Det går inte ens att förstå att det är 2 månader kvar till jul idag... Var inne en snabbis på Rusta idag för att jag skulle köpa en sak till Pluto, och de har redan börjat med julpynt.. Mådde nästan lite illa..

Jag älskar julen men på nått sätt får det mig så stressad. All julklappshets, mycket i skolan och att det är kallt ute gör det inte direkt bättre.

Dock är det självklart mysigt när första snön faller och när man får sätta upp adventsljusstaken i fönstret, men just nu känner jag bara att tiden kan få stanna lite så man hinner ta tag i sitt liv igen innan julen kommer.

Hur känner ni nu inför julen? Är ni taggade eller har ni liknande tankar som mig?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte smita in här på bloggen ibland när jag får inspiration till att blogga. Idag kände jag bara för att dela med mig om min dag.

Röngenundersöking

Imorse gjorde jag en undersökning på mitt skelett och gjorde olika röntgen, och tog även ett skelettprov. Där jag fick lokalbedövning i smalbenet, vilket lett till att jag inte haft någon känsel från fotleden upp till knäleden idag.

Skola

Stallet

Va på USS möte en snabbis i stallet och lämna även av min granne i ett annat stall. Skönt att få komma iväg lite till där jag trivs som bäst!

Plut0 1 år!

Idag fyllde Pluto, min fodervovve 1 år så vi gav honom presenter nu ikväll och han blev verkligen jätteglad. Min fina lilla plutt är redan 1 år, så sjukt!

Kvällsplugg

Har suttit hela kvällen nu och skrivit klart en redovisning i engelskan som jag ska hålla i imorgon. Kommer gå kasst då jag inte hinner lära mig texten men jag har i alla fall något att framföra.

En liten bild på min fina Pluto <3

Likes

Comments