Instagram @majaemelinda

Instagram majaemelindaInstagram majaemelindaInstagram majaemelindaInstagram majaemelindaInstagram majaemelindaInstagram majaemelindaInstagram majaemelinda

Ohno, it's Monday tomorrow baby

Nu la jag mig precis i sängen. Kläderna tills imorgon är framplockade så att jag bara kan gå upp och slipper stå framför garderoben och förstöra hela min dag för att jag aldrig hittar något att ha på mig.

Åh naaaaj, nu bidde jag kissinödig också.. Men jag orkar fan inte gå upp nu. Damn it.

Asså fyfan vad ont jag har i käften... Jag sa ju att tandborsten misshandlade mig nu i förrgår eller när det var, Right..? Det går inte över. Utan det blir typ värre. Kan inte gapa typ, bara lite. Usch, wää.

Gillar

Kommentarer

SVAR PÅ FRÅGA

Fick alldeles precis en fråga om mitt löpband som finns med på de flesta av mina bilder.

Jag tycker det fungerar jätte bra. Man kan välja tolv eller tretton olika program som då gör olika slags intervaller i både snabbt och lugnt tempo. Man behöver självklart inte jobba med ett program utan man kan höja och sänka hastigheten på bandet i egen vilja. Som sagt så finns det antingen tretton eller tolv olika program, och det stämmer säkert att tolvan står för att max hastigheten är tolv km/timmen i den nivån. Jag har inte sprungit på tolvan utan jag har sprungit på nian tror jag, och det gick hyfsat snabbt i Max hastigheten. Det som även är bra med dessa löpband är att man kan välja hur länge man vill köra programmet. Om du till exempel väljer nivå/program åtta så kan du välja under hur länge du vill springa. Vi säger att du väljer att springa under en halvtimme. Då anpassar sig programmet med minuterna så att man springer lika länge på varenda intervall. Jag brukar välja en halvtimma, och då springer man två eller 1.5 minut på varje. Det som även är bra är att det inte höjs med tempot efter som, utan programmet kör upp och ner på tempot. Så i början kanske man går på fyran sedan hoppar den till sjuan efter 2 minuter eller hur länge intervallerna är. Det gör att man lätt kan få en grym kondition om man kör på bandet några gånger i veckan. Kan ju säga direkt att man är rejält slut och svettig efter ett pass på löpbandet. Hoppas det var ett okej svar på din fråga, och jag tycker absolut att det är värt att införskaffa ett sådan här löpband som kallas/heter "attract."

Gillar

Kommentarer