Vi har anlänt till Branäs !!! Jag och min familj, våra grannar och deras kusiner!! Vi är 13 stycken vilket känns supermysigt! Älskar när man många, tycker det är så mycket roligare!! Vi kom iallafall hit igår och idag har vi först hämtat ut våra skidor och sen åkt skidor hela dagen!! Tyvärr har det vart rätt grått på himmelen men det spelar inte mig någon större roll, att bara vara utomhus och i en annan miljö än hemma räcker gott. Vi bor mitt i backen vilket faktiskt känns lite extra skönt o lyx<3 Men nu vankas det tacos och sen spelkväll! Imorgon tror jag att jag ska hyra snowboard!!! Hihi! Denna resa är så välbehövlig för mig o känns helt rätt att jag valde att följa med, efter många om och men! Nåväl pUss på er ta hand om alla ni älskar o NJUT av life

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En tanke jag ofta tänker är varför människor behandlar andra människor illa. Jag landar oftast i samma förklaringar, att själv mår dåligt inombords eller att man har ett behov av att trycka ner andra. Jag blir inte arg ofta men när andra blir dåligt behandlade blir jag galen!!!! Är så ledsen och arg och jag FÖRSTÅR inte hur vissa människor tänker!

Att jag skriver detta kommer inte hjälpa ett dugg egentligen,
men att skriva av sina tankar kan ju hjälpa. Att dagligen reflektera över sitt beteende verkar vara något fler borde göra. Hur hade jag mått av att bli behandlad såhär? är något som brukar hjälpa mig att förstå andra människor bättre. Jag och Matilda pratade även häromdagen om vikten av att kunna erkänna sina misstag och be om ursäkt!! Något man kan ha svårt att göra men som verkligen hjälper så mycket! Det är SÅ skönt att be om ursäkt och sedan gå vidare ur en konflikt än att vägra erkänna och sedan älta konflikter.. skapar så osunda relationer! Usch haha känner bara att jag vräääker ur mig tankar men blir verkligen förvånad över att mobbing existerar när man är 18 år. Att det existerar på arbetsplatser med vuxna människor gör mig bara rädd!!! Att man inte mognar och kan bete sig i den här åldern gör mig knäpp. Sen är jag eller alla runt mig inte perfekta men att känna medmänsklighet mot andra människor är en självklarhet för mej.

Likes

Comments

Massaaa turistbilder på mig, Ebba, Ebba och Selma!!!

I tisdags åkte vi till London med skolan vilket verkligen var supermysigt och kul!! Hade typ inte ens fattat att vi faktiskt skulle åka dit, känns som det är så mycket i livet att man knappt hinner längta eller reflektera över saker längre. Vi var iallafall där och gjorde ett stort arbete i Engelska 7 men utöver det shoppade vi massor och åt god mat!! (för det mesta). Jag lyckades beställa några mindre goda maträtter under resan men så kan det bli ibland :-)


Jag längtade verkligen hem när vi var i London men när vi landade i Sverige undrade jag verkligen vad jag hade längtat till egentligen?? Ångrar att jag inte njöt mer av London, som verkligen är en stad jag tycker om, när jag väl var där!! Jag känner mig iallafall väldigt lyckligt lottad som går på en så himla bra skola som ger oss möjligheten att göra sådana här resor!!! Fantastiskt faktisktLikes

Comments

Två bilder från gårdagen på mig, Matilda och Celine!!!

Igår firade vi Cornelia och Matilda som har fyllt och fyller 19!!! Hade det superkul hemma hos Cornelia innan vi gick ut på O'learys och firade dom!! Vi körde några roliga lekar i olika lag och tävlade mot varandra vilket var skitkul, skrattade så magen vek sig!! Idag har jag bara tagit det lugnt, skrivit på mitt argumenterande tal i retoriken och städat och fixat inför veckan. Har insett hur mycket jag 1. Behöver ha det rent och städat runt mig för att må bra 2. Lugn inför skolveckan :) Dessa saker råder det brist på i mitt liv kan jag säga, kanske därför det är så behövligt! Important to take care of yourself u guys!!! ;)

pUssar

Likes

Comments

Välkomna till mig!!! Kände bara att jag vill minnas mitt studentår och även att mina nära o kära ska kunna läsa om mig efter studenten när man går skilda vägar!! Därför har jag valt att starta upp en blogg! Här kommer jag skriva om allt mellan himmel och jord när jag känner för det!! stay tuned ;)

Likes

Comments