drömmar blir planer...

I know, det är jätte långt kvar.. Men tycker ändå att man kan få drömma sig bort lite:)

Alltså, nu de senaste dagarna har jag varit helt galen. Tankarna om vad som komma skall efter studenten har levt i sin vildaste fantasi. Jag har sån enorm reslust just nu, vill bara UT och upptäcka denna fantastiska planet, NU! På riktigt, min reslust är obotlig. Jag börjar sakta men säkert anteckna destinationer på listan, som hela tiden växer.

Vad man väljer att hitta på efter studenten är ju väldigt olika. Tror att de flesta kan känna sig ganska vilsna, eftersom man där och då "ska ha" listat ut hela sin framtid, vilket självklart inte stämmer. En del nöjer sig med en veckas semester, eller ingen alls - för att direkt börja arbeta eller utbilda sig. Jag beundrar verkligen de som tänker så, däremot tror jag att alla kan behöva en liten paus från plugget, oavsett om det är dagar eller år det handlar om.

Jag planerar nog att jobba sommaren här hemma, för att sedan sticka iväg till hösten. Jag vill först och främst se och uppleva nya platser samt möta människor och ta del av deras kulturer. Sedan har jag också stora drömmar om att volontär-arbeta på något barnhem eller liknande. Min högsta önskan är att få möjligheten att hjälpa utsatta människor, som lever i förtryck och orättvisa.. Hur länge jag planerar att vara borta får jag nog reda ut med tiden.

;)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

black & golden classic

Älskar mina nya accessoarer från Mockberg!

Likes

Comments

För jag behöver boost

Likes

Comments

Imorse fick jag och Esme ställa klockan för att fixa alla förberedelser inför min lilla 18-års brunch.
Vi gjorde belgiska våfflor, minipizzor, avokado-mackor, smoothies, chokladbollar, bacon, mängder frukt o gud vet allt! Detta bjöd vi senare på när tjejerna kom vid 12-tiden! Allt blev så smarrigt, så jag är mycket nöjd. Vi satt runt bordet i ett par timmar i våra rosa små partyhattar och bara pratade och åt, supermysigt!

Likes

Comments

Med Esmeralda utan ralda

Likes

Comments

ft. @agnesljungstrom

Likes

Comments

Och slut på vintern

Å dääär försvann vårt lilla vinterland som i ca en vecka höll Strömstad vitt. Tråkigt, men nu är jag SÅ redo för våren (alla ba, det är fortfarande januari gmn). Hihi, jag mår iallafall så mycket bättre nu, till skillnad från sist gång jag skrev här. Har fortfarande en hel del saker framöver som jag måste beta av, men det är snart över. Tur är väl det. Imorgon kommer Esme hit för att stanna över helgen, jag ska nämligen ha brunch här hemma på söndag! Ska bli suuuper mysigt, ni lär nog få ta del av den här också. Puss

Likes

Comments

& vuxen, som alla säger

Igår var det min tur att bli 18, eller vuxen, som alla säger. För mig var det väl inte så speciellt, eftersom jag inte riktigt är den som i första hand draaas till krogen, som för många andra är otroligt viktigt;). Men som alltid, är det såklart trevligt att fylla år.

Vaknade (på riktigt) av min UNDERBARA familj som bjöd på finsång, paket och frukost på sängen. Stina hade fixat en liten smoothiebowl med massa gott ovanpå, en avo-macka och såklart en liten tårtbit. Kunde inte börjat dagen bättre. Blev också uppvaktad superfint av vänner och släkt under dagen. Fick choklad och allsång i skolan också<3. När jag slutat blev jag upphämtad av pappsen, och vi åkte tillsammans hem och lagade mat som jag själv fick önska. Allt var perfekt, är så otroligt tacksam för allt jag har och för alla som finns i min närhet. Dock finns det någonstans, bakom alla leenden en liten liten klump, som mot kvällen kröp fram. Det var väl stressen som återvände efter att jag slappnat av för en dag, om ni förstår. Det är så mycket i skolan, med körkortet, jobb på det PLUS att jag måste se till att MÅ bra. Så jäkla tjatigt bara när det äntligen var min dag, att ögonen liksom svullnade upp av alla tårar. Jag som vanligtvis är så himla lugn och stresstålig.

Depp depp, men det är väl lite av anledningen till min frånvaro här och där. Måste bli bättre på att klappa mig själv på axeln, efter allt som jag faktiskt gör. Ni är säkert många som befinner er i liknande situationer eller också värre. All styrka till er! Och som sagt, jag lever inget tufft liv, det finns inget att klaga på, men ibland så kommer bördan ikapp.

Lovar att jag snart är tillbaka, i mitt rätta jag.

Ta hand om er så länge! Kram

Likes

Comments

Juicy summer-snacl

Nya veckan inleddes med den (nu) traditionella morgonpromenaden. Det har varit super härligt väder hela dagen, så vi passade på att få lite sol och bad innan vi tog bilen in till Torrevieja igen. Väl där promenerade vi längs piren och åt en god lunch i solen. Myyysig dag!

Likes

Comments

Heej på er, hoppas allt är bra!

Med mig är det strålande, idag har vi nämligen varit på lite sightseeing runt om i Torrevieja. Bland annat besökte vi saltsjöarna, eller "Pink Lakes" som de heter. Super häftigt, det fungerar som ett naturligt spa där salt och lerblandningen på sjöns botten läker hud och andningsskador. Vid varmare temperatur är det vanligt att man också badar, lite kul att flyta runt i så super salt vatten! Läckra bilder blir det också!

Likes

Comments