Sjuka samhälle


Stör ni er också på människor som är dryga, pratar skit & är allmänt elaka?

Jag har snart kommit till min gräns där jag inte orkar ge något mer. Hur man en försöker får man skit tillbaka. Jag ändrar mig inte som person för att någon annan inte tycker som jag, för jag förstår ärligt talat inte varför man bara inte accepterar folk som dem är.

Och det allra värsta jag vet, det är när det är någon som snackar skit om sin allra käraste vän. Då undrar jag fan hur personen i sig tänker. Denna person har blivit din bästa kompis utav en orsak - det kan vara av lojalitet, kanske att denna person är den som stöttar dig genom alla slags oväder och misslyckanden - den som aldrig ger upp på dig. Varför ska man då komma med skit när det i slutändan kanske vad den enda du riktigt riktigt kunde lita på.

Jag är så trött på samhället vi lever i. Att allt ska handla om skvaller och det allra nyaste. Att man måste komma med det hetaste just nu för att känna sig välkommen i en krets. Jag förstår verkligen inte. Jag lär ju aldrig få svar på mina frågor heller eftersom det är så här våra sjuka liv ser ut. Fy säger jag bara.

Gillar

Kommentarer

sara.englund
sara.englund,
Bra skrivet!
erik-abrahamsson
erik-abrahamsson,
Du får se de i den ljusa sidan och inte bara den negativa sidan!
majaemelinda
majaemelinda,
hur ser man det från den positiva sidan då, om jag får fråga? :)nouw.com/majaemelinda
erik-abrahamsson
erik-abrahamsson,
Ja vi skulle kunna leva i ett samhälle där allt har urartat och ekonomin har sjunkit till botten!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229