Vecka 7 i USA

Denna veckan har gått så fort! I måndags jobbade jag och gjorde inget speciellt medans barnen var i skolan. Tisdagen hade jag ledig och även Emmy var ledig då vilket var jättekul! Så hon kom hem till mig och så hängde vi på stranden och bara tog det lugnt. Vid 5 så slutade Frida, en annan svensk tjej som bor i Malibu!! Det var första gången vi träffades och hon var verkligen så trevlig och rolig! Vi åkte i alla fall till affären, köpte massor till en picknick, åkte till Zuma beach och hade picknick till solnedgången, goals. Onsdag var det dags att jobba igen och medan barnen var i skolan tvättade jag mina kläder och tränade. Har fortfarande träningsvärk.. sedan jobbade jag igen och så var den dagen över.

I torsdags var jag ledig igen och det första jag gjorde var att köra till barnens skola då de skulle ha ett framträdande som jag ville se. Efter det åkte jag direkt till Daniella för att hämta upp henne och sedan åkte vi till en outlet. Tyvärr ska Daniella hem snart vilket är så tråkigt för känner verkligen att vi klickar! Vi åt i alla fall en jättegod hamburgare som ni kan se på bilden ovan. Hon började jobba igen vid 2 så då åkte jag hem och kollade på bio med nannyn och värddottern, mys. När Frida slutade vid 5 så hämtade jag henne direkt och så körde vi till affären. Vi köpte sushi som vi sen åt på utomhusbion som vi kollade på. Dirty Dancing, den filmen tröttnar man aldrig på!

Igår var jag också ledig eftersom jag jobbar själv denna helgen. Åkte in mot Beverly Hills vid 9 för att träffa Ebba vid 10. Hon hade bakat äppelpaj och vaniljsås, mums! Hon klippte även mitt hår vilket blev jättebra och sen mötte vi upp två andra svenskar, Emmy och Johanna för att äta lunch. Efter det körde jag hem så var hemma runt 3/4 och vid 5 hämtade jag Frida. Vi körde hem till mig och tog bara det lugnt här tills vi körde vid 6.30 mot Santa Monica. Vi mötte upp två andra au pairer och åt middag, pastan som ni ser på bilden ovan. Pastan var helt okej men jag fick sjukt ont i magen efteråt. Var hemma runt halv 12 och somnade direkt. Nu är det lördag och jag jobbar 11-7 både idag och imorgon. Känns lite jobbigt för hatar verkligen jobba på helger, skoldagar är så mycket skönare menmen. Är ledig på måndag igen så vi får väl se vad jag ska hitta på då. Höres!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229