Värsta känslan i hela mitt liv

Bloggningen blir bara sämre och sämre. Har jobbat så mycket och har inte haft tid. Har även känt mig stressad och mår inte så bra just nu. Har ont i ryggen, (spelar ingen roll om jag sitter - ligger - står, smärtan är kvar), jag har ont i nacken vilket lett till att jag knappt kan röra huvudet åt sidorna.... - än är det inte slut. - jag har svinont i halsen. Vaknade upp och det kändes som om jag hade en liten boll i halsen. Halsen är svullen och det gör ont när jag sväljer. Det gör även ont under öronen... Usch. Har blåsor över hela fötterna och min handled är kass. Magkatarren är tillbaka också - gör allt lite bättre. Jag är så trasig i kroppen att jag vill tyna bort. Skönt att jag är ledig framtill söndag så jag kan vila upp mig lite. Snart börjar även skolan, så ångesten är med på ett hörn också.

Nog med klag. Igår var jag, Denise och Jasmine (Denises bästa kompis från Jönköping) på park Lane för att visa henne hur festerna är i Göteborg. Började jobbet idag vid halv tolv och jobbade enda framtill halvtio precis som igår. Är rätt trött och hängig.

Nu har jag blivit insmord med massa salvor av mamma och ska sova så gott - det behöver jag. Puss

Gillar

Kommentarer

sim
sim,
Låter som om du behöver massage, jag ställer gärna upp
bergtobias94
bergtobias94,
Sim, massage är ingen bra idé när det gör från nacke och rygg. Maja skulle nog behöva Akupunktur för att få bort spänningar i musklerna från ryggen så släpper det i nacken oxå
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229