Shakeshack, hike & Ellen DeGeneres

Vilken vecka hörni!!
Måndag:
Firade nannyn och gav hennes present som jag hade köpt!! Sen åkte jag till los Angeles största secondhandbutik och hittade 4 plagg för 200kr. Sen hämtade jag Emmy och så åkte vi till sockerbiten. Där säljs det svenskt godis så var såklart tvungen att köpa något, dock kostade det 300kr/kg. Så blev typ 20 bitar för 80kr men det var det värt! Efter det åkte vi till shakeshack, sååå gott!! Det är en hamburgerkedja och wow vad gott det var. Hamburgaren bara smälte i munnen!

Tisdag:
Jag jobbade som vanligt men medans barnen var i skolan hämtade jag upp Emma och Daniella. Vi åkte en kvart bort från deras hus och så kom vi till en hike. Det var främst nerförsbacke ner till vattenfallet. Det var fint men hade önskat man kunnat bada. Det gick dock inte för vattnet var giftigt stod det! Sen skulle vi gå upp och oj vad svettet rann! Efter det åkte jag hem och började jobba igen.

Onsdag:
Bästa dagen!!! Jag och Valisha från Holland kom in på Ellen DeGeneres!! Vi kom dit vid 9 så jag behövde köra vid 7 på morgonen. Sen behövde vi inte vara där igen förens vid 1 så då gick vi till starbucks och spelade kort. Sen kom vi dit och väääntade och sen vid halv 3 fick vi ställa oss på led utifrån våra nummer vi fick på morgonen. Vi ställde oss i ledet och började gå över mot studion. Vi kommer in i en hall och får sätta oss på en bänk och vänta ytterligare lite till. Eftersom vi bara hade standby tickets var det inte självklart att vi skulle få komma in. Om vi inte hade kommit in hade vi fått sitta i ett rum bakom studion och kolla på showen via tv-skärmar. Vi får tillslut gå vidare till ytterligare ett rum där Ellen säljer sina tröjor med mera. Då kommer en person och säger ”de behöver 15 stycken” och stannar liksom precis innan oss. Vi blev lite ledsna men några sekunder senare så kommer hon tillbaka och säger att de faktiskt behöver 19 personer. Alltså var vi det nästsista paret som fick komma in. Hur sjukt??

Det var kanske inte det roligaste avsnittet att kolla på men nu har jag varit där vilket är en upplevelse i sig. Så glad att vi kom in!!

Torsdag:
Jobbade och när jag var ledig under dagen passade jag på att städa och tvätta. Gymma gjorde jag också! Vid lunch åkte jag och Olivia iväg och träffade Veronica, så himla snäll!! Efter det så började jag jobba igen.

Fredag:
Efter frukosten åkte jag och Olivia till Pepperdine University och gick en rundtur och ställde lite frågor. Vi vill eventuellt audita en klass där vilket innebär att man bara sitter och lyssnar och får timmarna men inte creditsen. Sen åkte vi hem och åt lunch och direkt efter började jag köra mot Emmy. Tar ju minst en timme och oftast mer i lite trafik. När jag kom fram åkte vi iväg med hennes värdpappa för att fixa en sak med bilen och sedan åkte jag och Emmy vidare till shakeshack!! Sen körde vi i en timme till för att hämta Frida som har blivit flyttad till ett hotell. Hon ska in i rematch och förhoppningsvis flytta till San Francisco. Tråkigt men absolut det bästa för henne! Efter det åkte vi ytterligare en timme tillbaka och vi slutade upp på Ikea. Tog köttbullar såklart och sen köpte jag godis för 100kr, det är inte så billigt med svenskt godis här. Sen åkte vi mot Emmy igen och hade bara det jättemysigt hemma hos henne.

Nu ska jag snart börja jobba mina 10 timmar. Efter det ska jag köra till Emmy igen, kommer vara helt död. Imorgon är det också 10 timmar som gäller wiho. Höres!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229