Detta året så hittade jag allt som jag skulle handla, yey!


Tävlings Schabrak!

Chaps, tyckte dom var riktigt snygga. Hade en väldans tur att dom passade. Har provat chaps så många gånger och dom passar nästan aldrig. Men nu så gjorde dom det:-)

Tävlings Fleece Täcke!!Love it

Ny ridhjälm som jag ska ha när jag tävlar först och främst, eftersom min gamla inte är godkänd på tävling efter den nya TR

Blev även ett par nya ridskor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så blev Linus behandlad mot sadelknutor, sedan blev han ju bra, men det kom tillbaka igen. Så nu blev han behandlad för 4 dagar sen och det syns redan resultat. Veterinären sa att det är våran sadel som har skapat dessa, så sadelutprovaren var här igår för att kolla sadeln och prova några nya, för jag får inte rida i min sadel. Men han är väldigt svår att hitta sadel till så vi höll på riktigt länge. Men fortfarande var det min sadel som låg bäst av alla dom vi prova. Men nu eftersom han fått vila nu på grund av behandlingen och knutorna så har han blivit lite tunnare, men det är inte så konstigt eftersom att han inte har fått jobba som han brukar, så sadelutprovaren bytte koppjärn till ett smalare för att sadeln ska sitta mer på plats, för den rör sig lite och den rörde sig mindre nu när vi bytte koppjärn. Så nu ska vi vänta tills han är helt frisk, det vill säga att knutorna är helt borta, då kan jag lägga på sadeln och se vad den ger för resultat nu när vi bytt till ett smalare koppjärn. Blir han dålig igen, så måste vi hitta en ny sadel. Men vi håller tummarna på att det här blir bra:-)

Likes

Comments

Hej!

Japp idag är det sista dagen på påsklovet och imorgon börjar skolan igen. Usch jag är verkligen inte sugen på det, men vad ska man göra...

Idag har jag varit med Magdalena (min faster) på hopptävling och hjälpt till. Det var kaos på tävlingen, funktionärerna hade ingen koll, men framridningen var värst. Alla kunde gå in och rida fram samtidigt och det fattar man ju att det går inte. Ridhuset var inte särskilt stort heller så att 20 hästar som flyger runt där inne, blev alldeles yr av att kolla in, det blir ju farligt till sist.. Men framhoppningen var bättre, där hade dom åtminstone lite koll. Men stort plus i kanten till parkeringsfunktionärerna som kunde sin grej :-) 

Likes

Comments

Hej!
Just nu sitter jag i bilen påväg till stallet😄Idag hade vi studiedag, så jag började dagen med sovmorgon och sen kollade jag ett avsnitt på The Walking Dead. Sen åkte jag farfar och min lillebror ner till stan och åt lunch. Sen så har jag pluggat matte för vi har matteprov imorgon😝Jag får hoppas att det går bra.

Vi hörs av sen efter stallet😘

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen på väg till frisören. Topparna är slitna så dom ska toppas👌

Likes

Comments

Heeej!
Idag började dagen med att alarmet ringde och jag gick upp. Sen åt jag frukost och gjorde iordning mig. Efter det var det dags att gå till skolan. En ganska chill dag för vi kollade på film under engelskan och så slutar vi 13:20. Så det var skönt. Efter skolan så drog jag och farfar ner till stan och åt lunch på en thai-resturang. Min favvorit, dom har grymt god mat. Sen så gick vi till djuraffären brevid för jag vill ha en kanin så tänkte kolla på dom. Det fanns en kanin inne och den var så Söööt. När jag satte mig vid glasrutan så skuttade hon fram och ställde sig på bakbenen och lutade sig mot rutan, sen när jag satte fingret mot rutan så började hon slicka på rutan. Så gullig. Sen så köpte jag även en bok, som heter dvärgkaniner där det står om skötsel och allt sånt om kaniner.
Sen när jag kom hem så skottade jag även uppfarten, det var mycket jobbigare än jag trodde och det tog ganska lång tid... Hahahaha

Ha en bra dag

Likes

Comments

Hej igen, nu är jag tillbaka efter ett uppehåll. Men nu är jag här igen.

Idag så har jag gjort rent akvariumen och sedan började kolla runt efter saker jag önskar mig i födelsedag i år. Fyller år om lite mer än en månad :-)

Igår så åkte jag och några vänner ner till Göteborg och träffade några till där borta. Vi snackade och gick runt och kollade i olika affärer. Jag köpte underkläder, en tröja från BikBok och en ansiktsmask från Lush. Provade den idag och den luktade så Gott. Sen åt vi även lunch på Pizza Hut, jätte god mat. Sen gick vi åter igen och kollade i olika affärer. Det var en super dag.Men tyvärr så har jag dåliga nyheter med. Apan har avlivats, benet var brutet och vi vet inte vad som hade hänt, men det fanns tyvärr inget man kunde göra.:-( Livet är sjukt orättvist, kommer sakna den fantastiska och underbara hästen väldigt mycket. Otroligt tacksam att jag fick lära känna dig❤️Älskar dig AppiLikes

Comments