Idag tänkte jag dela med mig om mitt/mina drömresemål.

Hollywood eller Los Angeles , vem vill egentligen inte resa dit? Men fattar ni känslan att få bo där, vilken dröm det skulle varit, eller iallafall min dröm haha.

Och kan alla inte bara checka in detta stället, så underbart fin Bora bora!

Hollywood/Los Angeles har jag seriöst alltid velat åka till, fina stränder och mycket shopping men Bora Bora vill jag typ åka till för det ser så fruktansvärt fint och varmt ut, tänk att bah få vakna upp o kolla ut i fönstret o liksom se dedär havet?

Kommentera era drömresemål, kram<333

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, hoppas alla haft en super bra helg, det har jag. Men nu måste jag börja med att berätta att det har vart ett lång uppehåll. Den anledningen ni säkert läser oftast är väll typ "Jag hade så mycket att göra så hann inte" och det är min ursäkt också, haha. Men har haft väldigt mycket att göra, + kan börja med att säga att jag håller på och gör utredningar och sånt om mitt väl mående och det har tagit väldigt mycket kraft. Men nu skiter vi i det negativa, det är ju faktiskt jul snart, bara 3 veckor kvar ungefär, sen var det ju första advent idag, jag älskar verkligen julen, det är ju så mysigt. Dock är det ju alltid mysigare när de är snö ute, men men.

Jag såg att många undrade om varför jag inte uppdaterar min Instagram (heter majabrunnegard på ig), men min mobil har vart vart trasig och har äntligen köpt mig en ny, så ska försöka uppdatera där mer, eller jag kan ju alltid hoppas på att jag gör de haha!!

Men detta blev bara ett kort inlägg då klockan är kvart i 11 och jag borde egentligen sova för har skola imorgon, men det får vara bra såhär så länge. Ha en bra fortsättning, kraam<33

Likes

Comments

Idag är det första dagen på lovet och jag sitter vid mitt sminkbort o lyssnar på en podd. I Lördags och Söndags var jag med Alicia. Och ilördags träffade vi Oliver och Malle, vi kollade på Scary Movie 3. Dom gick hem runt 02:00. När som hade gått snackade vi face time med Jack. Vi somnade sen runt 3. Och sen i söndags vaknade vi runt 12 och vid 16 åkte vi på fotbolls träning.

Ska försöka att bli bättre på att blogga men jag antar att det tar sin tid. (kom ut nu)

Likes

Comments