Rast

Nu har jag rast.

Vilken uppståndelse det blev när jag kom till jobbet. Mina nya hårfärg rockar tydligen, hehe. Väldigt kul med lite förändring.

Färgen är dock lite oklar, det är varken rosa eller lila. På bilder ser det mer rosa ut.

Gillar

Kommentarer

Rasken
Rasken,
Jätte fin hårfärg 😊nouw.com/rasken
Förlåt
Förlåt,
Tyvärr white trash vibbar/underklass på den hårfärgen. Du är verkligen jättefin egentligen som du säkert redan vet. Snart sitter du där med flera tatueringar, piercingar o sån här hårfärg. Snälla gör inte så mot dig själv, i allafall inte utan o tänka en extra gång. Då blir du kategoriserad direkt för det bildade/utblidade folket. Ledsen att behöva säga det men så är det. Du är otroligt vacker o jag har följt din blogg sen 2012 sjukt nog, då var du för övrigt väldigt naturligt fin.
Jag ber om ursäkt om du tog illa upp av den här kommentaren, jag menar bara väl o vill att du tänker en extra gång bara inför framtida beslut , speciellt tatueringar.
majaemelinda
majaemelinda,
Hhhahhahaha jag har inga tatueringar och jag kommer aldrig skaffa någon heller för den delen. Jag är nöjd och ingå i den lilla skaran som fortfarande är utan tatuering.
Du behöver inte oroa dig
nouw.com/majaemelinda
Förlåt
Förlåt,
Tack, då kan jag sova lugnt då lol 😉 Här i Täby har i princip ingen tatuering. Otroligt vad det skiljer beroende på vart man bor..
majaemelinda
majaemelinda,
Hahahha ja det kan du 😉nouw.com/majaemelinda
majaemelinda
majaemelinda,
Jaa, verkligen. Men så är det ju i princip med allt. 🤷🏻‍♀️nouw.com/majaemelinda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229