem är. Får se om det blir fler inlägg senare. Har många idéer...

Ha det bra så länge! 

Likes

Comments

Instagram@majaeriksson7