Övrigt

Hejsan! Mitt namn är Maja Ekblom och är 13 år. Jag bor ca 50 min från Stockholm i en stad som heter Strängnäs med min familj. Många beskriver mig som en sprallig och glad tjej.

Mitt intresse för hästar här jag alltid haft sen jag var liten. Idag har jag en engen häst som heter Arn från eke och är en 8 årig valack. Han är en islandshäst och fyr gångare. Jag har haft han i ca ett och ett halvt år och han är min allra bästa vän. Vi tränar och ska börja tävla mer och mer. Vår första tävling var frö ca en månad sedan. Eftersom det är en stor del i mitt liv kommer ni få höra mycket om stallet och hästarna. Men även för mina andra intressen som jaga har, mode och smink. Jag har gillat att styla om personer och mig själv ända sen jag var mindre. Har alltid tyckt det varit roligt.

Utanför mitt intresse så gillar jag att umgås med familj och vänner. Min familj gillar att ut och resa och hitta på nya saker.

Jag har ju haft blogg förut men la ned det då jag ej hade tid eller så. Men nu ska jag börja igen och jag bar massor som jag ska hitta på och som jag kan berätta om.

Hoppas ni vill följa vidare på vad jag hittar på!

Kram på er!

770512 FLYTTA TA BORT

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments