Ovissheten tär mer än något annat .
Att Vänta på svaret som kommer avgöra min framtid . Ja det känns ... kan inte sätta ord på de känslorna , det första som kommer upp i mitt huvud är mina barn bonusbarn och sambo ..min älskade familj , tårarna bränner under mina ögon lock. Jag är inte klar med mitt liv , jag har så mycket kvar som jag vill uppleva vara med om ..
att skriva sin sista önskan .... ja Jissis ....
fan jag måste vinna denna kamp , jag kommer inte ge upp jag ska fightas till sista stund .
Blir det ett bra svar börjar jag min resa tillbaka nästa vecka den audiologa stamcells inplantationen ,
Det är Så mycket tankar så mycket känslor .

Jag har inte skrivit på ett tag då min ork och tröttheten tagit över .
Ska försöka att skriva ikapp mej .
Älskar min underbara familj ♥️🌟💖
Tack till er alla som läser min blogg .

Kramar till er alla från mej 🌟💖. Maja 🌹

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att prata med varandra betyder mycket .
Jag har nog inte riktigt förstått att mina nära och kära är så rädda , rädda för vad som kan hända nu . Tänker inte alls så , Uch Lite så jag skäms faktiskt .
Jag förstår plötsligt mer varför Thomas uttryckt sej som han gjort . Varför barnen är " arga" emellan åt , de har en Rädsla , en rädsla för att förlora mej . Han och barnen är så rädda för att jag skall dö .
Så långt har jag inte tänkt i min tanke värld . Så tacksam över att vi började prata om det . Nu vet vi alla. Det känns gott i hjärtat att veta . Jag får försöka tänka mej in i hans och barnens situationer Gent emot mej . Hur än allt är så är det inte lätt att stå bredvid & känna den maktlösheten de känner , att vara så maktlös när ens när och kär inte mår bra . Det kan jag inte sätta mej in i hur gärna jag än vill . Men jag förstår mer varför vi alla beter oss så olika i just nu denna situation som vi befinner oss i. Det blir bara för mycket emellan åt helt enkelt .
Så mycket kärlek vi har emellan oss , det går inte att beskriva . Thomas och alla våra barn är mitt allt och jag vet att det är ömsesidigt . Vi alla visar våra känslor på olika vis bara . Älskar er till månen och tillbaka . Och jag ska aldrig ge upp min kamp till att få ett friskt liv 👊🏻.
Tillsammans är vi starka , vi ska fixa detta ihop .

V 31-2017

Måndag
Idag blir det Sahlgrenska igen , ny inläggning på avd 141 rum 8:2 för cytostatika i dagarna tre . Thomas kör ner och lämnar mej . Vi har svårt för att säga hej då , nu vet vi att det är en vecka tills vi träffas igen , även om mobiltelefonerna finns , så den där dagliga när kontakten . Ååå älskling ♥️. Älskar dej så otroligt mycket , men jag lovar jag skall kämpa .
Vi pussas och kramas hur länge som helst innan han går från avdelningen .
Första cytostatika droppet sätts , och när det gått in startar dygns cytostatika .....
På efter middagen fick jag besök av Carina och en annan person.
Thomas åker iväg till Dalsland med sten-Åke , de skall vara borta tills onsdag .
Har även pratat med molly , Bosse , netti och Thomas nu i kväll .
Jag börjar även må illa nu på kvällen . Urk ..

Tisdag
Mår illa och spyr . Äta är inte att tänka på :(
Sover på förmiddagen . Jessica ringer och vi pratar , Edwin är lycklig och glad . Känns så gott i mitt mamma hjärta. Saknar alla barnen ♥️.
Camilla och Annika kommer ner och besöker mej ♥️.
Jag är ledsen , mitt hår faller strå för strå . Det är tufft , undra hur lång tid det tar innan allt är borta igen ?
Thomas ringde på kvällen . Mitt hjärta 🌟💖.

Onsdag
Får två dropp till med cytostatika idag .
Mår bläääää .....
Inga och Jesper kommer upp och hämtar mej på avdelningen , Oliwer och Anton har varit duktiga och tagit sej till Sahlgrenska de skall åka med upp till Borås . Jesper tog med sej dem och spelade mini golf innan han lämnade dem hemma hos Jessica . Tack Benno ♥️.
Jag sover och sover o sover , men inga ser till att jag får i mej vätska och mediciner . Fråga mej idag o jag minns inte så mkt av dagen ..
Thomas har ringt han är hemma och packar om inför i morgon .

Torsdag
Jag har duschat nu på morgonen det var gött .
Har pratat med Felix , molly , Oliwer , Edwin Jessica ,Sven och inger . För övrigt har jag sovit i stort sett hela dagen . Inga ser till att jag får i mej mat och dryck . Inga med fam bjöd på thai mat och jag klarade mej ifrån att spy denne gång 👍🏻.
Har ansat med Thomas , ullis , Carina , Annika , Karin , Liza , gona ,Gunnel , Birgitta , Anki . Tack för er omtanke 🌟💖.

Fredag
Vaknade lite piggare idag . Har pratat med alla mina barn , oj vad jag saknar dem .
Åka till Apoteket för att hämta mina mediciner . Pratat med Thomas en stund 😘.
Agnes kommer ut till inga och hälsar på mej . Fick en så fin ängel av henne .

Jens och hans sambo kommer hem till inga med fam en sväng . Mosters hjärta ♥️. Sover mycket idag också .
Tack inga och Mats för allt ni för för mej betyder så otroligt mycket ♥️. Vi äter lite rester från gårdagen får behålla det också 👍🏻.
På kvällen bjuder inga mej på kantarell smörgåsar muns så gott .

Lördag
Inga och jag åker till Micke och hälsar på , han blir så glad så han börjar gråta . Min älskade store bror vad du kämpar . Helt galet . Men vi är envetna vi fixar detta . Vi ör ju andrenare :)
Putte och Ludde kommer och hälsar på . Oj vad han växer den lille mannen ♥️.

Söndag
Jessica kommer ut till inga på förmiddagen , hon skall köra hem mej Oliwer och Edwin .
Känner mej lite piggare , visst jag är fortsatt trött men jag får acceptera det.
Thomas är hemma när vi kommer håller på att plocka undan efter sin semester vecka.
Det har gjort gott . Men vad gott det ör att vara hemma igen .
Molly kommer senare på kvällen .
Felix och Michaela tittar in o säger hej .
Som jag saknar er alla mina underbara ongar o gubbe ♥️🌟💖
Jag vilar mest idag också .
Barnen kommer och pratar . Så mysigt så mysigt .
Nattar Edwin som är så gosig .
När vi väl ska lägga oss för natten kryper vi ner brevis varann och bara håller om varann . Pussar varann god natt och de tre magiska orden kommer : jag älskar dej .
De orden betyder så mycket . Pussar Thomas och säger tillbaka jag älskar dej oxå .
Har svårt för att somna men Thomas somnar i stort sett med en gång . Ligger och lyssnar på hans snusningar , o jisses vad jag älskar denna kar .
Molly och Oliwer kommer och säger god natt .
God natt god värld sov gott vi ses i morgon ..zzzZZZz

Likes

Comments

Bara flyter med , orkar inte ta in mer känslor och tankar .
Hur skall jag bära mej åt för att bli mitt vanliga jag så snart som jag kan . Hur skall jag göra för att få fart på min karusell igen . Jag måste bättra på mej så det blir lite mer som vanligt .

V 30-2017.
Thomas lämnar Kasper vid gategårdslokslen då hans mamma inte kan hämta hemma hos oss . Ja vad ska jag säga .... ja ja bara pojken har det bra så får det vara så .
Måndag börjar med att ta prover på dagvården .
Sedan blir det en tur ner till Sahlgrenska nytt hörseltest , även denna gång visar det att jag har bra hörsel . Thomas kör .
Vi var förbi böckebol och fixade ny telefon till mej jag fick ju tappat min andra ute på sten gången och den träffade exakt på ena hörnet hörde riktigt hur det bara splittrade glaset på skärmen blev så ledsen ...

Vi besöker Michael , Linda och Erik så Edwin och han leker ihop det är så mysigt att de två små herrarna har funnit varann . Även deras broder Håkan är där . Vi fikar inhop . Mycket trevligt . ♥️.
Thomas tar åter upp om hur han skall orka hösten och vintern ,han tycker att han inte får så mycket egen tid , vill vara mer fri och impulsiv och tycker att min sjukdom och allt med och kring Edwin hindrar honom mycket ifrån att vara det . Tycker också att jag är för mycket på . :(
Blir så ledsen , det hugger så fruktansvärt hårt i mej . Men jag tiger .
Gråter på natten när alla sover .
Det sista jag vill är att vara till besvär för någon .
Det känns jobbigt det känns tufft , hur skall jag nu reda ut detta , vad skall jag göra ?
Jag förstår att han har det tufft och jobbigt med allt , det är jag fullt medveten om .

Tisdag
Edwin och jag går upp tidigt , Felix och oliwer kommer och de kör oss till Varberg nord där inga och netti möter upp oss , vi förbereder oss för skåneland . Jag sover till och från under resans gång .
Vi stannar på center syd och fikar innan tredje umgöngesmötet skall starta . Socisltjejen möter upp oss i entrén och meddelar att det är fler folk med på mötet idag , farmor , farfar , låssas farfar , farbror och hunden Morris och de två som skall vara med vid över vakandet .. ööö hur tänkte de där ? 7 vuxna och lulle Edwin i ett rum var han inte träffat tre av dem minst sen i januari och en person aldrig ..
mötet är slut och social tjejen kommer ut med Edwin till mej .hon ringer upp mej senare och meddelar att de fortsätter att rekommendera mej att skydda Edwin .
Inga och netti kör hem oss till Thomas .

Onsdag
Edwin ska leka hemma hos Erik idag och skall vara där själv med dem . Lite ledsen men det gick över fort , de hade haft så roligt ihop . Kört radiostyrd bil mmmm
Thomas och jag åker till tippen och sen storhandlar vi.
Molly åker med Carl och hans familj till Danmark idag .
Jag är så irriterad på Thomas , det finns faktiskt något som heter ge och ta . Och just nu kan jag inte hjälps allt som händer och sker runt mej .. önskar verkligen att det hade varit annorlunda . Men nu ör det inte så ... vet inte om jag orkar kämpa mer heller nu ... bakar tårtbotttnarna till mollys tårta .

Torsdag
In till dagvården och ta prover , de ska faxa dem vidare ner till Sahlgrenska inför måndagen då behandling nr två kör igång ..
vi skall ha kalas för våran molly idag , hon vill ha ricecrips tårta så det har jag gjort till henne ♥️.
Vi som firar henne är farmor farfar gudfar Sven Thomas jag , Felix , Emil , Pontus , Oliwer och Edwin . Mysigt och fint blev det och det kändes som molly vart glad oxå .
Socialtjänsten i från Skåne land ringde och meddelade att de släpper på rekommendationerna av att fortsätta skydda Edwin ?!?!? Vaaaaaaaa !!!!!
Hur tänker de nu ?
De vill inte vara själva med pappa utan vill ha möte på deras kontor där det finns mer personal att tillgå om det behövs , men Edwin 41/2 år skall vara själv med honom form nu ?!?! Jag får inte ihop denna ekvation någonstans .....
Så sjukt besviken på våra myndigheter ....

Fredag
Jag skulle varit till Hematologen på Sahlgrenska idag men det behövdes inte då jag var hos läkaren på dagvården igår .
Jag molly , Carl och Edwin är inne på vikings marknaden , vi lämnade Thomas i fontin som skall springa milen tänkte han . Han e duktig mitt ♥️.

Jag ringer och pratar med min advokat och i samråd ned honom bedömer vi att jag ska fortsätta skydda Edwin .
Jag mailar detta ner till socialtjänsten i skåneland ( har fortfarande dagens datum 14/8-17 inte fått svar tillbaka och de har inte hört av sej och stämt sv läget heller , mycket märkligt men men ).
På eftermiddagen åker Thomas oliwer Edwin Michael Linda Erik och jag på traktor race .
Wow häftigt !


Lördag
Idag är det ingen vanlig dag för i dag fyller min älskade prinsessa molly 17 år . Älskar dej till månen och tillbaka och om igen .. grattis mitt hjärta ♥️.
Liza och Carl har en överraskning till molly idag o hon e lite pirrtig .
Anki Niklas och Sebbe hör och hälsar på . Våra små leker o grejar för fullt ?
Emil och oliwer är oxå hemma ♥️.
Sven och Birgitta hör på EM och fikade 🌟💖.
På kvällen tittade vi på nostalgi film polisen som vägrade svara . Molly och Carl kom hem och hon hade mycket att berötta om hur hennes dag varit , min lilla skrutta börjar bli stor .

Söndag
Har packat min och Edwins resväska inför vår vecka i Borås .
Vi åker till mammas grav och planterar om och gör i ordning 🌟💖🌟💖

Saknar henne så mycket det finns inte ord min älskade mamma 🌟💖.
Sedan åker vi till inga och lämnar min resväska och blir bjudna på goo fika , det är du duktig på syrran bak o mat 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻♥️🌟💖.
Sedan åker vi till Skene för Thomas har köpt en motor b20 160hk+. Felix och Thomas lyfter o grejar den in i bagagen på bilen .
Vi åker vidare till Jessica , Henke , Anton och Ida , Edwin skall vara hos dem nästa vecka .
Vi äter god middag som lilla syster yster har gjort ♥️😘.
Pussar och kramar mitt lilla hjärta , blir ledsen saknar honom redan innan vi åkt , jag vet att han kommer ha det bäst med moster med fam ... det är bara mamma hjärtat som blir blödigt .
Anton åker med Oliwer hem .
Väl hemma går Thomas och jag ut på en skogs promenad på 11/2 timma hittade väldigt lite svamp tyvärr , men promenaden var skön .
Vi fortsätter att titta på polisen som vägrade svara ..

Likes

Comments

Denna veckan mår jag fortfarande dåligt och jag grunnar och funderar mycket på hur allt kommer att gå och hur det kommer att bli framöver .

V 29-2017
Måndag
Mår inte bättre , fy detta är så jobbigt .
Molly har fått hjälpa sin tokiga mamma att få ordning på sej . Tack ♥️.
Jag ska in och ta prover , Thomas ringer in och vi får komma in lite tidigare.
Sven åker med och hjälper oss .
Jag får dropp och andra mediciner mot mitt illa mående . Jag är så svag så svag .

Fin bild . Men detta är min verklighet just nu.
Niklas tar med sej Kasper och Edwin till lekstaden . När de kom tillbaka åt vi korv och makaroner ihop . Go snabb mat :)
Ullis kommer förbi en sväng och jag ligger i sängen ,
Pontus , Felix , Michaela Oliwer molly , Carl Kasper och Edwin är också hemma .
Fick träffat Carls pappa för första gången .
Thomas bokar resa till Legoland för sej och Kasper . Irriterad och stressad sen .. orka säger jag bara .... pust ja ja .. bit ihop..

Tisdag
Thomas och Kasper går upp mitt i natten och ger sej iväg på sin resa mot Legoland .
Molly hjälper mej med Edwin .
Niklas och Sebbe hör , de tar med sej Edwin hem till deras en stund . Tack ♥️.
Felix och Michaela kommer och barnen hjälps åt med att göra taco till oss alla , vi mumsar och äter , det är så gott. Börjar få tillbaka smak lökarna :)
Edwin vill sova över hos Felix och Michaela , men han fick hemlängtan så han kom hem . Kröp ner jämte mej och somnade så gott .
Molly och jag har pratat mycket idag känns gott . Min lilla prinsessa .
Inger var hör idag och lämnade presenter . Tack ♥️🌟💖.
Körde bil för första gången idag upp till gården , kändes okej .
Har fortfarande jobbigt med hörseln , tinnitus de Lux & det känns som att jag har en glas skål över höger öra . Jätte skum känsla ..

Onsdag
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min svärdotter Michaela 20 år . Grattis hjärtat 🎉🎁🍰🌟💖
Felix har Edwin på fm . Oliwer är hemma med mej och molly ör en sväng på Marstrand ned Carl och hans familj .
Molly stor städar huset ♥️.
Jag oliwer och Edwin äter tacos idag med , det är de inte ledsna över hihi ...
Oliwer och Edwin åker med farmor till city gross där de hjälps åt att handla åt mej . Tusen tack ing-Marie ♥️.
Edwin berättade för farmor Ing-Marie om sin pappa
Fortfarande jobbigt med hörseln ..
Thomas och Kasper kommer hem i natt .

Torsdag
In till dagvården & ta prover - ligger lågt i mina vita så jag får fortsätta ta sprutor ..
Socialtjänsten i från skåneland kommer på besök , mötet med dem gick bra.
De berättar om hur de tänker och vad de har att erbjuda osv osv ... så jag hoppas att Edwins pappa går med på det de tänker .....för Edwins skull . De säger att de förstår situationen osv ....
de får träffa mina barn Thomas och Kasper .
Jeanette är hör och hälsar på .
Thomas berättar att han inte vet hur han skall orka med allt och vet inte hur han vill ha det, han vill ha sin egen tid . . Mitt hjärta blöder , JAG VILL VARA FRISK NU!!!!!! Jag förstår att detta är jobbigt för honom och att han får rådda det mesta hemma och runt om om numera . Men Hur skall jag göra för att få allt lättare ?!?! Åååå jag gråter och gråter i min egna hemlighet .
Så mycket tankar som kommer och känslor som far ... vad händer nu och framåt ?

Fredag
Ulle Cassandra Daniella och Ulla här. Mysigt ♥️
Molly är hos Jonas jag och Edwin hämtar henne och vi ger oss ut i skogen och plockar lite svamp .
Kasper har varit iväg och lekt med sin kompis Marcus.
Thomas och Kasper grejar hemma i Thomas garage .
På kvällen passar Oliwer och Marcus Kasper och Edwin .
Vi tar raggarbilen och åker ut en sväng ,
Vi hamnar hemma hos vår adoptivson Hasse-Janne och hans Sara. Det är så mysigt att vara hemma hos dem . De har världens busigaste kattunge " bli ju farmors lille bebis " ♥️.

Lördag
Lugn förmiddag .
Efter middagen bjuds på kalas för Michaela och Felix trots att han inte vill bli firad min lille skrutt .
Jätte mysigt vi var hemma hos farmor Ing-Marie och farfar Rune . Vi satt ute i trädgården och det bjöds på grillat och kladd kaka. 👍🏻🌟💖.

Söndag
Linda Marcus och Celina kommer♥️ . Godingen vad du vuxit tös .
Vi åket ut till Marstrand och har en fantastisk dag .
Efter ö turen åkte vi hem och fikade med nygjord rabarberpaj och kladd kaka med grädde .


Likes

Comments

Denna veckan börjar jag ytligare min återresa till att få ett friskt liv . Mycket vemod och känslor inblandade .

V28 2017
Måndag .
Börjar dagen med att vi lämnar Kasper och Edwin hemma hos Birgitta och Sven .
Emil stackarn har fått tillbaka sina utslag.
Vi åker ner mot Sahlgrenska och jag gör först ett hörseltest.
Ja jag kan inte skylla på att jag hör dåligt , hade perfekt hörsel 👍🏻.
Thomas och jag går in på bruna stråket 5 vån 5 avd 141 rum 7:1 här kommer jag nu vara några dagar .
Thomas åker hem och jag blir själv med mina två rums kompisar .
Jag blir uppkopplad och får antihistamin och Cytostatika dropp sätt , nu är vi igång ...
pratade med Thomas på kvällen . Detta är tungt för honom .

Tisdag
Prover tas på morgonen . Vet inte hur många gånger jag varit på toaletten detta dygn , mö sömn blir det inte 😨.
Nytt cytostatika dropp sätts och detta skall gå in över ett dygn .. Inga och Daniel kommer ner och hälsar på .
Molly är hemma hos Carl .
Felix och Michaela grejar o grejar.
Oliwer åker hem och hjälper till med Edwin .
Jag ör så ledsen och besviken på hur saker och ting behandlas .
Men jag löser det , har så många fina människor runt mej dom hjälper och stöttar mej i allt , ingen Tack gode Gud för det . Utan er hade jag varit helt maktlös just nu .
Annika kommer efter jobbet så mysigt . Du är verkligen en stöttepelare och glädje spridare för mej ♥️.

Onsdag
Morgon prover tas .
Likadant i natt uppe på WC i stort sett hela tiden , får såå mycket vätska.
Urk att bli stucken hela tiden , finns liksom inga kärl kvar :( tur att jag fått insatt en porta cat .
Inga och netti är här ♥️.
Min fina Carina har ringt 🌟💖.
Fortfarande besviken och ledsen ... men det är väl bara att bita ihop och komma över det .. men det är jobbigt det ska jag absolut inte sticka under stolen med ...
molly är hemma och hjälper till med Edwin .


Torsdag
Dagens prover är tagna .
Det ev umgöngesmötet är inställt tillsvidare .
Face time med Thomas Kasper och Edwin nu på morgonen .
Jag går och äter frukost , men det kommer upp lika fort :( mår jätte illa nu fyyy Uch bläää Urk ...
Jag har fått ytligare två cytostatika dropp .
Thomas kommer och hämtar mej .
Vi grillar hemma gjorda hamburgare det ör så gott , hann bara ner och sen upp igen ..... ska inte äta det på ett tag nu kände jag ...
jag lägger mej och somnar sover o sover och sover .
Molly och Oliwer är hemma och hjälper till .

Fredag
Emil skulle varit till SU , men det är inställt .
Jag ringer dagvården och stämmer av om nästa vecka .
Thomas Kasper , Edwin , Michael och Erik åker till Falkenberg w&w jag orkar inte följa med .
De kommer hem lyckliga , har fått köpa vars en leksak 👍🏻.
Själv sover och spyr jag om vart annat får verkligen inte behålla något .
Denny Loa och knut kom förbi en stund så trevligt .
Goa Jeanette och Goa Ann-Sofie har varit hör , de busade och myste med Kasper och Edwin och det var mycket uppskattat av dem ♥️.
Emil hjärtat är hemma en sväng .

Lördag
Mår lika dåligt idag , så matt och orkeslös :( så sova och spy står på agendan även denna dag ...
Edwin är med Felix idag så de håller till uppe på gården hos farmor och farfar .
Milly är hemma med mej idag .

Söndag
Mår lika dåligt idag . Får inte i mej något . Uch ska det vara så här hela tiden nu ?
Orkar jag detta ? Tankar och funderingar far genom huvudet .....
Edwin blir körd hem till Anki och Niklas så han ör hemma hos dem och leker med sin kompis Sebbe .
Kasper är iväg och leker med sin kompis Marcus
Carl kommer till molly .
På eftermiddagen kommer fina Ullis förbi och hon tar med sej Kasper och Edwin hem .
De får henne till att steka pannkakor och de myser ihop med henne och Hans .
Oliwer och Felix hör , jag fortsätter med att sova och spy .
Jag har fått liknande tinnitus och kopp hörsel på höger örat. Ur läbbigt ....

Likes

Comments

Denna veckan har varit mycket med och kring Edwin . Jag försöker ställa mej in för den nya behandlingen som startar upp i morgon . Nervös mmm det är jag .

V27-2017
Måndag
Edwin är på dagis och Kasper är på fritids. Själv besöker jag dagvården på Kungälvs sjukhus , ska göra kontrast av mina njurar inför kommande behandling nästa vecka på Sahlgrenska . Så hela denna dagen vet jag vad jag gör ...
Felix och Michaela kommer hem till oss på eftermiddagen och de äter middag hör hemma. Molly och Oliwer är hör hemma också och de sover här också . Idag fyller Inger år . Jag Kasper och Edwin går hem till Åsa och Claes med svamp , de har en söt liten kattunge , barnen blir eld och lågor så efter lite prat och bus bestämmer vi att vi ska komma över på en fika på onsdag .

Tisdag
Idag är inga , Netti och Ullis på besök . Min Carina har ringt .
Socialtjänsten från skåneland har ringt , vill veta hur jag upplevde umgänget och hur Edwin har reagerat osv osv ...
jag molly Kasper Oliwer och Edwin har varit ute vid lökeberg och fångat små krabbor , så mysigt . O naturligtvis har vi med oss goo fika

Molly åker hem till Jonas på eftermiddagen , när hon senare kommer hem igen så har hon vurpat med sin moped :( .. ett jätte jack och skrapsår . Det var tur att Jonas var hemma så han kunde hjälpa henne att resa mopeden hon fått över sitt ben , lilla dockan min . Vi tvättar rent och plåstrar om .

Onsdag
Molly har fortfarande väldigt ont , och nu kan hon inte ens stödja på det , jag ringer vårdcentralen och hon får en tid på eftermiddagen .
Jag har dammsugit och ska skura golvet , säger till små grabbarna att sitta stilla i soffan , men vips Edwin e uppe och far , och ramlar naturligtvis och slår i sig .. åååå , mitt hjärta rusar igång .... Oliwer är snäll och tar honom och ber mej att lugna ner mej , det är ingen fara mamma han ramlade ju bara .. förståndig son jag har , ja innerst inne vet jag ju att jag inte gjort något fel el tokigt ...
Jag går ut och tvättar och förbereder brädorna som Thomas skall sätta upp under vind skivorna
Edwin ringer sin pappa och när han ber sin pappa berätta varför han gjort som han gjort - väljer hans pappa att lägga på luren ....

Vi åker till vårdcentralen , där remiss skrivs till röntgen molly får också ett par kryckor , det känns okej . Vi åker till röntgen och det visar inget som tur är .. Oliwer , Kasper och Edwin är med , de är så snälla hela tiden . Vi åker hem och jag grund målar nu brädorna

Vi äter middag tillsammans och vi gör oss redo för ett besök hem till våra grannar Åsa och Claes , så mysigt och så trevligt 🌟💖. Tusen tack för att vi fick komma med våra bus pojkar . De vart så lyckliga över fikan och katt buset .

Torsdag
Har varit och beställt nya glasögon till Edwin , åter igen diskussioner med lillemans pappa om summan ... orka med honom säger jag , men nu blev det ändrat så jag hoppas han är nöjd ...
molly Oliwer Kasper Edwin och jag fikar ihop med farmor ing-Marie i Aina Boden , det är så mysigt i den stugan . Tack för Go fikan 💖🌟
Michaela och hennes mamma Linda kommer hem till oss och vi fikar . Super duper mysigt .
Jonas berättar att han och hans Lotta skall separera ... hum de har ju nyss flyttat ihop , hänger inte med i svängarna . Men han skall fortfarande sälja ... ja det är mycket jag inte förstår , vilket jag nog aldrig kommer att göra . Men visst bara han mår bra och är lycklig så stöttar jag honom i det . Hur ön allt är så är och förblir han en person som betyder mycket för mej , till störst del för att han är mina stora barns pappa men han har också kommit att bli en av mina bästa vänner trots allt som varit . Som jag säger vi kommer alltid träta om det vi trätte om även när vi var ett par . Och nee vi tycker absolut inte lika i månt om mycket , men vi accepterar och respekterar varann & vi kan umgås 👍🏻.


Fredag
Linda kommer hit på förmiddagen .🌟💖. Hennes sambo Marcus har gjort en tårta till mej , tack vännen , det Betyder då mycket för mej 😘Edwin ringer sin pappa och när han ber sin pappa berätta varför han gjort som han gjort - väljer hans pappa att lägga på luren ....
Molly hoppar fortfarande på kryckor ..
fick ett papper från social tjänsten i skåneland ,
De har även ringt mej , de tycker inte att umgängena har fungerat något vidare , bla att Edwin påverkats negativt och att pappa hade betett sig dåligt efter att vi hade åkt vid sista övervakade umgänget .. hon meddelar även att hon och hennes kollega som har haft hand om oss kommer att sluta vid månads skiftet :( blir så matt ..... the never ending story ..
Vi gör oss redo för att åka till Power meet i Lidköping 👍🏻. Blev riktigt bra . Mysigt att åka iväg så med Oliwer , Kasper , Edwin och Thomas ♥️

Lördag
Kasper har fått feber under natten , så Thomas har sovit jämte honom . Lilla prinsen ♥️. Liza är här hos oss , underbara onge du är en sån härlig Go glädje spridare .
Molly och liza åker till Jennifer , de blir hämtade i hennes EPA :)👍🏻, de skall sova över där me .. tok fior 🌟💖Pontus är hemma en kort stund , som jag har saknar dej onge ♥️.
Jag börjar bli nervös inför måndagen .. det är väldigt känsloladdat här hemma med allt och inget , tycker det är riktigt jobbigt .. känns inte bra , men det är bara till att bita ihop .

Söndag
Kicki , Fredrik , Leon och Eddie kommer på besök . Så mysigt , deras grabbar leker bra med våra små grabbar :)
Min fine svärson kommer hem . Så glad att molly fått det så bra . Jag packar inför morgon dagen .
Thomas har satt upp brädorna jag målade tidigare i veckan 👍🏻.
Inger ringer och berättar att Sven är jätte dålig och ligger på sjukhuset .
Jag molly Carl och liza åker in till sjukhuset , men det är bara molly och jag som går in till honom, jag har svårt för att hålla tillbaka tårarna . Vår fina Sven , det gör ont i mej att se dej må så här . Håller allt vad vi kan och har för att du ska repa dej . ♥️♥️🌟💖.
Felix kommer förbi en stund på eftermiddagen .
Mina syskonbarn Carro och nea åker till sin pappa idag och skall vara borta en hel månad .
Jag är så ledsen över att inte kunna åka och hälsa på min syster Jeanette och barnen på Öland jag Saknar henne o kidsen såååå mkt . Får hoppas att vi kan åka när skördefesten är . Det är så mysigt hela ön är täckt med pumpor . Ja ibland blir det inte alls som man tänkte.
Edwin ringer sin pappa men han svarar inte , när han väl ringer upp sover Edwin , får sura meddelanden .. molly och Oliwer sover hemma hos Jonas i natt .
Jag är ledsen och orolig inför morgondagen .

Likes

Comments

Jag känner att jag vill göra allt och lite till . Känner inom mej att när det väl drar igång kommer jag inte orka så mycket som tidigare ....

V26-2017
Måndag

Ullis och Julia kör in och även hämtar mej och Edwin till barnahus i Göteborg . Tack 🌟💖.
På förmiddagen är Edwin och jag hos barnmottagningen där han går för att se om han har astma / allergi... fick en annan läkare än den som vi haft tidigare, då hon hade dubbelbokat sej, men det gick bra :).
Läkaren berättade att Edwin pappa ringt och i frågasatt detta , då han inte upplever hosta , nysningar osv när Edwin tidigare varit hos honom ...
men jag känner att jag vill kolla upp detta för att kunna ute sluta saker som dessutom också underlättar .. rätta mej om jag tänker fel ......

Tisdag
Edwin är på dagis ja som vanligt helt enkelt ...
jag och Oliwer har varit i Kungälv och fikat myst ihop på förmiddagen .
Molly möter upp oss i Kungälv och vi tre beger oss för att hämta Edwin . Så mysigt mina troll 🌟💖.
På kvällen åker Thomas och jag hem till Felix och Michaela . Gott att de har eget kryp in .
Vi passar på att hämta hem oliwers laddare , kudde och hörlurar . Tur du har mamma oliwer :)

Onsdag
Idag är en känslosam dag åt alla håll ..
Thomas och jag pratar om praktiska saker, om döden , hur jag vill ha det ( har skrivit allt i min rosa bok längst bak , ) det känns mycket konstigt men det måste göras ...
har varit ned molly på läkarbesök gick 👍🏻.
Min älskade stackars storebror är fortfarande inlagd på gyn avdelningen ...
det har visat sig att när han sväljer mat att det går i fel strupe , så som det är nu kommer han aldrig mer att kunna äta fast föda ... ja tänk att man ska behöva hamna på en gyn avd för att sådant hör skall upptäckas ... blir mörkrädd ....
På kvällen åker jag ut till Nellys grav ....
min älskade dotter som jag saknar dej , du fattas mej dygnets alla timmar 🌟💖.

Torsdag
Varit på läkarbesök på Kungälvs sjukhus.
Fick förklarat för oss hur de tänker kring den fortsatta behandlingen ...
är också besök till min kurator .
Thomas och jag äter lunch ute .
På kvällen åker Kicki och jag till dommarhatten så mysigt vi har bokat bord och käkar och dricker gott ...
mina arbetskamrater Jeanette , Therese och Lotta kommer lite senare. Tusen tack för att ni förgyllde min kväll .

Fredag
Edwin till ögonläkarn , han skall få nya glasögon min lille prins. Han är glad för nu slipper han att ha sin lapp för ögat ..
ssk Susanna ringer mej och säger att jag ska vara på sjukhuset på måndag morgon .
Jag och Thomas åker ner till Ullared och träffar carina och Ingemar och en hel hög till av Kungälvs bor :)
Vi fick bokat in oss på hotell Ulla super mysigt .
Detta är vad vi behövdes, skratt skoj bus dans bubbel kel och mys , och hotell frukost 👍🏻...
Felix och Michaela har Edwin tack mina älskade hjärtan älskar er 🌟💖

Lördag
Vi går in på ullared och handlar lite :)
Vi beger oss hemåt, Thomas svidar bara om och beger sej sedan med Dennis och Morgan till hedekas ..
på kvällen har jag egentid med mina tre grabbar så mysigt . Bara älskar det. Vi kollar tv och sen så kryper vi ner .

Söndag
Vi äter frukost ihop Felix oliwer Edwin och jag, vi förbereder oss för en dags utflykt hem till Linda o Marcus.
Felix kör fram och tillbaka.
Jag oliwer och Edwin har varit och plockat svamp .
Thomas och jag tar också en tur ut och får plockat lika mycket till ... mums så gott ...
jag har gjort ansiktsmasker på molly , Oliwer och Thomas och så gjorde vi förstås varma mackor med svamp på 👍🏻👍🏻👍🏻

Likes

Comments

Denna vecka är en vecka då sommarsemestrarna startar upp inom mitt yrke . I år blir det ingen semester för mej .. jag är ju fortsatt sjukskriven ..

V25-2017

Måndag
Jag ringer socialtjänsten i skåneland och meddelar dem att min tänka strålningsbehandling inte blivit av . Att det kommer bli annan behandling framöver ... pust .. hur skall jag orka för alla barnen och Thomas ?
Bara måste finns inget annat . Gråter och gråter tror jag kan fylla ett badkar av saltvattens tårar ...
hur kunde det bli så här ?

Tisdag
Träffar min kurator och vi diskuterar fram och tillbaka mina känslor . Jag kan verkligen inte styra över dem längre ...
jag måste ladda om och ställa in siktet i rött riktning igen jag MÅSTE !!
Efter besöket fikar jag med min fina vän Lotta . Så länge sen men så mysigt . Heter det tant Ruts Lotta :) jag o namn på caféer förr kunde jag dem alla idag e jag glad jag går ut och fikar ... typiskt mej ...
Carina kommer hem till mej du underbara ängel 🌟💖. Får ett nattlinne och en scarf av henne , hon lämnar också över en stor stor dalia och en målarbok med pennor till mej från min chef och kollegor . Tack betyder mycket . ♥️
det skulle varit övervakat umgänge idag men det är ändrat tills på torsdag ..

Onsdag
Inga och Netti kommer hit , inga har med dej en dator till mej som jag ska få låna . Tack 🌟💖. Du är bäst .
På eftermiddagen är alla mina fyra barn inne hos kuratorn och pratar , känns gott att veta att de får egna ventilations rum . Jag förstår att det ör mycket som snurrar hos dem när alltet som det är med allt för dem på alla plan just nu .. deras pappa har nyss också släppt bomben för dem att han skall sälja huset och flytta närmre havet med sin sambo Lotta . För mej en väldigt konstig känsla . Men jag kan inget göra jo finnas och stötta mina barn och det tänker jag göra .
Ja stackars mina barn .. men ni vet att jag älskar er och jag gör så gott jag kan även om ni tycker att det inte alltid känns så . Jag försöker alltid göra mitt bösta till att vara den bästa mamman för er .. 🌟💖. Ni är mitt livs allt det vet ni .♥️.

Torsdag
Övervakat umgänges dag ....
Annika följer med och kör mej och Edwin . Trots att vi åker 4 timmar före utsatt tid blir vi en kvart sena .. jag blir stressad och orolig av det då jag vet att pappan använder bla detta också emot mej .. men vad ska jag göra vi kom ju ner i alla fall .
Vi går in och vi lämnar Edwin där , farmor är även med denna gången , men de är i en annan lokal ,
Edwin frågar om jag kommer tillbaka och det lovar jag ju . Säger åt honom att leka och ha roligt med pappa och farmor .
Jag och Annika åker ner till parken och sätter oss och fikar . En riktigt fin dag trots söka obehags känslor som finns inom mej .

Den mest tycka anka jag träffat på , kom upp ur vattnet fram på de andra och bara körde ditt race . ( korten är från Annika ).
Tiden har gått Vi åker tillbaka och ska hämta Edwin ..
proceduren blir precis som alltid ..
ge mej styrka ...
men vi kommer där ifrån efter mycket om och men ..
vi åker hemmåt . Ojsan hoppsan alla har semester och i morgon är det visst midsommar 👍🏻. Köer köer köer ....
denna dag tog " bara 8 timmars bil förd med stopp för mat - ej inräknat. Och 2 timmars umgänge .... tur att Annika körde för jag hade inte varit hemma ännu ...
Väl hemma söver Thomas Edwin och molly tar sig an att kolla till honom . Vi tar forden hem till Carina och Ingemar. Heléne och Staffan är där .. words behöver inte säga mer 👍🏻

Fredag
Midsommar
Vi börjar dagen med att hämta upp Dennis . Vi åker vidare hem till Carina och Ingemar på lunch 😉. Fick träffat deras dotter Linda och hennes man Emanuel , han hjälpte mej att få bort alla tokiga inställningar jag lyckats installera på bloggen när jag startade upp den . Tusen tack o Tack för att vi fick komma .,
Vi drar vidare ut till Hålta ik, jag känner att jag är orolig av mej , för på ett eller annat sätt vet ju mer eller mindre de flesta vem jag är och där och då blev det så uppenbart för mej att jag faktiskt inte är frisk 😔. Men Molly tar mej under armen och liksom bara " detta hör blir bra mamma du är du i alla fall " jag håller Edwin i den andra handen och vi går gemensamt iväg . Älskade ongar♥️. Lämnar Molly för Liza kommer , hon och Molly ska hem till Emma på kvällen . vi åker iväg till Dalen Regnet verkligen öser ner blöt så långt in det går . Brrrr .. träffar goaste Ingela 💋och hennes Sven . Så glad att se dej vännen du är en pärla en kämprinna i mina ögon .
Åker hem käkar den klassiska midsommarnatten , aaa lika gott som vanligt 👍🏻.
Senare på kvällen går vi hem till Ullis och hans där vi skall äta grillat även ihop med Patrik , Heléns , Leif , Åsa , Cecilia och Fredrik . Jag känner att både jag och Edwin är bra trötta efter denna dagen så vi avslutar och tackar för oss .

Lördag
Thomas , Molly , Liza Edwin och jag gör oss redo för. Crusingen i Lysekil . Tur vi åkte i tid , för jissis vad bilar 😨.
Vi möter upp Dennis och Morgan på kajen .
Vi går runt och tittar på bilar och jag njuter av stämningen , jag kör även idag , o jag stor trivs bakom ratten 😊

Vi träffar på Desirée , Mats och mellis . Mysiga .
Efter ett tag går molly liza Edwin och jag upp mot torget och sätter oss för att titta på de coola bilarna som Edwin säger .

Vi ger oss ner till kajen igen och vi åker ett varv i ledet men inser att komma in i stan igen ööö glöm det , vi kommer upp brevid Kaspers morbrors raggarbil , de är på glatt humör och vi pratar och bubblar lite ihop , Kasper kommer ut och säger hej . Underbart att se honom . Saknar honom min lille kompis .
Vi bestämmer att vi dra oss hemåt ingen idé ,
Väl på färjan kommer Kasper till våran bil igen och han och Edwin kramas så gott man riktigt ser hur de har längtat efter varann . Ja jag fick allt kramat hans hand lite diskret också , vet ju att det inte är populärt...
Edwin skickar kort på sej till pappa .. men återigen ingen kommentar , så tråkigt kunde väl för Edwins skull men icke Nicke ...

Söndag
Vi är bjudna hem till Sven och Birgitta på midsommar mat . Vi hämtar upp Emil hos hans Frida . På middagen är Det Michael , Linda , Erik , Håkan , Emma , Maria , Anders , Elina , Linus , Thomas , Emil , Edwin och jag som är där . Tusen tack mycket trevligt . Vi lämnar av Emil vid tåget , då han skall vidare och fira sin kusin Anna som fyller år..
Inga meddelar mej att Mikael är inlagd igen ..alltså lider med honom, höll på att svimma när inga berättade att de lagt honom på gyn avd , va är detta helt ärligt ... plats brister så det skriker om det juuuu ... finns inga riktiga bra ord ..

Likes

Comments

Denna vecka får bli en vecka till att landa i.. måste försöka att ladda om . Jag måste jag måste .. jag ska fixa detta !

V24-2017
Måndag
Lämnar Edwin på dagis . Åker hem till Carina som bjuder mej på frukost 🌟💖. Så gott att bara kunna få vara.
Ja o strålbehandlingen är ju inställd ..
känns så konstigt så konstigt...
oliwers tränare CJ pratar med honom under deras träningstid idag . Guld vört 🌟💖.
Haft besök av Ullis och inger idag med mysigt . Mycket känslor som kommer upp till ytan .
Barnen pladdrar på och berättar om hur de tycker och tönker om att pappa skall sälja gårdshuset som vi en gång i tiden fått av hans föräldrar , det hugger i mej varje gång . Nyckel huset till gården ska säljas ... jag förstår men ändå inte ...
Oliwer sover hos sin kompis Theo .
Edwin är livrädd för att jag skall lämna honom , mitt lilla hjärta.

Tisdag
På morgonen kommer inga och Netti förbi , Linda kommer också vi har planer på att dra till Marstrand. Inga följer med mej till min kurator på Kungälvs sjukhus . .
Edwin är ledig från dagis så det blir Linda , molly , Edwin och jag som tar oss ut till öa
Bilderna som Linda tagit får tala för vår dag .🌟💖. Tack vännen .

Onsdag
Edwin är på dagis . Han trivs som fisken i vattnet där. Känns gott .
Molly och Oliwer är hemma och slappar :) gott med sommarlov . Älskar er mina troll ♥️.
Felix , Michaela , molly och Oliwer målar på ladugården uppe på gården .
Jag och Edwin åker förbi o tjingsar på dem .
Har pratat lite med ing-marie och Rune .
Imorgon ska jag opereras ...

Torsdag
Ing-Marie kör in mej , molly och hennes liza följer med mej .
Felix tar Edwin på vägen hem .
Thomas hämtar upp oss andra tre .
Jag är tydligen den förste som spytt i hans Ford 😱. Hoppsan hejsan .. men fy bubblan vad dåligt jag mådde efter operationen , smärta som inte var av denna värld och medicinerna jag fick var hum starka ... ja ja bara det hjälper .
Har idag opererat bort lymfkörteln vid mitt nyckelben , misstankar finns om att jag kan ha två arters cancer . Får ju inte sövas nu mera på typ 5 År pga de tidigare cellgifterna, men det har gått okej ändå , ska inte klaga 👊🏻Jo tjena varför inte ... pust ooo så denna ovisshet ... går inte att beskriva...

Fredag
Skulle varit på picknick med jobbet men jag hoppar det :( Thomas skulle varit iväg till Björkö med ncc men hoppade det . Stackarn har fått så ont i sin nacke ...
Felix har varit hemma här hos mej med molly , Oliwer och Edwin . Så underbart att ha dem alla fyra så inpå sig . Låg i min söng och tittar på min store prins som sover så gott i soffan här . Kan bara ana hur mycket tankar och känslor som styr inom dej just nu hjärtat . Äldst sv syskonen .. ansvar om det händer mamma något .. urk börjar gråta bara jag tänker de tankarna ...

På kvällen hämtar Felix mej här hemma , vi var iväg hos ing-Marie och Rune och pratade med dem ...

Edwin sover över hemma hos Michaels och Felix ja det gör Oliwer med .
Edwin har pratat med både farmor och pappa idag .
Thomas och jag åker till Dennis en sväng på kvällen .

Molly och Carl sover hör .

Lördag
Idag är jag ledsen och deppig .
Stackars Thomas har fortfarande ont i sin nacke .. fullt förståligt , så mycket spänningar han går och bär på ...
molly kompis liza sover här i natt .

Söndag
Linda och Bettan är här , underbart de två är så härliga , hade med sig hundarna och de tyckte Edwin var kul , så även våran Ruffsen .
Lite deppig idag med men ändå bättre ..
Edwin har pratat med sin pappa .
Molly och liza sover hör i natt med ... mina små loppor 🌟💖♥️

Likes

Comments

Denna veckan består av sorg , glädje , lycka , kaos , ja alla känslor är igång kan jag lugnt säga pust ....

V 23-2017

Måndag
Kasper är kvar hos oss denna veckan , mysigt , för nästa vecka åker han till Kreta med sin mamma mormor och morfar.
Idag är det vårdplanering för min älskade storebror . Hans livs öde har varit allt annat än lött ..
Mycket av allt jobbigt kring honom har alltid varit att mamma och pappa aldrig riktigt berättat vad som hände och varför det blivit som det blivit som det blev kring Micke .
Förstår ju äldre jag själv blivit hur mkt detta tog på min älskade mamma, säger inte att hon har haft det tuffast , men som mamma själv och känslan man har när inte saker och ting är och blir som det är tänkt , trots att man kämpar så en inte kan stångas mer ... den känslan .....
inatt har Edwin sovit emellan mej och Thomas han är rädd för att hans pappa skall komma och hämta honom , återigen den där maktlösheten ...

Tisdag
Nationaldagen
Vi grejar och donar hör hemma . Börjar förbereda mer för det sista inför fredagen .
Edwins pappa mailar mej en massa igen , återigen jag svarar bara på det jag måste .. orkar inte lägga mer energi på honom ..

Onsdag
Idag skall jag göra en PET/CT röntgen min fina svärdotter följer med mej . Tack ♥️.
Thomas och jag börjar förbereda smörgåstårtorna , vi lånar kyl hos hans föräldrar då det blir några stycken som skall göras , ja du hjärtat godare smörgåstårtor än de du gör och även lärt mej att göra , är så fantastiskt goda .. vattnas i munnen nu :)
Netti har mailat till socialtjänsten i skåneland om hur hon upplevde fredagen 😨..
Edwins pappa smsar , jag meddelar att det inte går att prata idag ..

Torsdag
Thomas är ledig , han hämtar räkor , skylt och nyckeln till gategårdenslokal.
Mia och Jens kommer och det skalas räkor högt och lågt :) Jens får agera lek farbror åt Kasper och Edwin , ett stort plus till dej Edwin är väldigt reserverad för nya och med dej klickade det direkt 👍🏻. Emil , molly och jag hämtade björker och rododendron blommor uppe i ing-Marie och Runes skog . Tack ♥️🌟💖.
Vi klär och gör i ordning smörgåstårtorna . Så fina.
Snart är dagen hör då Emil och Anna tar studenten . Tänk att det ör ett år sedan Felix och Michaela tog sina 😱. Börjar jag bli Gamal hihi ...
dagvården ringer mej och vill att jag skall komma in till dem på morgonen i morgon , jag förstår direkt att något inte står rätt till ...

Fyra av åtta smörgåstårtor till morgondagens student.
4 med lax o räkor 4 med mimosa och leverpastej 👍🏻... ( detta kort är lånat från Mollys konfirmations dag då jag inte fick med något kort på Emil och Annas tårtor , men de är precis lika dana och minst lika goda ).
Edwin vaknar till på kvällen , han drömmer om jätte kaniner som äter upp oss och vårt hus , det är hans pappa som styr dem .. min lille prins . Jag kryper ner bredvid honom återigen lovar jag att jag aldrig skall låta något ont mer hända honom , men ovissheten finns inom mej , när ingen lyssnar och ser den lille mannen .. jag jag undrar , men jag lovar jag kommer kämpa för dej till den dag då jag inte lever längre , det kommer jag göra för er alla mina barn och bonus barn ooo Thomas oxå förstås.. ni är mitt livs elixir ...

Fredag
Idag är en stor dag Emil tar studenten 🎉.
Jag förbereder mej för att åka till sjukhuset , skojar med Thomas innan jag åker , de vill nog bara säga att det inte kommer behövs strålas .. drar iväg .
Möts i korridoren av ssk Susanna och ssk Anders ,
Får ett långt samtal med läkaren Lars , tror världen allt stannar ... detta är inte möjligt detta är inte sant .. vad har jag gjort för att få allt ?!?!
Tankar bara snurrar .. ber läkaren skriva på ett papper , glömde redan när han sa : beklagar det har spridit sig 😨och vuxit sig tillbaka ..
nu i efterhand kan jag skriva ,från början satt det i mitt bröstben , luftstrupe ett revben och i lymforna på höger sida . Nu sitter det även i bröstkorgen och i min mjälte ..
ooo shit .. jag måste ladda om detta är min Emils dag den skall var hans min situation idags läget förändrar inget . Jag drar på mej masken och tänker hålla den helgen ut..
jag går ifrån sjukhuset , förstår inte .. varför varför ... mina barn MINA BARN jag måste få levs för deras skull , inte för att jag på någotvis är den bästaste mamman men jag försöker så gott jag kan och jag vill få finnas till för dem , se dem växa upp få egna familjer få bli farmor , mormor ... det går inte att beskriva de känslorna ...
jag kommer ner till bilen , ringer de stora barnens pappa Jonas , tack för att du lyssnade och tog dej tid ..
gråter i bilen hem helt tom , hur skall jag bete mej hemma nu ?
Thomas möter upp mej " jag bara det blir ingen strålning på måndag " ..
jag ber honom att vi håller detta för oss själva .. detta är idag Emils dag och i morgon Håkan och Emmas dag , vi njuter av det vi har hör och nu ..
får underdagen också veta att Micke blivit mycket sämre .. allvarligt hur mycket ska man orka , beundrar dej inga som hela tiden försöker att hinna med allt och alla , glöm inte dej själv .det betyder mycket det du gör skall du Veta , inte alltid vi tycker lika men när det är något så finns vi för varann oavsett . Sydkon kärlek tror jag det heter 🌟💖♥️
Thomas Edwin och jag åker och lämnar molly hos hennes Carl , hon frågar då om dr besöket och jag har inte hjärta att ljuga utan förklarar det jag kan ...
Thomas hade berättat för sin storebror under studenten .
Karin Emil och Pontus mamma fick också veta , hon vet ju hur jag är sen 100a år tillbaka så där var inte lätt att dölja .
Men studenten blev lyckad och tusen tack för att jag fick vara med och förgylla er studentdag Emil och Anna 🎉🎉🎁🍰

Lördag
Idag sadlar vi om det är bröllop mellan Thomas lillebror Håkan och hans Emma i Kareby kyrka .
Vacker bröllop . Thomas och jag sitter och håller hårt i varandras händer , känner genom våra kroppar hur mycket känslor som far på oss båda .älskar dej så otroligt mycket . Så mycket kärlek .

Molly passar Edwin åt mej under tiden vi är iväg på bröllopet . Jag kör Emil till Frida och Pontus åker med ska till Viktor , jag berättar för dem vad dr sagt igår , ville egentligen berättat för dem allihopa barnen på en gång men det är svårt att samla alla på en gång , så det fick bli så här ..
Birgitta fick också veta igår , Thomas berättade det för henne strax innan vi skulle åka hem .

Söndag
Felix Oliwer Michaela fick veta idag, det gör så o t i mitt moders hjärta .. jag skall ju vara mamma er stötte pelare er pass upp er allt i allo ...
men jag ska tillbaka till er alla barn och till Thomas vem skall annars vara er 24-7 ?
Det är ju en av mina livs uppgifter .
Älskar er så gränslöst mkt det finns inte ord ..
hoppas att ni orkar med mej och vill finnas vid min sida mot denna kamp , förstår att det kommer bli tuffare än tuffast ...
jag måste bara bryta ihop , resa mej och komma igen igen . För det ska jag finns inte något annat alternativ ....

Likes

Comments