Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som tidigare inlägg berättat så sov alltså jag över i Stockholm med min mamma. Vi ställde klockan på 08, men snoozade ett bra tag och gjorde oss sedan i ordning innan vi gick ner mot frukosten. Efter det så sprang vi upp en snabbis på rummet igen, packade ihop våra saker och checkade ut. 

Men, det viktigaste med dessa dagar var ju trots allt att hitta en studentklänning, vilket jag också fick med mig hem!! Som jag nämnde tidigare så har jag inte hittat den rätta klänningen för just mig och började få lite små-panik, det är ju bara en månad kvar till studenten!! Däremot så fick jag ju med en hem idag, och kunde inte varit nöjdare. Fortsätter ni kika in bloggen så kommer det komma en uppdatering om just den om ett par dagar.

Vid 11.11 tog jag och mamma tåget tillbaka till Uppsala, men jag fortsatte direkt vidare mot Ljusdal och Emil. 

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har det varit en otroligt lång dag som började med skola fram till lunch, innan jag och mamma satte oss på tåget mot Stockholm. Väl framme på Centralen i Stockholm så gick vi till hotellet på Stureplan, checkade in och lämnade av våra saker innan vi begav oss ut igen. Väl ute i stan så har vi strosat runt med uppgift att hitta en studentklänning, då jag inte hittat den rätta för just mig än... PANIK!! Ett antal mat och dryckes-stopp på vägen i letandet under dagen har också gjorts, som syns ovan, haha. Men, det har verkligen varit otroligt mysigt, absolut ingen tid att passa och bara kunna ta allting i sin egen takt.

Vi kom hem för inte alls längesen och slappar nu i våra sängar med tv'n igång medan jag bloggar, men jag är så himla taggad på att sova strax, så jag snart får hugga in på hotell-frukosten!!

Likes

Comments

© 2018 MAJA BJÖRKRYD

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw