Åh sitter här och riktigt kokar av ilska, vad tänker folk med?

Jag rider på ett stall/gård som ligger nära ett boendeområde då vi rider där i närheten ibland. Och hur många gånger har vi inte mött folk som gör narr av oss eller försöker skrämma hästarna. De skriker och klappar händerna och slår med kvistar efter oss. Som tur är har våra hästar inte blivit rädda men tanken att de ens försöker.

Blir så irriterad, har skrikit och vrålat efter alla idioter, berättat för dem att det är fel men bättre blir det inte. Samma pojkgäng har jag mött på nu och de bara larvar sig och skrattar när vi skäller på dem.

Bara att skaka av sig det eller hur? :O


På bilden nedan ser ni min älskade medryttar ponny.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag hade jag tänkt ta det lugnt, men nej så blev det inte. Min lärare bombade på med fler uppgifter i läxa och stressen inför nationella i matte är enorm. Har högar med saker som måste göras, långa skoldagar framför mig och en massa stress.

Ska även till stallet och fixa, tar ju några timmar men det är det absolut värt, det är ju det jag brinner för. Är så otroligt glad att jag har stallet att fly till nu när det är allra värst. Att få rensa tankarna medan man mockar häst skit är faktiskt otroligt ​rogivande haha :)

Insåg att jag behövde plugga till nationella proven minst lika mycket som jag planerat, måste nog sätta igång nu :(

Likes

Comments

Hej alla glada! Jag heter då Maja Ek och är 03:a, jag bor i Uppsala och har ett enormt skriv intresse , så vad passar inte bättre än en blogg där jag får skriva alla mina åsikter och idéer?

Men vem är då jag? Vad gillar jag att göra och hur ser mitt liv ut just nu?

Jo, jag är alltså 12, snart 13 och älskar ridsporten och hästar. Jag rider på ridskola och har en medryttar ponny vid namn Soda. Jag älskar han verkligen över allt annat. :))

Förutom hästar så ligger fotografering mig varmt om hjärtat, älskar även att skriva. Jag är den som alltid hurrar när vi ska skriva berättelser i skolan och hur ofta sitter jag inte hemma och bara skriver i flera timmar tills mamma ropar att jag ska lägga mig?

I alla fall så tror jag att jag fått ner det mesta om mig, tjaaooo!

Likes

Comments