DIY, inredning, husetilycka, kids

👆 Ă€r nĂ„got jag saknat. Allt vad sittpuff innebĂ€r brukar landa i kategorin sackosĂ€ck, vilket jag inte alls vill ha. SĂ„ jag knĂ„pade ihop en sĂ„dan tidigare idag och resultatet blev lite snett/vinnt men nu vet jag hur och vad jag ska tĂ€nka pĂ„. Kan ha fĂ„tt mersmak pĂ„ detta, fĂ„r se hur mĂ„nga vi slutar med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett par dagar sen,

Vi (jag) hållet för tillfället på att måla om i vår hall. Det sitter en såndär fantastiskt härlig väv (ironi) som har varit illröd som jag försökt nåla om till vitt. Väven bokstavligt talat äter färg så det tar sin tid att måla om allt. Vi är snart klara då vi är inne på andra lagret och enbart en vägg återstår. Golvet ska vi så småningom också byta, dock har vi en del som är före på "att göra"-listan.
Det är lite kul, för jag älskar att pyssla/bygga saker och Jonathan är den som har de "större grejerna" som golvbyte, renovering av trappan etc så vi har varann lista full med saker vi vill/ska göra. Älskar att ha hus, det står aldrig still och det finns verkligen alltid något att göra 👌

Nu är det dock paus i måleriet och planering av nästa projekt, givetvis med en kopp kaffe och vinterstudion på tvn.

Likes

Comments

inredning, DIY

SÄ kÀnns det. Ett hus som blivit ett hem. Trodde jag hade kÀnt den kÀnslan tidigare men nu inser jag vad fel jag hade. Att det jag trodde skulle bli sÄ fel, blev sÄ bra. Detta Àr ett hem, inte ett hus. En underbar kÀnsla.

Ett mer ingÄende och lite djupare inlÀgg Àr pÄ gÄng...

Likes

Comments

Efter mÄnga bloggar och Är av uppehÄll (och lite pÄtryckningar frÄn fina mÀnniskor) har jag bestÀmt mig att försöka ta tag i det hÀr med blogg igen. Vi Àr nyinflyttade och renoverar ett stort suterrÀnghus och jag vill skaffa mig en plats att dela med mig av renoveringen, mina egna DIY-projekt och livet som tvÄbarnsmamma lite nÀrmare. Att möjligen fÄ inspirera en och annan med vÄra galenskaper Àr ocksÄ nÄgot jag hoppas pÄ. SÄ haka gÀrna pÄ, det kan bli kul!

Likes

Comments