​Halløj skønneste læsere!
Så er det ENDELIG tid til et nyt blogindlæg, og jeg beklager den lange pause, men skole har fyldt overdrevet meget! Jeg vil denne gang skrive om den kampangne der kører lige for tiden, altså "Smid tøjet Danmark". Det er en sag som Røde Kors og TV2 er en del af, og jeg kan ikke være andet end taknemmelig for at blive kontaktet. Dette er ikke et blogindlæg der er sponsoreret eller som jeg får noget for. Det er udelukkende fordi jeg synes at det er en god sag at støtte, og jeg håber at I kunne tænke jer at gøre det samme! 
Røde Kors og TV2 er gået sammen, og har lavet denne kampagne som kan hjælpe folk der har mest brug for det. Jeg går selv meget ind for at give mine gamle ting videre, i stedet for bare at smide det ud. Jeg synes at det er synd at smide noget ud, der kan have stor værdi for nogle andre. Jeg har, som I kan se, været nede og aflevere en pose tøj i en af de blå containere som står ved Røde Kors butikkerne rundt omkring. Jeg ville også have været inde i butikken, men de havde desværre lukket. Jeg nyder meget at købe tøj fra genbrug, og jeg føler at der er noget specielt ved det tøj man køber i genbrug. Tanken om at det kan være specielt, og der ikke er så mange andre der har det, er så nice og er primært grunden til at jeg køber genbrug. Derudover kan man jo være så heldig at finde noget mega lækkert, som samtidig er vold billigt, og det er jo bare win-win! Hvis I kunne tænke jer at aflevere noget I ikke bruger mere til en Røde Kors butik, så har I muligheden til at være en del af den her "Smid Tøjet Danmark" indtil den 21/5. Jeg håber at I har lyst til at støtte denne gode sag! 

Mange knus fra Maja <33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey Bloggen!

I dag er det præcis 6 dage siden at jeg valgte at tage med på en spontan tur til den danske hovedstad, København. Planen var egentlig at det kun var min mor og bonusfar der skulle afsted, da min mor havde en aftale med en advokat og hun skulle filmes til et kommende tv-program. Men da jeg vågner tirsdag morgen, går det heldigvis op for min mor, at jeg da selvfølgelig skal have tilbuddet om jeg vil med. Uden overtalelse siger jeg ja, og vi kørte fra Odense cirka klokken 09:20.

Turen gik derefter til København, hvor vi landede omkring klokken 10:30. Eftersom ingen måtte være med under optagelserne - udover min mor selvfølgelig - så jeg den perfekte mulighed til at udforske København. Og jeg kan godt love jer for at jeg er forelsket i den by. Butikkerne, menneskerne, de små sidegader, spisestederne og jeg kunne blive ved. Jeg må dog vente et par år med at flytte endnu, men har helt klart planer om at flytte dertil på et tidspunkt!

Da min mor og bonusfar var færdige med optagelserne, mødtes vi og satte os på en café. Jeg mener at den hedder café Europa som ligger lige ved siden af storkespringvandet, og de havde en mega lækker iskaffe som jeg ikke kunne sige nej til.

Jeg var så heldig at min mutti gav noget tøj, og jeg fik en rigtig fin pels og et par sko. Desværre kan jeg ikke huske hvor det er fra, da jeg ikke lagde mærke til butiksnavnet, men kan ihvertfald sige at de er fra strøget (hehe).

Jeg håber at I nød dette blogindlæg, og så vil jeg smutte tilbage til min engelskaflevering, der skal afleveres her til aften.. Jeg ender nok med at se et afsnit af Modern Family, men jeg finder ud af det hahah.

- Maja

Likes

Comments

Hola chikas!

Som I måske kan regne ud på titlen, så kommer der flere af disse slags indlæg! Jeg har nemlig tænkt på at starte en ny serie, hvor jeg fortæller jer om mine ultimative obsessions, om det så er tøj, musik, film, personer eller noget helt femte!

Jeg starter første indlæg ud med at fortælle om serien "Modern Family", som jeg har været helt forelsket i de sidste par dage! Det er en sjov og underholdende serie, med hele 7 sæsoner på netflix (aka. mange timers underholdning).
Jeg vil ikke afsløre for meget af den her serie, men den handler kort sagt om den her familie, som er sammensat af tre mindre familier, og så følger man egentlig bare med i deres liv, og hvordan de takler hverdagens problemer. Min yndlingskarakter er nok Cam eller Gloria, og mit yndlingspar er uden tvivl Cam og Mitchell! Den her serie kan klart anbefales til alle jer, som elsker komedie og en serie ud over del sædvanlige!

- M

Likes

Comments

Skønneste, kæreste læsere.

Jeg ELSKER stiletter, og jeg har været et smut forbi Nelly's hjemmeside, og har fundet mine favoritter! Jeg håber at I kunne bruge noget inspiration, især når vi snart kommer ind i foråret!

- Maja xx

Likes

Comments

Halløjsa skønneste læsere!
Jeg håber at I alle har haft en god start på ferien!

Jeg har haft noget at lave hver dag indtil videre, og sådan kommer det til at fortsætte. Jeg startede ferien ud med at holde fødselsdag for min familie og derefter mine skønneste veninder, hvor vi hyggede og fik nogle drinks. Mandag var jeg sammen med en veninde som jeg ikke havde været sammen med i lang tid, og vi hyggede og tog et smut i biffen.
Jeg var tirsdag sammen med med 4 andre dejlige mennesker, hvor vi lavede frysepizza og hyggede os hele natten (eller indtil jeg blev træt klokken 00:00 ups). I dag har jeg været henne og hente min nye taske fra www.Noellafahion.dk, og jeg er SÅ glad for den! Jeg har lige postet et unboxing af denne taske på min kanal hvis I kunne tænke jer at se mere til den!
Jeg skal nu nyde resten af min ferie i selskab med mennesker jeg elsker, arbejde, og min nye taske (hehe).

JEG HÅBER AT I HAR DET GODT!

- Maja xx

Likes

Comments

Halløj igen!

Jeg skrev til jer på min Instagramprofil, og spurgte om I ville stille en masse spørgmål til en Q&A! Jeg har derfor lavet en kop med kaffe og kakao (det smager vold godt!), og tænkte at jeg ville svare på jeres spørgsmål! Let's get started!

@_phan._ : Hvordan er din stil? Beskriv den

- Lige for tiden prøver jeg virkelig at udvide min stil, da jeg altid har holdt mig meget til de sorte/hvide/grå nuancer. Jeg ELSKER når man kan rocke specielle farver sammen, og ikke bare holde sig til det samme. Min stil har altid været meget piget, men jeg prøver at få den til at skille sig mere ud og være mere farverig.

@emma.egsgaard : Hvad vil du gerne være når du bliver voksen?

- Jeg har to forskellige drømme, og jeg håber at jeg kan blive begge dele på et tidspunkt. Den ene er Tv-og medietilrettelægger, fordi jeg synes det er så spændende at redigere, producere og være kreativ! Det kan I nok også regne ud, eftersom jeg har min youtubekanal. Den anden drøm er at blive en form for tøj/smykke designer. Igen - jeg elsker at være kreativ, og jeg synes det er så fedt at kunne udtrykke sin stil ved at producere noget nyt!

@emmabroech : Tror du på noget overnaturligt, og har du nogensinde oplevet noget?

- Jeg er en af de mennesker, der tror på næsten det hele. Jeg tænker at det er umuligt at vi lever i et univers, hvor vi er den eneste levende eksistens. Jeg tror også på spøgelser og ånder, og synes at det er vildt spændende. Jeg har oplevelser hvor tøjbøjler er faldet ned fra tøjstativer uden at noget kunne være skyld i det, eller kunne høre fodspor uden nogen har været tæt på, men intet stort.

@annanansen_ : Hvis du kunne tage tre ting med på en øde ø, hvad skulle det så være?

- Jeg har altid haft svært ved at svare på det spørgsmål her, og jeg altid vælger den nemme løsning ved at svare "en båd, min telefon og wifi", men denne gang vælger jeg; min computer (der selvfølgelig ikke skal kunne løbe tør for strøm), en kæmpe ostepizza der skal kunne holde hele livet og en dejlig stor seng.

@mathildekunkel : Hvad går du og laver lige nu?

- Lige nu går jeg i 1.G på Tornbjerg Gymnasium i Odense. Det kræver utrolig meget tid med lektier og afleveringer, men jeg prøver at kunne nå det hele!

@katrineudenh : Har du nogen videoer i tankerne som du vil lave i fremtiden?

- Jeg har så mange idéer, og samtidig så lidt. Det der holder mig fra at lave de videoer som jeg gerne vil lave, er at jeg ikke føler at jeg har mulighederne til det. Jeg bor i et meget lille hus hvor der ikke er så mange flotte locations i nærheden, så det holder mig lidt tilbage. Men jeg har drømme, og jeg ved at de nok skal gå i opfyldelse en dag.

@sophieamalie.kierkegaard : Hvad ville du helst, møde fans en gang om måneden eller møde fans konstant?

- Det er et svært spørgsmål, for elsker at møde jer. Men privatliv er også en vigtig ting for et menneske. Men hvis jeg kunne holde et kæmpe meetup én gang om måneden og så møde jer der, så ville jeg nok vælge det!


Det var alle de spørgsmål jeg fik besvaret denne gang! Hvis du kunne tænke dig at være en del af min næste Q&A her på bloggen, så smut ind på min instagram (klik her) og hold øje! Tusind tak for de gode spørgsmål og søde kommentarer der var blandt spørgsmålene!

- Maja xx

Likes

Comments

Goddag skønlinger, efter hvad jeg føler er 7 år siden vi sidst har snakket.

Jeg tror godt at man kan sige at jeg har været godt igang siden sidste oplæg, hvilket er ved at være en måned siden (ups). Jeg havde i går fødselsdag hvor jeg blev 17 lange år, og blev fejret i godt selskab af både familie og venner. Fik en masse dejlige gaver, dog få ting der skal byttes, eftersom jeg fik flere af samme ting. Og kan jeg lige bruge dette blogindlæg til lige at nævne den skønne bog af Marie Jedig "NU"?! Jeg er allerede helt forelsket i den! Det er den perfekte guide til at finde sin egen stil, samtidig med at man får noget info omkring Marie og hendes liv. Allerede en kæmpe favorit! Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år, og at det går godt med jeres nytårsfortæt!

- Maja

Følg mig på instagram! @Majaceciliex

Likes

Comments

HEY MUSSETROLDE!

Så har jeg endelig fået ferie (eller rettere sagt, det fik jeg faktisk i mandags). Jeg har siden sidste blogindlæg, forberedt mig til min AT1 prøve, som jeg fremlagde i mandags. Kort fortalt, så er AT1 en blanding af et kunstnerisk fag (i mit tilfælde dramatik) og dansk. Jeg har fokuseret meget på det den sidste tid, og det har også fyldt meget i mit hoved. Jeg endte med et "stort 4 tal", og jeg er faktisk rigtig tilfreds. Man vil selvfølgelig altid gerne have højere karakterer, men jeg synes at prøven var svær, så et 4 tal er helt fint for mig. Jeg skal nu desværre starte i en ny klasse, og væk fra mine gamle klassekammerater (skriv gerne til mig hvis I kunne tænke jer en video hvor jeg forklarer mere omkring livet på gym, og går mere i dybde om hvorfor). Heldigvis kommer jeg stadig til at gå i klasse med mange af mine gode venner og veninder, men der er desværre også mange som jeg ikke kommer til at dele klasse med mere. Jeg skal til julefrokost i aften sammen med min nuværende klasse, hvor vi alle er sammen for sidste gang inden vi splittes, og det glæder jeg mig ufattelig meget til! Jeg håber at I alle får en dejlig juleferie, og så snakkes vi ved!

Mange knus fra Maja

Sociale medier:
Youtube: Maja Cecilie
Tumblr: Majaceciliex
Instagram: @Majaceciliex

Likes

Comments

Hej sødeste læsere!
Så er weekenden (desværre) ved at være slut, og jeg har haft noget af en weekend!
Jeg startede fredagen ud med at tage hjem til min skønne veninde Laura, og derefter gjorde vi os kar til en gymnasie fest om aftnen. Festen var på Tiegten Handelsgymnasium i Odense, så der var prop fyldt med mennesker. Efter festen tog vi hjem til Laura igen, og derefter gik vi i seng en time senere (men vi lavede selvfølgelig lige nogle popcorn inden vi faldt i søvn haha).
Morgenmaden om lørdagen bestod af pizza fra brugsen og sprite med frosne jordbær. Ikke den sundeste morgenmad, men det smagte nu meget godt. Omkring klokken 17:00 kom min folkeskole-veninde Ida hjem til mig, og vi valgte at tage på Umashi, som er en sushi restaurant i Odense. Da vi kom hjem igen spillede vi en omgang beer pong (dog ikke med øl, da ingen af os kan lide det). Vi blandende også 2 drinks, bestående af Faxe Kondi og Malibu (kan anbefales til de ældre læsere, som godt må drikke alkohol). Resten af aftnen hyggede vi bare med musik, Skam og Friends. Ida er næsten lige taget hjem og nu skal jeg til at pakke. Jeg skal hjem til min mor, og så skal jeg filme en video eller to. Jeg er stadig lidt sløj, og kan godt mærke sygedommen lidt endnu. Jeg håber at I har haft en fantastisk weekend og at I nyder den 2. advent i december! Vi i mit næste blogindlæg!

- Mange knus fra Maja

Likes

Comments

Hej dejligste læsere!
Jeg er tilbage med endnu et blogindlæg, og denne gang med en juleønskeliste! Dette er dog bare få ud af de mange ønsker jeg har mig, men det er disse som jeg tænker kunne give noget inspiration til jer!

Jeg ønsker mig først og fremmest Pernille Teisbæk's bog "Dress Scandinavian". I bogen forklarer bloggeren hvilke items som bare er et must i ens klædeskab! Hvis I kunne tænke jer en uddybelse af bogens beskrivelse, så har youtuberne Emilie Malou og Louise Madsen lavet en video hvor de hver især forklarer om bogen (Emilies video her, Louises video her)

Derudover ønsker jeg mig også en pæn taske som man nemt kan tage med i byen. Der har jeg valgt denne Zadig & Voltaire taske, som de fleste af jer måske kender. Tasken er dog i den dyre ende, men til gengæld synes jeg også at den er pisse fed! Jeg har længe ønsket mig en pæn og enkel taske som man lige kan smide over skulderen, og der synes jeg at den her taske er helt perfekt!

Selvfølgelig ønsker jeg mig også noget makeup, det er jo klart. Hvis I følger med i makeup verden på youtube, så kender i 100% Morphe paletterne! Den mest omtalte palette er 35O paletten, og det er også den jeg har skrevet på min ønskeliste. Farverne er helt fantastiske hvis du spørger mig, og den giver tusindvis af muligheder.

De klassiske Calvin Klein natbukser står også på min ønskeliste. Jeg har dog allerede natbukserne i sort, men jeg kunne da sagtens også bruge dem i grå (hihi). Jeg snakkede med min søde kollega den anden dag, og der fortalte hun at man kan få natbukserne i en Army-grøn farve. Jeg ledte efter dem i Aarhus i lørdags, men det var dog ikke med meget held. Men det ændrer ikke på at jeg nu ønsker mig alle tre par natbukser i hver sin farve. Man kan ikke få for meget nattøj haha.

Jeg har også skrevet to trøjer på min ønskeliste. De begge er fra Ganni, og koster desværre begge over 400 kroner (ups hehe). 'Game over' trøjen ligger på en pris til 600kr, hvor 'Murpy Lemon' t-shirten "kun" ligger på en pris til 400kr. Jeg synes at de begge er pisse fede, og de står helt sikket øverst på min ønskeliste!

Jeg håber at I har det rigtig godt, og så vil jeg smutte tilbage til den engelsk aflevering som jeg skal aflevere her til aften.. Jeg ligger stadig syg, men jeg håber på at blive frisk nok til skole i morgen!
- Maja

Likes

Comments