Vilket underbar väder fredagen bjuder på
Nu är de äntligen helg, och mahmut är ledig i helgen!
Nu ska ja dricka lite kaffe och kolla greys anatomy innan ja tänker städa hela lgh!
Denna helg ska vi först till huset och måla! Ja ska fixa och måla i köket och mahmut nere i källaren, och efter vi kommit hem från Turkiet kommer de och lägger golv i källaren!
På söndag ska vi ha kalas för mig och mahmut hos mamma och pappa, vi har bjudit våra vänner!
Ha en underbar helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Va ett tag sen jag skrev!
Vi har köpt hus, i önnestad! Jätte fint hus! Idag har jag varit och handlat färg till toaletterna och köket! Så i helgen ska vi börja måla! Kommer bli så bra! Älskat att fixa och så.
Så mycket som händer nu, om 12 dagar åker vi till Turkiet, och om två månader flyttar vi! Åh va de känns bra och va lycklig jag är med min älskade familj! Nu ska jag vila lite.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

I dag blir vår älskade dotter 40 dagar!
Och de är 40 dagar till vi åker till Turkiet! Längtar enormt mycket! Första resan vi alla gör tillsammans. Nu har Mahmut åkt till jobbet och Almina och jag myser i sängen ett tag till, tänkte städa i dag lite, igår putsade jag fönstren. Och även ut och gå en sväng.
Igår kväll va vi i tivoli parken, med Cornelia, Annika och Cesar. Jätte mysigt och lite svalare.
Jag är så lycklig med min familj!
Ha en bra dag

Denna bild är tagen samma dag jag åkte in på förlossningen!

Likes

Comments

Älskar vädret!
Nu har mahmut varit ledig i två dagar, vi har spenderat dem på hälleviksbadet! Både jag och mahmut föredra pool och de är så fint där, och skugga då Almina va med såklart! Nu ska vi strax äta hemma Gjord pizza och senare blir de nån bra film med godis! Perfekt avslut på denna underbara helg !
Trevlig kväll!

Likes

Comments

Äntligen helg!
De innebär att Mahmut är ledig! Imorgon ska vi upp till stan!
Men just nu ligger ja i sängen, med min prinsessa sovandes bredvid mig! Tänkte kolla lite Beverly Hills innan ja ska ringa banken! Almina sover just nu för tillfälligt bra på nätterna! Hoppas de håller i sig! I morgon blir hon en månad det har redan gått en månad!! De har gått för fort!!
Om 52 dagar åker vi till byn!
Trevlig helg!

Likes

Comments

Gud va tiden går fort!
Hinner inte skriva mkt, eller glömmer bort att ja har en blogg! Just nu är all fokus på min familj! Mahmut börjar jobba denna veckan! Har varit så mysigt att bara vara hemma med han och Almina! Denna veckan ska vi till bvc, mamma följer med mig då. Nu ligger Almina och sover så ja tänker också passa på att vila lite. Ska städa och åka och handla senare då vi får gäster i morgon 😊
Ha en bra dag

Likes

Comments

Har nog aldrig varit såhär lycklig
Älskar min familj så mycket ❤️
Igår va en sån intensiv dag, bvc va här på efter middagen! Hon har vuxit sen vi lämnade bb!
I dag efter vi alla tre fick en väldigt bra sömn så har vi myst hemma, vi tog oss en tur ut innan! Nu ska ja passa på att plocka undan lite när Almina sover!
Trevlig kväll!

Likes

Comments