Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?

Gud, ja. Jag tog studenten, flyttade, började jobba på förskola..

Vilka länder besökte du?

Italien och Polen

Är det något du saknade år 2017 som du vill ha år 2018?

Bättre självförtroende, även om det har blivit bättre i år. 

Vilket datum från år 2017 kommer du alltid att minnas?
21 Januari, första gången jag träffade W. 

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Framgång och framgång, men jag började jobba som förskolevikarie. 

Och din största framgång privat?
Att jag flyttade och kämpade mig igenom året med allt var det innebar som ångest, ryggsmärta och depression. 

Vad spenderade du mest pengar på?
​​Mat definitivt

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2017?
Caroline - Aminé, Redbone - Childish Gambino

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och!

Vad önskar du att du gjort mer?
Rest!!!

Den maträtt du åt oftast 2017?
Tacos i massor

Vad gjorde du på din födelsedag 2017?
Det var en vardag så inte så mycket, men på dagen var jag i skolan och eftermiddagen/kvällen spenderade jag med W, min familj och vänner!

Högsta önskan just nu?
Att 2018 blir ett bra år och att allt som gjort mig ledsen och osäker i år blir bättre nästa år. 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nja, är ganska nöjd med året. 
Vad fick dig att må bra?
Min pojkvän, mina vänner, min familj, att jag flyttade hemifrån. 
Vem saknade du?
Vänner som flyttat över året. 
Vad är du mest stolt över?
Att jag klarade mig igenom året, tog studenten, skaffade jobb och är kvar för att fira in nästa år.

Har du några resor inplanerade 2017?
Jo, förmodligen Bali i augusti och Frankrike i vår. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​What can I say? 1,5 år efter mitt senaste inlägg och wow, vilket år 2017 har varit. Det har hänt så mycket sedan jag sist bloggade, och så mycket som jag inte har berättat. En del av sakerna som har hänt ser ni på bilden ovanför. Mitt år började med att jag träffade en kille via tinder, vi började prata och träffades irl efter en vecka. The rest is history. Omg förlåt, usch va klyschigt haha! Men i alla fall, den killen heter William och idag är vi tillsammans. Kunde inte vara mer lyckligt lottad. I slutet av maj började resan mot studenten då pubrundan drog igång, jag och min klass gick runt till olika barer under en kväll tillsammans med andra klasser. Jävligt kul kväll. Den 2e juni var jag på min första bal någonsin och den 16e tog jag studenten, efter 12 år i skolan. Lyckan, känslan av frihet och känslan av att jag nu kommer börja mitt liv på riktigt. Mixed feelings. Jag älskade det, men på samma gång skrämde det vettet ur mig. Men, dagen blev bra och jag måste säga att det var en av de bästa dagarna i mitt liv. I augusti fick jag se min bror gifta sig med sin livs kärlek i Smögen, och det var bland det finaste jag sett. En månad efter åkte jag med mina föräldrar till Rom, Italien för att fira deras bröllopsdag då de gifte sig där för tjugo år sedan. Vi shoppade, åt god mat, drack goda drinkar och njöt av solen. En otroligt fin stad, wow. I slutet av oktober flyttade jag och William till vår alldeles egna lägenhet. För mig, som har bott i samma hus sedan jag föddes, kändes det väldigt i konstigt i början men jag blev van vid det snabbt och nu älskar jag vår lilla 2a! En månad efter flytten såg jag Queen i Stockholm, tillsammans med min pappa, som jag hade fått i födelsedagspresent tidigare i år. Väldigt bra faktiskt! 

Det största som har hänt mig sedan mitt senaste inlägg är min operation september 2016. Jag opererades för skolios, min rygg alltså. Jag kan gärna skriva ett inlägg om hur det var, hur det gick osv. en annan gång. Jag var i alla fall hemma ca två månader och det har påverkat mig en hel del. 

So, detta var ett axplock av vad som har hänt sedan senast. Sjukt att det gått snart två år, och att 2018 kommer närmare och närmare? Jeez. Jaja, ni får ha det så bra så länge. Om det är någon kvar. Haha. Puss!

Likes

Comments

Idag fick jag hem ett par nya sandaler från Zara som jag beställde i söndags. Betalade extra för expressleverans, därav den snabba leveransen! Är jättenöjd med köpet, kommer bli perfekt nu till sommaren. 

Likes

Comments

Gårdagens middag - vegetarisk hamburgare! Den blev riktigt lyckad om jag får säga det själv ;) 

Likes

Comments

Heej! Kom precis hem efter en jättetrevlig dag på Öland med mammsen. Vi fikade bland annat på ett ekologiskt café som hade jättemycket olika veganska och ekologiska bakverk. Strand Nära tror jag det hette, rekommenderas! Brownien jag tog var super, lika så drickan. Puss!

Likes

Comments

Jag har alltid varit sjukt dålig på att äta frukost, har oftast ingen aptit på morgonen och att jag inte äter någon frukost alls händer allt för ofta. I alla fall, jag börjar bli bättre på det. Det är lättast på helger, innan skolan lyser frukosten fortfarande med sin frånvaro. Men, som sagt, det börjar bli bättre. Idag lyxade jag till det med avokadomackor och yoghurt med bär och cheerios. Nu ska jag dra i väg till Öland, kommer förmodligen bilder ifrån det. Puss!

Likes

Comments

Heej! Man kan nästan säga att jag har tagit lov nu. Egentligen slutar jag skolan nästa fredag, men jag har inga prov eller inlämningar kvar nu så jag har i princip lov haha! Riktigt skönt måste jag säga. Slutade i alla fall tidigare i dag, kom hem och gjorde mig en avokadomacka som jag nu sitter och smaskar på med ett glas proviva och egenplockade jordgubbar från trädgården!! Eller, smultrongubbar som vi kallar dem för att de är så små och söta..

Likes

Comments