Hej allihopa! Hoppas allt är fin fint med er, med mig är det bara fin fint! Jag har inte bloggat sen i onsdag för att jag inte har haft tid, men nu tog jag mig tiden att blogga.

I helgen så har jag haft det jätte mysigt det börja med att rida i fredags som vanligt och då hoppade vi och tindra var riktigt fin hon hade inte överskotts energi så hon hoppade väldigt fint i slutet och jag är jätte nöjd.

Igår var jag på bio med min kompis och vi såg "the greatest showman" som var riktigt bra, så om man vill gå på bio så kan jag verkligen rekommendera den.

Idag så vakna jag väldigt sent (11:15!!! Det är väldigt sent för mig) men det var så skönt. Så jag pluggade lite och sedan drog jag till min kompis runt 2 och så färgade vi mina kompisars hår och det blev jätte fina.

Och denna vecka så är det lite extra rolig vecka för det är kärleksvecka i skolan, så det blir lite roligare uppdatering just denna vecka.

Men detta var min helg och vad jag ska göra denna vecka, så vi hörs snart igen.

*tb till i somras!✨❣

*taggad inför kärleksveckan!✨❣

Kram kram Maja❤️​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara fin fint. Jag tänkte berätta om min dag och min dag igår.

Igår så red jag på kvällen och då red jag rigoletto och han var så fin, alltså jag börjar gilla han mer och mer och tycker han är riktigt rolig att rida.

Sedan idag så var jag ledig, sedan jobba jag sedan senare på kvällen så var jag i kyrkan på gudstjänst och sedan var det ungdomskväll som är en kväll där man gör olika aktiviteter det är så kul och så brukar man fika men idag var temat semlor och jag åt fyra semlor (!!!) så sjukt men det var så gott har längtat så mycket till att äta semlor och sedan fick vi dricka semelsoda det var gott men efter smaken var verkligen inte god.

Men hoppas ni har haft en jätte bra dag och så hörs vi snart igen!

*två söta bilder på rigoletto!❤️

Kram kram Maja❤️​

Likes

Comments

Hej allihopa!! Hoppas allt är bra med er för med mig är det bara fint!

Jag tänkte berätta om min helg så det börja med i fredags var jag ju hos min kompis och sov över där sedan på lördagen så var vi hemmas hos henne och sedan drog vi till stallet och kollade på hennes mamma när hon red, på kvällen så träffade jag min andra kompis och hade mysmiddag. På söndag morgon tog jag sovmorgon till halv 11 (!!! Sent för å vara mig) och sedan så åt jag frukost, städa mitt rum och pluggade lite. Detta var min helg.

Idag så har jag inte gjort så mycket men jag slutade 12:30, jag kom hem och åt mellis och sedan börja jag plugga och planera min vecka. Jag har tagit det ganska lugnt idag men på fredag har jag matteprov men jag började plugga redan förra veckan så jag har inte behövt stressa.

​*alla bilder redigerade med VSCO✨

Kram kram Maja❤️​

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas det är bra med er, med mig är det bara bra!

Igår så hade jag en fett mysig dag, jag var bara med min kompis, vi tittade bara på film och åt gott.

Idag så hade jag ridning och då så red jag tindra, det gick jätte bra och hon var så fin men väldigt pigg. Och just nu är jag hos min kompis och jag ska sova över med mina två kompisar nu. Och imorgon kväll så ska jag hem till min kompis på middag och på söndag ska jag bara ta det lugnt och plugga inför matteprov nästa vecka på fredag.

Det var inte så mycket mer jag ville säga så hoppas ni har en fortsatt bra vecka och ses vi i nästa inlägg.

Kram kram Maja❤️​

Likes

Comments

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, med mig är det bara tipp topp. Igår så hade jag ridning och då så hade vi hoppning och jag red Rigoletto
och han är lite hopp rädd och i början så tog han jämfota hopp men i slutet så hoppa han så fint och tog verkligen ordentliga skutt, så det var jätte kul.

Idag har jag haft en dag i skolan och sedan var jag i stallet men imorgon så har jag utvecklingsamtal i skolan så jag är ledig så jag ska vara med min kompis och vi ska ha filmmaraton och sedan plugga lite. Senare på eftermiddagen ska jag till stallet, jag ska rida och jobba.

Men det var inte så mycket mer jag skulle säga så hoppas ni har en fortsatt bra vecka tills vi ses igen.

*gamla bilder på mig och min kompis❤️

Kram kram Maja❤️​

Likes

Comments

Hej allihopa! Måndag igen och en ny vecka. Hoppas allt är bra med er med mig är det bara så himla bra, och det har varit en väldigt mysig och härlig helg.

Min helg började med att jag träffade mina kompisar på mos och så shoppa jag några nya fina saker och köpte present till min kompis som vi senare åkte hem till på kvällen och åt middag med och sedan så sov jag över där med alla tjejer som vi brukar hänga med. Sedan på söndag så hade vi mysfrukost och efter det så drog jag vidare till Ikea med min familj och små handlade, Så det var min helg.

Men idag så slutade jag 12:00 och då åkte jag in till stan med min kompis och så möte vi upp en annan kompis, och så gick vi och shoppa sedan tog jag en juice och så tog min kompis jätte fina bilder på mig, så det var jätte mysigt en måndag sådär att bara få åka iväg.

Men hoppas ni hade en bra helg och får en fortsatt bra vecka tills vi hörs nästa gång.


*alla är redigerade med VSCO✨💛
Foto:Elsa billter

Kram kram Maja❤️​

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas det är super bra med er! Med mig är det bra!

Idag hade jag ridning men det började bra med att jobba lite med att packa hö och sedan fixa min häst som var Tindra (jag rider henne varje fredag typ). Men vi skrittar fram allt känns bra och vi börjar trava fram i ena varvet och sedan byter vi varv och sedan så säger min ridlärare att jag ska länga ut tyglarna och rida på volten vid C då hon ser lite haltande i höger fram... Så tråkigt tänker jag och sedan kommer tankarna igång och så tänker man om att hon kanske kommer stå jätte länge. Så vi fick gå upp från lektionen men som tur är så är det troligtvis en lätt stukning vid smalbenet så hon har liten svullnad och var lite varmare i höger fram. Så jag hoppas verkligen att hon blir frisk snart, hon är ju bara bästa hästen så hon måste bli frisk snabbt.

Men nu går vi över på lite roligare saker. I helgen så ska jag hitta på lite olika saker. På lördag så ska jag träffa några kompisar och så ska vi åka och kolla i butiker och fika. Senare på kvällen ska jag hem till min kompis som har fyllt år
och så ska vi ha en mysig tjejkväll, fira henne och sedan så ska vi sova där.
Och på söndag så blir det bara en mysdag hemma och plugga lite inför kommande prov. Så detta är hur min helg kommer se ut och jag ser i fram emot att hänga med människor som är mysiga och trevliga, så detta kommer bli jätte bra.

Det var nog inte så mycket mer att säga men hoppas ni får en super bra helg, det tror jag att jag kommer få och så hörs vi snart igen.

*Tindriz❤️ hoppas hon blir bra snabbt✨

Kram kram Maja❤️​

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er, med mig är det iallafall bra! Jag tänkte att ni ska få se det bilderna jag tog i måndags eller rättare sagt mina kompisar tog bilderna på mig! Jag tycker att bilderna blev fett fina och gulliga, jag tycker det är kul att ta bilder och se slutresultatet och speciellt när man tar det med en systemkamera! Och jag vill bara säga om du tycker det är kul med något så ska du köra in med det i kaklet! Du kan om du vill!

Jag hade förresten ett så bra ridpass igår på Rigoletto och det var kul även fast han var lite tittig! Och det var jätte skönt att komma till stallet idag och igår för man går in i sin lilla egna värld. Jag älskar att jobba i stallet för när man väl är där så står man och mockar eller packar hö så är det fett mysigt och det är som en slags terapi i själen! Man kan tänka igenom dagen och planera sin vecka som skall komma, plus att jag älskar när det är så tyst så man hör bara minsta lilla ljud.
Jag ska rida imorgon också och jobba, skulle även vara kul om jag kunde få Poseidon!
Men nu kommer bilderna (och en bild på söta tindra) så hoppas att ni har en fortsatt bra kväll så hörs vi i nästa inlägg! 
Kram kram Maja❤️

Kram kram Maja❤️​

Likes

Comments

Hej allihopa!! Hoppas ni har haft en sjukt bra och fin måndag! Jag har haft en bra måndag för att vara måndag men riktigt kall! Och jag har även vart ute och tagit några fina bilder i snön nu en sån här måndag och det får du se i nästa inlägg! Men jag hoppas verkligen ni har haft en bra helg, själv så hade jag en väldigt bra jag var med min kompis på lördagen och vi hade myskväll och åt gott (kanske lite väl mycket gott...) och såg på bra filmer och sov där. Sedan på söndag morgon så hade jag konfaträff, jag vet att det är väldigt mycket snack om konfa och frågor som t.ex varför man gör det eller om man ska sitta där och be hela dagen? Men jag vill bara säga att det är verkligen inte är så och man gör det mest för gemenskapen och hur man ska bete sig som medmänniska och jag tycker det är så kul, rekommenderar det till er som kanske någon gång har tänkt på det!!
Och sedan var jag hemma och hängde med min Familj, tog det lugnt och små städade mitt rum!! Men det var riktigt mysig helg och skön helg känner att jag nu kan klara mig genom mig hela veckan i skolan. Så det var allt jag hade att säga!
Kram kram Maja❤️

*Alla bilder är redigerade med VSCO✨

Kram kram Maja❤️​

Likes

Comments

Hej alla ni som kommer läsa min blogg!!
Jag heter Maja Carlén och är 14 år. Jag har skaffat denna blogg då jag tycker det är kul och skriva saker. Jag kommer skriva mest om min vardag och vad som jag ser fram emot t.ex resor eller allmänt roliga saker. Det kanske kommer nåt hästinlägg ibland men det får ni överleva. Kram Maja❤️

Kram kram Maja❤️​

Likes

Comments

Instagram@maja_ca